transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-10-2008

Siemens SRL a prezentat revista de inovatie tehnologica hi!tech, acum disponibila si in limba romana

Siemens SRL a prezentat revista de inovatie tehnologica hi!tech, acum disponibila si in limba romana Siemens SRL prezinta prima editie in limba romana a revistei "hi!tech". Incepand cu luna octombrie, revista este editata si adaptata in limba romana de departamentul de Corporate Communications al Siemens SRL. Revista contine 52 de pagini full color si este deocamdata disponibila exlusiv online, sub forma unei aplicatii E-Book. 
 
"Am hotarat sa demaram acest proiect din dorinta de a oferi posibilitatea publicului larg de a se informa asupra provocarilor secolului 21 si a solutiilor pe care deja le-am implementat la nivel mondial. Siemens isi concentreaza business-ul in trei sectoare de activitate: energie, industrie si sanatate. Toate acestea fac parte din viata noastra de zi cu zi si ne mandrim ca suntem un jucator puternic in aceasta lupta. In viitor, continutul revistei va fi adaptat si cu stiri si studii de caz locale", a declarat Dan Santimbreanu - PR Manager Siemens SRL si coordonator al proiectului "hi!tech" in limba romana. 
 
Editia 2/2008 trateaza ca subiect general constructiile ecologice si cum putem conserva energia in cladiri cu ajutorul tehnologiei moderne. In plus editia curenta furnizeaza informatii interesante despre noi metode de productie a petrolului, solutii curente pentru managementul apei, potentialul computerului cuantic si tehnici de diagnosticare care salveaza vieti.


Aplicatia E-Book are mult mai multe de oferit decat doar imagini si text: Continutul multimedia, ca de exemplu videoclipuri, fisiere audio sau slideshow-uri, ofera viata informatiei, iar lectura devine o experienta de neuitat. 

Siemens este cea mai mare companie din Romania care detine solutii inovatoare complete pentru urmatoarele segmente de activitate: Automatizari si Actionari, Energie, Solutii Industriale, Tehnologii pentru Cladiri, Transporturi, Solutii Medicale, Solutii si Servicii IT, Comunicatii si  Iluminat. Cu o activitate de peste 100 de ani in Romania, Siemens are sediul central in Bucuresti, si o prezenta regionala in Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si are peste 3700 de angajati.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar