transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-11-2009

Realitatea.Net - cel mai mare numar de vizitatori unici realizat vreodata de un site de stiri romanesc, potrivit SATI

Realitatea.Net - cel mai mare numar de vizitatori unici realizat vreodata de un site de stiri romanesc, potrivit SATI Portalul de stiri Realitatea.Net isi consolideaza, in octombrie, pozitia de lider in topul website-urilor de continut masurate de SATI si inregistreaza un numar record de vizitatori unici, 1.662.004 – cel mai bun rezultat obtinut pana in prezent de un website de stiri din .Ro, indiferent de profilul acestuia, general, sport sau tabloid.

In plus, comparativ cu septembrie, Realitatea.Net realizeaza a doua crestere, in cifre absolute, a numarului de unici (+242 de mii) intre toate site-urile masurate de SATI.

Stirile in timp real si materialele in exclusivitate legate de evenimente importante de pe scenele politica, sociala si economica au atras luna trecuta 1.662.004 de vizitatori unici care au realizat pe Realitatea.Net circa 27,2 milioane de afisari si peste 7 milioane de vizite.

Astfel, in ceea ce priveste vizitatorii unici, portalul de stiri a reusit sa depaseasca toate recordurile inregistrate pana in prezent de un website de stiri romanesc, din categoriile general, tabloide sau sport, de la infiintarea SATI.


Performanta intareste pozitia de lider a portalului Realitatea.Net in ierarhia website-urilor de content din .Ro auditate de SATI si il claseaza la o distanta de circa 218 mii de unici fata de GSP.ro (1.443.723), aproximativ 250 de mii in raport cu Stirileprotv.ro (1.412.068), circa 293 de mii fata de Libertatea.ro (1.368.875) si aproape 430 de mii de unici fata de Cancan.ro (1.232.836).

In acelasi timp, Realitatea.Net a condus luna trecuta si clasamentul site-urile generaliste de stiri, fiind urmat pe locul 2 de Stirileprotv.ro, pe 3 de Ziare.com (1.239.464 de vizitatori unici), pe pozitia 4 de Hotnews.ro (1.135.094) si pe locul 5 de Adevarul.ro (1.087.076).

Mai mult decat atat, portalul de stiri a inregistrat performante de audienta notabile si in comparatie cu rezultatele din luna precedenta, respectiv, cu cele obtinute in aceeasi perioada a anului trecut.

Astfel, in octombrie fata de septembrie, Realitatea.Net a avut a doua crestere, in cifre absolute, a numarului de unici (+242 de mii) intre toate site-urile masurate de SATI, fiind depasit numai de e-Jobs.ro care a obtinut o crestere cu doar 20.000 de unici mai mare.

De asemenea, fata de luna octombrie a lui 2008, portalul a atras luna trecuta de peste 2 ori mai multi vizitatori unici (crestere de 133%).

Realitatea.Net, portalul de stiri numarul 1 in Romania, este inclus in portofoliul F5, compania de new media a grupului Realitatea-Catavencu, iar spatiile publicitare sunt administrate de regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale F5 X-Media.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar