transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-05-2010

Indoor Partnership - primul trimestru aduce prima jumatate de milion de publicitate indoor

Indoor Partnership - primul trimestru aduce prima jumatate de milion de publicitate indoor
 Alte stiri la aceasta categorie
Polul de media Indoor Partnership a anuntat vanzari de 500.000 euro in primul trimestru din 2010. Cele doua companii fondatoare, Elevate si Sugar Media, raporteaza cu peste 40% mai multi clienti fata de perioada similara de anul trecut.

Fondat in ianuarie 2010, Indoor Partnership este un pol de media specializat si are ca scop cresterea pietei de publicitate indoor. Dupa prímele luni de parteneriat, cei doi fondatori, Elevate si Sugar Media, trag linia pentru evaluarea trimestriala.

In primul trimestru din 2010 Indoor Partnership a contractat campanii publicitare in valoare de 500.000 euro. Tendinta este de crestere relativa fata de aceeasi perioada a anului trecut, tinand cont ca suma combina campanii punctuale cu campanii anuale.

O crestere semnificativa s-a inregistrat in ceea ce priveste clientii. Evolutia este atat cantitativa, cat si calitativa.
Numarul de branduri care au ales promovarea indoor in 2010 a crescut cu peste 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Printre clientii noi castigati se numara Cosmote, Bosch, Danone, Wrigley`s, Dove, Tomi.

Tendinta generala este aceea de inovare, testare, creativitate. Un indicator este faptul ca pe de o parte Indoor Partnership a atrás clienti noi in indoor, iar pe de alta parte clientii fideli gliseaza catre noi medii din portofoliul celor doua companii partenere.

Un alt indicator al acestei tendinte este preferinta crescanda pentru proiecte speciale: sampling, cornere, branding de locatii. Un exemplu este campania nationala Bosch in cladiri de birouri care a folosit in mod creativ ramele din lift, inlocuind afisul cu o oglinda. Un alt exemplu este executia Colgate Lady Speed Stick Clinical pentru galeriile comerciale – o recreare a produsului montata pe un suport rotativ.

Indoor Partnership este regie de vanzari specializata in publicítate indoor. Portofoliul Indoor Partnership cuprinde 10 medii: blocuri de locuinte, cladiri de birouri, hoteluri, saloane de coafura, cinematografe si mall-uri, galerii comerciale, hipermarketuri si supermarketuri, baruri si restaurante, spitale si clinici, licee.

Dintre clientii Indoor Partnership: Cosmote, Orange, Romtelecom, Unilever, Colgate Palmolive, Avon, Danone, Coca Cola, Ursus, Heineken, Orkla, Porsche, Renault, Opel, Chevrolet, Mitsubishi, Banca Romaneasca, Visa..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar