transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-09-2008

SMART press a lansat www.PlayNews.ro - publicatie electronica specializata in informatii sportive

SMART press a lansat www.PlayNews.ro - publicatie electronica specializata in informatii sportive SMART press a lansat cea mai noua publicatie electronica specializata in informatii sportive - www.PlayNews.ro, ziar exclusiv electronic dedicat informatiilor din sfera sportiva cu accent pe selectia materialelor si pe separarea stirilor sportive de cele ce tin de zona mondena.

Stirile sportive sunt structurate pe domenii in functie de fiecare sport - in cadrul acestora putand fi gasite stiri updatate continuu despre principalele evenimente si competitii sportive.

Astfel, pe www.PlayNews.ro pot fi gasite cele mai noi stiri din fotbal - rezultatele meciurilor din campionatul intern si extern, transferuri, achizitii - dar si din judo, box, atletism, ciclism, gimnastica, handbal, rugby, tenis, volei, baschet, Formula 1.

www.PlayNews.ro are la baza un concept inedit care permite doar publicarea stirilor sportive, nu si a celor ce tin de mondenitati - pozitionandu-se in primul rand ca o sursa de informatie specializata exclusiv pe sfera sportiva.

"Playnews.ro este cel mai tanar site de informatii sportive din toate domeniile: stiri din fotbal, baschet, box, hochei, rugby, tenis si multe altele. Pe www.playnews.ro se pot afla ultimele noutati din Liga I, comentarii, replici, clasamente si rezultate. Prin www.PlayNews.ro s-a materializat intentia noastra de a oferi o alternativa la modul in care sunt scrise si intelese stirile sportive si de a separa informatia sportiva pura de divertismentul sportiv si de stiri ce tin mai mult de zona mondena - caracteristica tot mai des intalnita a ziarelor de sport si a buletinelor TV de sport din Romania", a explicat Razvan Iancu, Managing Director SMART press.

SMART press detine in prezent www.SMARTfinancial.
ro si alte suplimente de business, dar si magazinul online de carti si cadouri www.CartePremium.ro. De asemenea, SMART press a lansat recent si www.BrandInfo.ro, ziar exclusiv electronic de business dedicat informatiilor din sfera de afaceri, cu accent pe noutatile legate de branduri si companii, urmand ca pana la finalul anului 2008 sa lanseze/relanseze alte cateva proiecte new media.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Eman
que ton anne9e soit remplie de joie dans ta vie flimaiale, sportive et professionnel.que tu continues e0 m'impressionner sur les tri ou comme e0 Le9ognan lors de tes longues chevaucher solitaires
Turk
I'm so glad I found my soluiton online.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar