transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-03-2010

Revista Remedio, realizata impreuna cu Pastel Graphics

Revista Remedio, realizata impreuna cu Pastel Graphics Lanţul de farmacii Remedio a ales Pastel Graphics, divizia de grafică şi design publicitar a Pastel Group, pentru realizarea revistei care se distribuite gratuit în toate farmaciile proprii. Colaborarea dintre Remedio şi Pastel Group a început la sfârşitul anului trecut, când Pastel Graphics a schimbat layoutul revistei.

Primul număr ce a beneficiat de noua imagine a fost cel de noiembrie – decembrie, iar în anul 2010 Remedio continuă să realizeze revista împreună cu Pastel Graphics. Echipa care lucrează pentru fiecare număr este compusă din Andreea Melinte, Senior Project Manager Pastel Group, şi Lucian Roşu, DTP Pastel Graphics.

"Am început colaborarea cu Pastel Graphics anul trecut şi, pentru că am fost foarte mulţumiţi de rezultate, le-am încredinţat misiunea de a realiza în continuare revista Remedio. Ne-au surprins cu o revistă fresh, plină de culoare şi vitalitate, pe care o recomandăm cu multă bucurie cititorilor noştri", declară Monica Fusea, Director Comercial al farmaciilor Remedio.

Lanţul de farmacii Remedio numără 56 de unităţi operaţionale, situate în oraşele: Bucureşti, Oradea, Brăila, Galaţi, Suceava, Iaşi, Constanţa, Zalău şi Braşov. Din august 2007, lanţul Remedio a început un amplu proces de schimbare a imaginii farmaciilor sale din toată ţara. Procesul de rebranding a fost finalizat cu succes în cele 19 de farmacii din Bucureşti, iar până la sfârşitul lui 2009, toate celelalte unităţile din ţară s-au aliniat aceloraşi standarde.


Revista Remedio a apărut în anul 2005, ca răspuns la nevoia clienţilor de a primi cât mai multe informaţii despre subiectele care-i interesează. Acum, revista are 72 de pagini şi cuprinde secţiuni ce includ articole legate de sănătate, frumuseţe, familie sau destinaţii de sezon.

"Publicaţia Remedio este una dintre cele mai vechi de acest gen, fiind prezentă pe piaţă de mai bine de 5 ani. Ne-am bucurat de încrederea clientului nostru, care ne-a lăsat mână liberă să revitalizăm imaginea revistei, oferindu-i o variantă grafică îmbunătăţită, mai dinamică şi mai veselă", susţine Ioana Mucenic, Managing Partner Pastel Group.

Pastel Graphics este una dintre cele trei divizii ale Pastel Group, o agenţie de grafică şi design publicitar, specializată mai ales pe packaging şi POSM-uri. Printre serviciile sale se numără: identitatea de brand, design de produs, sisteme de afişaj, ilustraţii, web design şi design interactiv.

Pastel Group este un grup de agenţii ce oferă servicii complete de comunicare. Printre clienţii agenţiei se numără Gabriela Szabo, Petrom S.A. - Grup OMV, LOreal România, Unilever Food Solutions, Heidi Chocolat, La Fântâna, HR-Club, Epson România, Remedio, Chello Central Europe, Federaţia Română de Atletism, Fundaţia Casa Campionilor, Direcţia pentru Afaceri Europene, Fundaţia Olimpică Română. La aceştia se adaugă campania socială “Sport pentru Viaţă”, cel mai longeviv proiect al agenţiei.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar