transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-11-2008

SDnet a lansat o initiativa semnificativa pe piata distributiei de presa

SDnet a lansat o initiativa semnificativa pe piata distributiei de presa Compania de consultanţă în management şi marketing newAD Communication a organizat în parteneriat cu SDnet, companie care activează în domeniul dezvoltării de produse software destinate distribuţiei de presă, evenimentul de lansare a unei noi generaţii de unelte integrate de management dedicate distribuţiei de presă sub platforma Sales and Distribution NETwork - SDnet.

Evenimentul, organizat în data de 5 noiembrie, la Hotel Intercontinental, a reunit profesionişti din domeniul mass-media şi a expus soluţii informatice pentru gestiunea şi coordonarea procesului de distribuţie în companiile de presă. Agenda evenimentului a reflectat pe deplin provocările înfruntate de distribuitorii de presă: nevoia de a optimiza şi accelera procesul de distribuţie, durata ciclului de vânzare, identificarea şi manipularea facilă a tuturor informaţiilor înregistrate în sistem, accesul în timp real la rapoarte (referitoare la clienţi şi subclienţi, comenzi, vânzări, tiraje, încasări, contabilitate).

Dan Apostolache, director de distribuţie al Publimedia International a declarat în cadrul evenimentului că acest soft a contribuit în mod eficient la rezolvarea multitudinii de probleme care apar în difuzarea de presă. Dna Gabriela Vlad, director de distribuţie al publicaţiei Can Can a menţionat că SDnet a devenit unul dintre cele mai importante instrumente de lucru pentru compania sa, datorită funcţionalităţilor sale variate: optimizarea comenzilor, topuri de vânzări, liste concrete cu avize, facturi sau tiraje.

Invitaţi speciali în cadrul evenimentului, reprezentanţii Biroului Român de Auditare a Tirajelor, printre care Arina Ureche, Director General BRAT, au salutat iniţiativa de a aduce un nou nivel de profesionalism în managemnetul distribuţiei de presă prin folosirea acestor unelte de management, iniţiaţive care în final sunt în avantajul şi susţin creşterea pieţei de presă din România.

În cadrul evenimentului s-a efectuat un studiu cu privire la provocările legate de gestiunea şi coordonarea procesului de distribuţie a presei, studiu ce va conduce la perfecţionarea platformei SDnet şi, de asemenea, la crearea de noi utilităţi în cadrul acesteia. Studiul este relevant şi pentru managerii companiilor de distribuţie de presă, ca un benchmark pentru activităţile proprii versus cele mai bune practici pe piaţă. Rezultatele studiului sunt disponibile la cerere, un sumar al acestora urmând să fie expus pe website-ul comapniei www.sdnet.
ro după diseminarea informaţiilor.

SDnet este o companie care îşi dedică activitatea dezvoltării de produse şi servicii software destinate distribuţiei de presă. Dintre editurile care au adoptat deja aplicaţia software SDnet: Publimedia International, Convergent Media, R, Săptămâna Financiară, Editura Intact, PubliOne Media, PBR Publishing, Media On, Frigo Media, Unlimited Sport Media şi Media Casa Press.

newAD Communication este o companie de consultanţă în marketing şi management care oferă soluţii de dezvoltare a afacerilor în domeniile IT, B2B şi servicii, prin intermediul unor unelte de strategie eficiente, cu scopul de a garanta rezultate măsurabile la nivel de afacere şi vânzări.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar