transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-01-2007

Ziare si reviste in Romania - presa scrisa, la inceput de 2007

Ziare si reviste in Romania - presa scrisa, la inceput de 2007

Ziare de bulevard si ziare de calitate, ziare de larg consum si ziare de nisa; in 2006, piata presei scrise s-a diversificat, unele ziare vechi s-au reinventat, s-au schimbat echipe si stiluri, s-au reasezat unele etichete anterior valabile. In piata revistelor, au aparut cateva noi nume, concurenta a crescut tot mai mult. In mod general, in ceea ce priveste tirajele, aceastea au scazut la nivel total, aratand si in Romania ca piata presei scrise este in decadere, in favoarea internetului.

Libertatea a ramas un ziar de consum de mare succes, varful de lance al celor de la Ringier. De asemenea, marile ziare de sport si-au pastrat si consolidat pozitiile, cu tiraje foarte bune - ProSport si Gazeta Sporturilor. Aparut pe piata ca si concurent pentru Libertatea, Averea si-a gasit de asemenea o pozitie pe piata, intr-un club unde si Ziarul, in parte, isi cauta audienta.

In acelasi timp, pe segmentul ziarelor de calitate, Jurnalul National si Evenimentul Zilei si-au accentuat campaniile de promovare, iar Gandul si Adevarul au coborat putin din seriozitatea uneori rigida si au devenit mai comerciale, victime ale unei piete de consum.


Cotidianul, promovat de Academia Catavencu, a mizat in ultima parte a anului 2006 pe cultura, oferind ca supliment carti sau chiar un DVD cu un film romanesc, tehnica care se poate dovedi de succes pentru atragerea unui target foarte cautat si de clientii de publicitate.

Ziua, Romania Libera, Realitatea Romaneasca, Gardianul, 7 Plus, Azi par a avea pozitii echilibrate pe piata, fara zdruncinari importante.

Ziarul Financiar, Curierul National, Bursa au ramas ziarele financiare cu aparitie zilnica pe piata, Curentul fiind undeva intre generalist si economic.

In privinta revistelor, piata este deosebit de densa, in principal pe segmentele "saptamanale" si "lunare". In plan business, Capital este lider pe piata revistelor saptamanale, in zona existand si Saptamana Financiara, Banii Nostri, Business Magazin, BusinessWeek Romania. O revista importanta, bilunara, este si revista Biz.

In plus: Bilant, BBW, Piata Financiara, Ghidul de bani, eFinance, Euro Invest, Idei de afaceri, Investitii si Profit, Magazinul Progresiv, Piata, Top Business, Tribuna Economica. Pe nisa publicitatii activeaza in prezent Campaign, Imagoo, Media&Advertising, dar si AdPlayers. O pozitie speciala si-a creat revista Cariere pe segmentul HR.

In zona de design si arhitectura se remarca titluri precum 1001case, Caminul, Casa de Vacanta, Casa Lux, Deco Style, Domus, Elle decoration. Un important domeniu este cel al revistelor auto - Auto Expert, Auto Motor si Sport, Auto Show, Autostrada, Pro Motor, TopGear, Autocar si nu numai. Programe tv propun in prezent HBO Magazin, Oblique Magazin, Pro TV Magazin, TVmania.

Barbatii au un numar mai mare de reviste special dedicate - Class, FHM, Hustler, Maxim, Men's Health, Playboy, Penthouse. Piata revistelor pentru femei este insa mult mai generoasa: Elle, Avantaje, Bine pentru mine, Bolero, Bravo girl, Cool Girl, Cosmopolitan, Eva, Mami, Revista Femeia, The One, Unica, Glamour, Tango, Joy...

O alta zona importanta este cea a revistelor IT&C: Agora, CD Forum, Chip, Computer Bild, Computer World, Connect, MyComputer, MyLinux, PC Magazine, PC News, PC World, XtremPC, Level, PC Games, Stuff, Comunicatii Mobile.

Diverse reviste exista insa pe tot felul de segmente de nisa: Academia Catavencu, Dilema Veche, Idei in Dialog, Vacante si Calatorii, Food & Bar Magazine, National Geographic, Descopera, Revista 22, Historia, Magazin Istoric, Aventuri la Pescuit, Pisica, Dog Magazin si multe altele, inclusiv titluri locale sau titluri care se distribuie numai prin posta sau in comunitati. Recent si-a facut aparitia si revista Luxury, editata de MTR Press.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar