transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-07-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-07-2007

Europolis a cumparat Cefin Logistics Park Arad

Europolis a cumparat Cefin Logistics Park Arad
 Alte stiri la aceasta categorie

Europolis a semnat un parteneriat cu Cefin pentru a dezvolta Cefin Logistics Park Arad (CLPA), astfel incat orasul de la granita Romaniei sa ajunga la cele mai inalte standarde logistice europene, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Amplasat pe una dintre principalele rute care leaga Europa de Marea Neagra, Aradul are un considerabil potential de crestere. CLPA se afla in zona industriala din sudul Aradului. Constructia parcului a inceput acum cateva saptamani si se va incheia in 2008.

CLPA va fi un parc logistic din Clasa A, constituit dintr-o mare cladire depozit si o cladire multifunctionala ce ofera spatii pentru servicii, vanzare cu amanuntul si birouri. Suprafata inchiriabila in cadrul acestei proprietati se ridica la aproximativ 44,160 m2 de depozit, 2,200m2 de birouri amplasate la mezaninul depozitului, 3,900m2 spatii pentru utilizare mixta (birouri, vanzare cu amanuntul) in cadrul cladirii multifunctionale si aproximativ 30,000m2 de parcare, in afara de platforma de incarcare a depozitului.

Depozitul se construieste ca o cladire din Clasa A cu facilitati la cel mai inalt nivel regional European. Depozitul va avea un singur nivel si va incorpora si o zona de birouri partajate. Inaltimea de lucru interioara minima va fi de 11.

50m, iar pavajului va avea calitatea necesara pentru a sustine sarcini de 6 t/m2.

Birourile de la mezaninul depozitului ofera conditii satisfacatoare pentru utilizatorul modern de birouri si vor fi construite din materiale de buna calitate. Cladirea multifunctionala va fi utilizata in principal ca spatiu de birouri si va oferi servicii cum ar fi cantina, minimarket si dusuri pentru angajati si pentru soferii de camion.

Europolis a investit in CLPA un total de pana la 34 milioane de Euro. "Suntem foarte mandri sa investim in Cefin Logistics Park Arad, a doua noastra investitie in logistica din Romania, dupa marele success cu Cefin Logistics Park din Bucuresti. Prin aceasta noua investitie, Europolis isi asigura pozitia de lider in segmental logistic din Romania", a declarat Bernhard Mayer, Presedintele Consiliului director Europolis.

"Ne bucuram sa continuam la Arad cooperarea cu Europolis, partenerul nostru de incredere, impreuna cu care am dezvoltat unele dintre cele mai atractive proiecte imobiliare din Romania", a spus Stefano Albarosa, Directorul executiv al Cefin Holding.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar