transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-08-2009

Romania la control, tema saptamanii la The Money Channel

Romania la control, tema saptamanii la The Money Channel Postul de televiziune The Money Channel marcheaza incheierea evaluarii misiunii FMI in Romania privind acordarea celei de-a doua transe a imprumutului printr-o serie de analize, materiale si editii speciale ce se vor difuza pe parcursul acestei saptamani sub titlul "Romania la control! Misiune FMI indeplinita".

Concuziile formulate de reprezentantii FMI, dar si provocarile carora trebuie sa le faca fata Guvernul si clasa politica romanesca vor fi dezbatute pe parcursul a cinci zile impreuna cu analisti si invitati speciali.

Astazi, 10 august, The Money Channel prezinta concluziile activitatii comisiei de evaluare a FMI si face analiza comparativa a acestora. Jeffrey Franks, seful misunii de evaluare a FMI pentru Romania, va analiza starea economiei romanesti in direct la The Money Channel impreuna cu Radu Soviani, la emisiunea The Money Show, de la ora 21.

Ziua de marti va aduce in prim plan estimarile si previziunile institutiilor financiare internationale privind evolutia principalilor indicatori macroeconomici pentru finalul anului, dar si o analiza a domeniilor afectate cel mai puternic de criza.

Miercuri, 12 august, echipa The Money Channel va aduce in discutie masurile ce trebuie adoptate pentru respectarea angajamentului cu Fondul Monetar International. Vor fi comentate si dezbatute masurile anticriza adoptate sau propuse de Guvern in acest an, mecanismele, stadiul de implementare al acestora si consecintele pe care le au asupra economiei. De asemenea, se vor prezenta masurile de combatere a efectelor crizei implementate in alte tari si efectele obtinute.

Joi vom afla cum colaboreaza autoritatile statului cu mediul de afaceri pentru a iesi din criza si cat de bine este corelata politica fiscala cu cea monetara.
De asemenea, vom afla care sunt propunerile si nemultumirile reprezentantilor mediului de afaceri, patronatelor si sindicatelor.

Ziua de vineri isi propune analiza previziunilor economice pentru 2010 – anul in care unii specialisti apreciaza o revenire a pietei. Care este situatia economiei nationale, dar si analiza pietelor americane si europene, care sunt cele mai bune masuri pentru atenuarea efectelor crizei – toate acestea sunt subiectele zilei la The Money Channel.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
marin stefana
cum se procedeaza unde trebuie sa ma adresez ca eu sint abonata la rds?am uitat sa va intreb la mesajul anterior.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar