transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-11-2008

Video News Network - platforma distributie stiri video online

Video News Network - platforma distributie stiri video online Regia de publicitate CLIR Media, impreuna cu agentia de presa NewsIn au lansat, in premiera pentru piata online din Romania, serviciul Video News Network - cea mai complexa platforma de stiri video online dezvoltata si implementata in Romania de firma romano-canadiana Onezonemedia.

Pentru prima data în România, Video News Network reuşeste să ofere partenerilor săi din piaţa de on-line o soluţie completă de business, care se adresează, în egală măsură, companiilor care operează branduri on-line, consumatorilor de ştiri şi, nu în ultimul rând, firmelor care se află în plin proces de identificare a unor canale şi modalităţi eficiente de promovare.

Video News Network reuneste continuturile special create pentru consumatorii de internet ai Agentiei NewsIn, soluţia performantă de administrare a videoinserturilor, furnizată de Onezonemedia, şi forţa de vânzări a regiei CLIR Media.

Stirile video sunt furnizate de agentia de presa NewsIn si sunt impartite pe domenii de interes care respectă obiceiurile de consum specifice internetului, acestea putând fi accesate in site-urile partenere, folosind soluţii de vizualizare de ultimă generaţie.

"Principala caracteristica a platformei Video News Network este ca advertiserii platesc doar daca video ad-ul este vazut, ceea ce permite un control total al bugetului. Un alt element esential pentru un advertiser il constituie posibilitatea acestuia de a-si targeta audienta dupa website, domeniul de interes al stirii, ora difuzarii si asa mai departe. In plus, posibilitatea de a interactiona cu user-ul, face din aceasta platforma un pachet complet de distribuire a mesajului publicitar", a declarat Alexandru Dicu, initiatorul platformei.

"Dincolo de avantajele evidente pentru cumpărătorii de publicitate, arată Cosmin Popa, director al Agenţiei NewsIn, Video News Network este o soluţie completă de business on-line, oferind site-urilor partenere accesul imediat la un conţinut de calitate, în care NewsIn a investit şi investeşte, dar şi posibilitatea concretă de a monetiza audienţa, ceea ce face din acesta un pas înainte în modul de a administra afaceri în mediul virtual".

Printre website-urile afiliate la platforma Video News Network se numara deja ROL.ro, Acasa.ro, Hotnews.ro, Stirilocale.ro, Onlinesport.ro, Bloombiz.ro, NewsIn.ro, Newz.ro, Businesstime.
ro si altele, reteaua urmand sa se dezvolte si in viitor.

Platforma Video News Network este vanduta exclusiv de catre regia CLIR Media; mai multe agentii de publicitate ca The Group, Zed Digital, McCann sau Initiative Media si-au aratat interesul in acest produs. "Dorim sa propulsam solutii inovative de promovare in online-ul din Romania si speram ca in perioada imediat urmatoare sa reusim sa ne pozitionam cat mai bine in aceasta piata. Paleta completa de vehicule media din portofoliu nostru (TV, print, radio & online) ne permit sa oferim clientilor nostri solutii si pachete de promovare foarte competitive si customizate", a declarat Laurentiu Ionete, director general CLIR Media.

Regia de publicitate CLIR Media a intrat pe piata la inceputul lunii martie 2006 si detine in portofoliu o gama variata de vehicule media – televiziune (Antena1, Antena2, Antena3, GSPTV, Telesport, Euforia TV), radio (Radio ZU, Radio Romania Actualitati) si presa (Confidential, 4WDrive, Top Gear, Good Food, Good Homes ).

NewsIn este cea mai nouă şi mai dinamică agenţie de presă de pe piaţa românească, parte a Grupului Realitatea-Caţavencu, acoperind un spectru larg de produse, de la fluxurile de ştiri, până la conţinuturile livrabile prin intermediul terminalelor mobile. NewsIn a dezvoltat şi o gama variantă de servicii profesionale, fiind singurul furnizor de "business intelligence" din România. NewsIn este primul furnizor din România de flux video, atât pentru posturile TV, cât şi pentru site-urile web.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Carmen
felicitari pentru puantcjul obtinut la "contributia la afacerea clientului", unde sunteti pe locul patru. personal, pretuiesc mai mult aceasta pozitie decat cea din clasamentul final, in care notorietatea spontana ocupa un loc important si - desi criteriul nu poate fi eludat din niciun clasament de gen - a generat in mare masura ierarhia finala.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar