transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-01-2010

Standard.ro devine platforma de bloguri, opinii si comentarii de business a portalului MONEY.ro

Standard.ro devine platforma de bloguri, opinii si comentarii de business a portalului MONEY.ro Standard.ro se lanseaza intr-un nou format editorial care va reuni opiniile si dezbaterile unor jurnalisti de business reputati si profesionisti din mediul de afaceri romanesc, sub coordonarea editoriala a lui Radu Sovianu si a lui Lucian Davidescu.

"Standard.ro isi propune sa descifreze logica economiei prin comentarii ale unor personalitati din domeniul economic. Standard.ro devine astfel prima platforma de comentarii exclusiv economice, prin care utilizatorii de internet si informatie economica vor putea sa interactioneze cu vocile puternice din economia romaneasca. Echipa noastra de economisti, analisti, jurnalisti identifica intrebarile de referinta din domeniile cheie ale economiei, dezbate ideile si ofera contextul care permite cititorilor nostri sa actioneze rapid si in cunostinta de cauza", a spus Radu Soviani, editorul care conduce proiectul.

Dupa modelul inovator de succes VoxPublica.ro, Standard.ro este inclus in portalul de business MONEY.ro si va contine opinii, analize si dezbateri din domenii economice precum Finante, Banci, Asigurari, Companii, Piete de capital, Macro-economie, etc.

In plus, Standard.ro le va oferi cititorilor de presa online de business si o editie e-paper care va grupa cele mai importante analize si comentarii ale zilei ce vor putea fi validate chiar de catre utilizatori.


La nivel editorial proiectul este sustinut de un nucleu alcatuit din 10 jurnalisti care va ingloba pe parcurs si alte nume importante din presa de business si mediul de afaceri romanesc.

Printre cei care semneaza deja analize si comentarii pe Standard.ro se numara Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR; Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI; Iulian Panait, presedinte KTD Invest; si coordonatorii proiectului, jurnalistul Lucian Davidescu si Radu Soviani - realizator al emisiunii The Money Show la postul de televiziune de business The Money Channel, distins in 2009 cu titlul de Cel mai bun jurnalist din domeniul financiar in cadrul Galei Premiilor Pietei de Capital.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar