transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Creare magazin online

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-11-2009

20 de braduti originali vor fi licitati pentru un Craciun mai frumos

20 de braduti originali vor fi licitati pentru un Craciun mai frumos
 Alte stiri la aceasta categorie
20 de braduti creati special de renumiti designeri români vor fi licitati în cadrul Festivalului Brazilor de Craciun 2009, pentru a aduce copiilor din România un viitor mai bun si multe motive de bucurie. Gala va avea loc pe 10 decembrie 2009, la Hotel Ramada Bucharest North, având drept scop strângerea fondurilor necesare pentru ajutorarea copiilor inclusi în programele Salvati Copiii.

Fiecare bradut prezinta o poveste diferita, reflectând stilul si personalitatea designerilor si modul lor unic de a percepe unul dintre simbolurile Craciunului, toti invitând la deosebitul gest de a darui, de a fi înca o data aproape de copiii defavorizati. Venera Arapu, Irina Schrotter, Wilhelmina Arz, Rita Muresan, Lena Criveanu, Stephan Pelger, Conf. univ. dr. Alexandru Ghildus si Mihnea Ghildus, Ioan Nemtoi, Togo Design, Oxette, Victoria 46, Mihaela Glavan, Ana Wagner, Kristina Dragomir, Agnes Toma, Cristian Samfira, Irina Marinescu, Claudia Castrase si Coca Zaboloteanu, Salvati Copiii si IKEA au realizat unii dintre cei mai ingeniosi braduti pentru a sustine gala din acest an.

Ajuns la cea de-a noua editie, evenimentul caritabil îsi propune sa asigure copiilor aflati în situatii defavorizate o viata mai buna. Fondurile strânse în cadrul editiei trecute au contribuit la deschiderea mai multor centre educationale în tara, peste 2.400 de copii si familiile lor primind sprijin prin programe de integrare scolara si protectie sociala în 2009.

"Festivalul Brazilor de Craciun este o traditie ce continua datorita implicarii multor personalitati de marca, atât a designerilor care îsi pun amprenta creativa pe bradutii licitati, cât si a sponsorilor care ni se alatura an de an.
Situatia copiilor saraci este din ce în ce mai îngrijoratoare, mai ales în contextul economic actual si, de aceea, ne dorim sa continuam programele deja existente, pentru a le oferi tuturor copiilor sansa de a avea parte de educatie si mai ales de a avea o copilarie fericita. Festivalul Brazilor de Craciun este una dintre cele mai importante surse de obtinere a fondurilor pentru proiectele Salvati Copiii, devenind astfel important pentru derularea planurilor viitoare ale organizatiei", declara Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv al Organizatiei Salvati Copiii.

Sponsorii editiei 2009 a Festivalului Brazilor de Craciun sunt: Banca Comerciala Româna (sustinator Salvati Copiii), BRD-Groupe Société Générale si Henkel România (sponsori principali), OTP Bank (sponsor secundar), Germanos, Carrefour, Oscar Downstream si Romtelecom.

În urma fondurilor strânse la editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun, Salvati Copiii îsi propune sa ajute peste 3.000 de copii si familiile lor si sa asigure continuitate programelor de educare si sustinere financiara a copiilor defavorizati.

Salvati Copiii România atentioneaza ca în contextul economic actual, cei mai afectati de saracie vor fi, în primul rând copiii, la nivel national 3 din 10 copii fiind afectati de saracie în anul 2009.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar