transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-09-2009

Rfi Romania a relansat Rfi.ro

Rfi Romania a relansat Rfi.ro Rfi Romania si-a relansat pagina de internet intr-o noua formula grafica - www.rfi.ro. Rfi.ro ofera, in timp real, cele mai noi informatii online ce inglobeaza o buna parte a continutului radio. Pagina are o grafica noua si mizeaza pe stiri si interviuri in exclusivitate, continut audio si bloguri ale redactorilor si precum si ale unor personalitati culturale: dramaturgul Matei Visniec, Luca Niculescu, Cosmin Ruscior, Mihaela Gherghisan, Andreea Orosz.

"Mai mult, acum afli ultimele noutati RFI in 140 de caractere direct de pe twitter sau poti intra in reteaua de prieteni de pe facebook. In fiecare dimineata Andreea Pietrosel trece in revista blogurile in Blog Trotter, podcast ce poate fi ascultat online sau descarcandu-l de pe site. Pe rfi.ro gasesti principalele jurnale in format audio, precum si multe alte podcast-uri cu invitatii zilei, stiri si declaratii in exclusivitate. Un plus al rfi.ro il reprezinta stirile internationale oferite de reteaua de corespondenti RFI – 600 in lumea intreaga – cu accent pe actualitatea europeana si Republica Moldova. Site-ul include si doua sectiuni speciale dedicate analizelor: Dosar RFI – focus pe un subiect si un Punct de vedere, o analiza de Luca Niculescu", spun oficialii Rfi Romania.

Pentru a facilita accesul permanent la ultimele stiri si analize, rfi.
ro a refacut si versiunea adaptata pentru telefonul mobil - mobil.rfi.ro, pe platforma Vodafone.

"Varianta noua are in proportie de 50% continutul radiofonic sub format audio. Restul de 50% sunt informatii si exclusivitati din actualitatea sociala, politica, culturala, sportiva sau blogging. De asemenea, pe noul site exista Cronica insolita, un blog scris de Matei Visniec. Un alt aspect important, care ne diferentiaza de alte site-uri si radiouri, il reprezinta corespondentele de la cei peste 600 de reporteri RFI cu cele mai interesante evenimente care se petrec pe glob", a afirmat Cornel Ion, Director RFI.

RFI România este filiala postului public francez Radio France Internationale, radio de actualităţi 24h/24h, care emite la Bucureşti din 1992. RFI România poate fi ascultat pe frecvenţele proprii în Bucureşti 93.5 FM, Iaşi 97.9 FM, Cluj 91.7 FM, Craiova 94 FM şi Chişinău 107.3 FM, o parte dintre programele informative fiind preluate de 56 de radiouri locale..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar