transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-07-2009

Radu Soviani - noul redactor sef al Business Standard

Radu Soviani - noul redactor sef al Business Standard Cu o ascensiune recunoscuta prin noi responsabilitati si premii de excelenta, Radu Soviani a devenit in ultimii ani un nume sinonim cu presa de business. De la 1 august, si el, si Business Standard trec la nivelul urmator.

Cunoscutul realizator, editor si prezentator al The Money Channel este, de la 1 august, noul redactor sef al Business Standard.
La doi ani de la lansare, cotidianul Business Standard este deja un produs media puternic, consacrat in presa economica din Romania. Prioritatile lui Radu se vor concentra pe o mai buna pozitionare a ziarului in contextul economic actual si pe orientarea catre nevoile specifice ale audientei. De asemenea, respectatul jurnalist economic are in vedere si accentuarea importantei evenimentelor regionale si mondiale.

"Radu este unul dintre cei mai dinamici jurnalisti de business din piata, cu o viziune fundamentata asupra mediului de afaceri. Avem incredere ca expertiza si entuziasmul lui se vor trasforma in asset-uri pentru Business Standard, asa cum a dovedit-o si la The Money Channel si nu pot decat sa ma bucur ca extindem astfel parteneriatul nostru", declara Sorin Freciu, Presedintele Diviziei Business Media a Realitatea-Catavencu.

Evolutia profesionala a lui Radu Soviani (32 de ani) inseamna aproape un deceniu de presa economica.
Radu este realizator, editor si prezentator la The Money Channel inca de la debutul postului, in 2006, si este editorialist al saptamanalului Money Express. Anterior a condus timp de trei ani departamentul de stiri al B1TV. A fost primul ziarist roman care a transmis pentru TV, in direct, de la un summit G8. Este, de asemenea, primul jurnalist roman care a transmis de la London Stock Exchange, dupa caderea Lehman Brothers.

Radu are un masterat in buget, trezorerie si fiscalitate, este doctorand in moneda si credit si a castigat mai multe premii de excelenta. Din acest an, este alumnus al International Visitor Leadership Program, un proiect al Departamentului de Stat pe tema sistemului financiar american, destinat liderilor din domeniul politic, economic si jurnalistic.

"Cred ca jurnalismul economic e o vocatie. Pana acum l-am explorat mai ales pe cel de televiziune si sunt mandru de ce am realizat la The Money Channel, unde imi voi continua toate proiectele. Conducerea editoriala a unui cotidian e o mare provocare si oportunitate pentru mine, e nivelul urmator", declara Radu Soviani.

Business Standard este primul ziar dedicat unei comunitati de afaceri cu atitudine europeana. Construit in jurul unor valori precum cunoastere, inovatie, pasiune, performanta, responsabilitate, Business Standard si-a asumat misiunea de a asigura informatia esentiala pentru ca publicul sau sa stie, sa inteleaga si sa ia cele mai bune decizii, atat pentru dezvoltarea afacerilor, cat si pentru dezvoltarea personala. Business Standard face parte din Divizia Business Media, alaturi de televiziunea de business The Money Channel si saptamanalul Money Express.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar