transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-03-2024 4.6085 lei 4.973 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-05-2010

Masurile recente - tarzii si cu efecte incontrolabile - analiza X-Trade Brokers

Masurile recente - tarzii si cu efecte incontrolabile - analiza X-Trade Brokers
 Alte stiri la aceasta categorie
Scaderea salariilor bugetarilor şi a pensiilor va scadea consumul mai mult decât se aşteapta, din cauza efectelor psihologice induse. Cel mai probabil, masurile anunţate nu vor aduce la buget sumele scontate, întrucât vor avea efecte negative greu de estimat în acest moment. Perioada urmatoare: volatilitate pe toate planurile, inclusiv în ceea ce priveşte moneda naţionala. Instabilitatea - cel mai mare pericol pentru investiţii şi ca efect psihologic.

"Masurile luate de catre guvern pentru scaderea deficitului bugetar au puţine şanse de a aduce la buget sumele scontate, din cauza efectelor in cascada pe care le vor avea în sensul scaderii consumului- şi aşa aflat la cote nesatisfacatoare-, fapt care va conduce la creşterea numarului de falimente şi şomeri inclusiv din sectorul privat, precum şi la diminuarea TVA-ului încasat. Investiţiile vor fi descurajate, atât din cauzele menţionate anterior, cât şi ca urmare a inducerii starii de expectativa, întrucât companiile nu ştiu ce le rezerva ziua de mâine din punct de vedere al legislaţiei şi fiscalitaţii. În plus, instabilitatea de orice fel- politica, sociala, legislativa etc- reprezinta cel mai mare pericol în momentul de faţa, putând trimite România cu câţiva ani înapoi", a aratat Victor Safta, directorul sucursalei din România a X-Trade Brokers, cea mai mare casă de brokeraj din Europa Centrală şi de Est.

Masurile anunţate de Executiv menite a scadea deficitul bugetar prevad reducerea cu 25% a salariilor şi sporurilor salariaţilor din sectorul public şi diminuarea pensiilor cu 15%. În plus, potrivit informaţiilor aparute în presa, Memorandumul suplimentar de Înţelegere convenit de România cu FMI şi UE prevede extinderea bazei de impunere pentru impozitul pe venit, incluzând tichetele de masă, veniturile din câştigurile de capital, inclusiv dobânzile acordate la depozitele bancare, eliminarea scutirilor de impozit pe venit acordate programatorilor IT etc.
De asemenea, este pusa în discuţie reducerea indemnizaţiei pentru creşterea copilului, ministerul de resort analizând în prezent diferite variante în acest sens.

„Creşterea impozitelor şi a cotei de TVA ar fi fost cu siguranţa "un knock-out" pentru sectorul privat, cel care susţine întreaga economie şi toate categoriile sociale. Este însa falsa impresia ca firmele se vor descurca "mai uşor" având de-a face "doar" cu masurile anunţate: consecinţele reale ale acestora vor fi accentuate de efectele psihologice, iar un pericol major ar fi ca şi puţinii bani disponibili sa stea mai mult "în buzunare" necheltuiţi şi neinvestiţi, deşi –în suficiente cazuri şi domenii- preţurile de achiziţie, costurile cu personalul şi dispariţia unor competitori ar trebui sa susţina investiţiile”, a precizat Victor Safta.

Analiştii de la X-Trade Brokers subliniaza ca, în perioada urmatoare, se va înregistra o volatilitate ridicata pe toate planurile, inclusiv în ceea ce priveşte moneda naţionala. "Leul a reacţionat deja faţa de masurile anunţate recent şi ecourile acestora - saptamâna trecuta, pe platforma X-Trade Brokers, moneda naţionala a înregistrat o variaţie de 2,34% între minimul şi maximul perioadei (luni- vineri). Pentru comparaţie- în primele patru luni ale anului, Leul a înregistrat o variaţie maxima de 4,89%. Ne aşteptam ca în perioada urmatoare Leul sa ramâna volatil", a aratat Victor Safta.

X- Trade Brokers DM SA este o casă de brokeraj înfiinţată în Polonia, în anul 2002, cu filiale în multe ţări europene (Cehia, Slovacia, Spania, Italia, Germania, România, Rusia etc), precum si in Asia (China si India), fiind autorizată şi monitorizată de instituţiile locale care reglementează pieţele de profil.

X- Trade Brokers acţionează ca intermediar pe Bursa din Varşovia şi formator de piaţă de instrumente derivate- Contracte pentru Diferenţă (CFD-uri) şi Opţiuni- având ca activ suport contracte tranzacţionate pe toate continentele pe pieţele valutare (forex), de mărfuri şi, respectiv, de capital (acţiuni şi indici bursieri).

X-Trade Brokers tranzacţionează instrumente derivate pe piaţa extrabursieră, decontările tranzacţiilor efectuându-se direct între participanţii la piaţă (instituţii financiare, bănci, brokeri, dealeri sau investitori individuali- persoane fizice sau juridice).

XTB deţine platforme on-line de excepţie şi nu percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea aplicaţiilor şi nici pentru deschiderea / închiderea poziţiilor. Clienţii au acces permanent la conturile de investiţii, iar echipele locale oferă gratuit cea mai competentă consultanţă de profil.

La nivel european, X- Trade Brokers are peste 20.000 de clienţi care tranzacţionează lunar un volum ce depăşeşte 50 miliarde Euro. Pe piaţa din România, X- Trade Brokers s-a lansat oficial în februarie 2009 şi este autorizata de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare, CNVM. Obiectivele locale de business prevad atingerea unui volum de tranzacţii de minim 800 milioane Euro pe lună până la sfârşitul anului în curs..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar