transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-09-2007

Campanie promotionala Mastercard pentru posesorii de carduri Maestro

Campanie promotionala Mastercard pentru posesorii de carduri Maestro
 Alte stiri la aceasta categorie

MasterCard Europe impreuna cu partenerii sai financiari din Romania au demarat, in perioada 20 septembrie - 31 octombrie 2007, o campanie promotionala prin care posesorii de carduri Maestro pot castiga premii in valoare totala de 90.500 RON. Toti posesorii cardurilor emise sub sigla Maestro care platesc la comerciantii din tara si strainatate pot participa la aceasta campanie.

Castigatorul premiului cel mare va avea la dispozitie 15.500 RON si 1 ora pentru a-si cumpara orice isi doreste, de la haine, electronice, la bijuterii sau cosmetice, din cadrul Plaza Romania. Premiul al doilea consta in 50 de vouchere in valoare de 600 RON fiecare, iar premiul al treilea consta in 150 de vouchere in valoare de 300 RON fiecare cu care castigatorii pot achizitiona orice vor. Banii vor fi livrati direct in conturile castigatorilor.

 

"Vremea numerarului si a monedelor se apropie de sfarsit. Cardurile Maestro reprezinta acum noul cash", spune Denisa Mateescu Manager Romania and the Balkans, MasterCard Europe. "Dorim ca prin aceasta campanie sa incurajam posesorii de carduri Maestro sa utilizeze cardurile lor la comercianti si, in acelasi timp, sa-i recompensam, iar cea mai buna cale este sa le oferim si mai multe motive de a intra in magazine si a plati cu cardul".Campania promotionala Maestro National este sustinuta prin spoturi la radio, machete in presa scrisa, postere si pliante la sediile bancilor participante si la ATM-uri, dar si la punctele de vanzare ale comerciantilor. De asemenea, pe site-ul www.mastercard.com/ro posesorii pot gasi informatii despre campanie, premiile oferite, bancile participante si regulamentul. Tot pe acest site, vor fi anuntati si castigatorii campaniei, care vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti efectuate pe data de 19 noiembrie 2007.

Toate tranzactiile efectuate in perioada 20 septembrie - 31 octombrie 2007 cu carduri Maestro vor fi luate in considerare la extragerea finala.

Nu exista un numar minim de tranzactii pentru a participa la campanie. In paralel, MasterCard organizeaza o campanie pilot care va incepe pe 29 septembrie si va dura 4 weekend-uri consecutive.

Campania se desfasoara in cadrul Plaza Romania, iar cei care efectueaza tranzactii cu cardul lor Maestro in valoare de minimum 50 RON vor primi premii pe loc.

Posesorii de carduri trebuie decat sa se prezinte cu chitanta cumparaturilor la standul MasterCard, special amenajat in incita mall-ului, sa demonstreze ca au realizat tranzactii cu cardul lor Maestro si vor primi premii a caror valoare totala este de peste 45.000 RON.

 

MasterCard Europe administreaza afacerea MasterCard Worldwide in Europa. Avand sediul central in Waterloo, Belgia, MasterCard Europe este prezenta in 51 de tari europene, organizate administrativ in trei zone care includ Zona Unica de Plata Euro (SEPA), pietele mature si pietele aflate in dezvoltare din Europa. In calitate de francizor, procesator si consilier, MasterCard dezvolta si sustine solutii de plata, proceseaza peste 16 miliarde de tranzactii in fiecare an si ofera analize specializate si servicii de consultanta catre institutii financiare.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar