transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-11-2008

Ziarul Financiar - 10 ani de la prima editie - 17 noiembrie 2008

Ziarul Financiar - 10 ani de la prima editie - 17 noiembrie 2008

Pe 17 noiembrie 2008, Ziarul Financiar, cel mai puternic ziar de business din Romania, implineste 10 ani de la prima aparitie. La aniversare, numarul din 17 noiembrie al Ziarului Financiar contine suplimentul de 16 pagini ZF Editie Speciala - "Un deceniu de economie intr-o singura editie".

 

Suplimentul face trecerea in revista a celor mai importante evenimente din economia ultimilor 10 ani: tranzactii-etalon pentru cele mai importante industrii, deciziile politice care au influentat business-ul, cele mai mari privatizari, cele mai importante tendinte.

Privatizarea Dacia si aparitia masinii Logan - cel mai mare succes industrial al Romaniei, istoria Bancorex - cea mai rasunatoare prabusire bancara, dar si privatizarii BCR - cea mai mare suma obtinuta de statul roman, ridicarea vizelor - prima usa deschisa muncii romanilor in strainatate, explozia retailului modern, a pietei imobiliare si de constructii, a telefoniei mobile, a investitiilor straine, a mallurilor, a consumului sunt evenimente si tendinte ce au marcat, impreuna cu Ziarul Financiar, Romania ultimilor 10 ani.

Suplimentul aniversar ZF face analiza transformarii Romaniei din ultimul deceniu, cu povestea fiecarui eveniment relatat, a reflectarii acestuia in economie si business si a oamenilor care au stat in spatele lor.

De asemenea, unic pina acum pe piata media romaneasca, prima pagina a suplimentului este creata numai din titlurile aparute pe prima pagina a Ziarului Financiar in decursul a cei 10 ani.

Campania de comunicare a 10 ani de la prima aparitie a Ziarului Financiar a inceput pe 15 septembrie 2008, sub sloganul "Ziarul Financiar - de 10 ani prima pagina in afaceri". Zilnic, cei mai puternici oameni din mediul politic si de afaceri romanesc, cititori activi ai ziarului, au publicat cate un testimonial in Ziarul Financiar.

Pe 20 noiembrie 2008, acestia dar si altii, cititori fideli ai Ziarului Financiar si reprezentanti ai elitei mediului de afaceri romanesc, sunt asteptati la Gala ZF 10 ANI.

Evenimentul marcheaza transformarea Romaniei in ultimul deceniu, primul din istoria Ziarului Financiar. Gala se va desfasura sub tema "Oameni, branduri, companii si institutii care au marcat Romania ultimilor 10 ani" iar cei mai puternici dintre acestia vor fi premiati cu Premiile Speciale ZF 10 Ani.

Astazi, Ziarul Financiar a ajuns la peste 200.000 de cititori pe editie, dintre care mai mult de jumatate sunt manageri de top. Ziarul Financiar este cel mai complex produs business media din Romania, cu un portofoliu de cinci cataloage anuale ("Top 100 cele mai valoroase companii din Romania", "Anuarul de business al Romaniei", "ZF IMM – 100 de afaceri de la zero", "Top Tranzactii ZF", "ZF Who`s Who in business Romania"), doua suplimente bianuale ("ZF Chronos" si "Go4it!") suplimentul lunar BUSINESS Construct si patru suplimente saptamanale ("ZF Profesii", "ZF Proprietati", "ZF Dupa Afaceri", "Ziarul de Duminica").

 

Continutul ZF este declinat new-media, prin serviciul de telefonie mobila (mobil.zf.ro) dar si in mediul online prin site-ul afiliat www.zf.ro (cu peste 600.000 de vizitatori unici pe luna) si newsletterul ZF, cu peste 50.000 de abonati

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jakayla
Dag nabbit good stuff you whpipresanpeprs!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar