transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-10-2009

NewsIn se alatura Diviziei Business Realitatea-Catavencu

NewsIn se alatura Diviziei Business Realitatea-Catavencu Începând de pe 5 octombrie, agentia de presa NewsIn se integreaza în Divizia Business Media a trustului Realitatea-Catavencu.

Agentia de presa se va alatura brandurilor Diviziei Business - postul de televiziune The Money Channel, cotidianul de afaceri Business Standard si saptamânalul Money Express. Integrarea celor patru produse media înseamna o consolidare la nivel de resurse jurnalistice, care se va reflecta la nivel de continut si proiecte comune. Cosmin Popa continua sa conduca agentia.

"Integrarea NewsIn în Divizia Business este un proces firesc si are drept scop facililitarea accesului publicului la informatii cu profil economic. Astfel, vom putea oferi cititorilor informatie de business pe toate tipurile de canalele media, ceea ce va aduce beneficii în primul rand consumatorului. Integrarea televiziunii cu printul si fluxul de stiri NewsIn ne va ajuta sa ajungem la targetul dorit în cel mai scurt timp posibil. Practic, în acest moment suntem singurii din piata capabili sa livram audienta integrata, proiecte speciale desfasurate pe toate mediile: TV, print, online, mobil", spune Sorin Freciu – Director General Divizie Business Media Realitatea-Catavencu

"Aceasta integrare înseamna o consolidare la nivel de continut si proiecte, dar politica editoriala a agentiei ramâne neschimbata. NewsIn va continua sa fie o agentie de stiri generaliste si sa ofere serviciile de calitate cu care si-a obisnuit clientii.
De acum înainte vom pune însa un accent mai mare pe informatiile de business. Exista o serie de proiecte care sunt mult mai usor de realizat în comun", spune Cosmin Popa.

În Divizia Business Media Realitatea-Catavencu lucreaza în prezent 150 de jurnalisti, la care se adauga cei 120 de jurnalisti NewsIn. Realitatea-Catavencu a investit anul trecut aproximativ un milion de euro în procesul de integrare a celor trei redactii The Money Channel, Business Standard si Money Express.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar