transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-10-2008

SDnet va lansa o noua versiune a platformei integrate de management dedicate industriei de profil

SDnet va lansa o noua versiune a platformei integrate de management dedicate industriei de profil SDnet, companie ce activează în domeniul dezvoltării de soluţii IT destinate distribuţiei de presă, va lansa noua versiune a platformei integrate de management dedicate industriei de profil. Evenimentul va avea loc în data de 5 noiembrie în Bucureşti, la Hotel Intercontinental.

Evenimentul va reuni profesionişti din domeniul mass-media şi va expune soluţii informatice pentru gestiunea şi coordonarea procesului de distribuţie în companiile de presă.

Printre invitaţii la eveniment, Dan Apostolache, director de distribuţie al "Publimedia International" şi Gabriela Vlad, director de distribuţie al publicaţiei "Can Can", vor discuta despre cum a influenţat integrarea soluţiilor informatice evoluţia companiilor pe care le reprezintă şi impactul acestora asupra procesului de distribuţie.

În agenda evenimentului se regăsesc soluţii la provocările distribuitorilor în procesul de difuzare a presei: nevoia de a optimiza şi accelera procesul de distribuţie, scurtarea ciclului de distribuţie şi vânzare, identificarea şi manipularea facilă a tuturor informaţiilor înregistrate în sistem, accesul în timp real la rapoarte de management sau rapoarte solicitate de autorităţile ce reglementează şi monitorizează distribuţia de presă.

"Suntem interesaţi să optimizăm activitatea în distribuţia de presă şi un astfel de eveniment este o ocazie unică de a răspunde specific provocărilor din domeniu şi de a contribui semnificativ la eficientizarea activităţii clienţilor noştri. Credem că soluţia oferită de noi este una revoluţionară pe piaţă, atât prin funcţionalităţile oferite precum şi prin modul în care se implementează. Sub umbrela evenimentului am încercat să reunim reprezentanţi ai tuturor părţilor implicate în acest proces complex, astfel încât , prin platforma pe care o devoltăm să facilităm un schimb în timp real între toţi factorii distribuţiei de presă", a declarat Alin Dorobanţu,

SDnet este o companie care îşi dedică activitatea dezvoltării de produse şi servicii software destinate distribuţiei de presă. Printre editurile care şi-au eficientizat distribuţia cu ajutorul aplicaţiei software SDnet se numără: Publimedia International, Convergent Media, R, Săptămâna Financiară, Editura Intact, PubliOne Media, PBR Publishing, Media On, Unlimited Sport Media şi Media Casa Press..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar