transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-11-2008

ProLogis Park Uzice - premiat pentru folosirea principiilor dezvoltarii durabile in proiectare si constructie

ProLogis Park Uzice - premiat pentru folosirea principiilor dezvoltarii durabile in proiectare si constructie
 Alte stiri la aceasta categorie
ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie din lume, a anuntat ca ProLogis Park Uzice, primul depozit construit de companie în Europa Centrala si de Est conform principiilor dezvoltarii durabile, a primit doua premii pentru excelenta în design si constructii de parcuri logistice durabile. Parcul este situat în Uzice, la 11 kilometri de Praga, în Republica Ceha.

La conferinta LOG-IN 2008, din Praga, Republica Ceha, ProLogis Park Uzice a primit cel mai important premiu, Best Warehouse; parcul ProLogis a concurat cu alte patru proiecte. Premiile au fost acordate pe baza urmatoarelor criterii: gradul de inovare, excelenta, tehnologii si proceduri noi si inovative, beneficiile pe care proiectul le ofera clientului (rezultate finale, reducerea costurilor etc.) si importanta proiectului pentru piata logistica din Republica Ceha în general.

La festivitatea anuala de decernare a premiilor Construction Investment Journal din Polonia, ProLogis Park Uzice a primit premiul Best CEE Green Development, o noua categorie a premiilor anuale Construction Investment Journal. Aceasta se adreseaza tuturor claselor de proiecte de dezvoltare, ceea ce înseamna ca ProLogis Park Uzice a concurat cu centre comerciale, cladiri de birouri si proiecte rezidentiale din întreaga regiune Europa Centrala si de Est. Premiul Best CEE Green Development a fost acordat de un juriu expert pe baza unor criterii precum: cele mai moderne solutii de dezvoltare durabila, crearea unui ambient interior confortabil, accesul la reteaua de transport în comun, fezabilitate economica si calitatea designului cladirilor.

"Câteva teme centrale au dominat sectorul de dezvoltare în acest an atât în Republica Ceha, cât si în Polonia.
Acestea au inclus importanta tot mai mare a solutiilor inovative, eficiente si, mai ales, durabile în ceea ce priveste dezvoltarea de noi proiecte. Suntem deosebit de mândri ca ProLogis Park Uzice, prima noastra cladire din Europa Centrala si de Est construita pe principii de dezvoltare durabila, a primit aceste doua prestigioase premii. Speram ca acest proiect va reprezenta un standard de referinta pentru toate proiectele de acest tip ce vor fi dezvoltate în regiune", a declarat Graham Reece, ProLogis Director of Project Management pentru Europa Centrala si de Est.

La nivel global, ProLogis a livrat sapte parcuri logistice considerate verzi în locatii din întreaga lume la finalul anului 2007, altele fiind în stadiul de planificare. Printre acestea se numara doua depozite certificate LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), doua cladiri clasificate CASBEE (Comprehensive Assessment System for Building Environmental Efficiency) în Japonia si trei cladiri clasificate BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) în Marea Britanie.

În prezent, ProLogis detine peste 65 de cladiri în întreaga lume certificate sau aflate în curs de certificare. În regiuni în care aplicarea de standarde "verzi" de dezvoltare nu reprezinta o practica, compania realizeaza aceste evaluari utilizând o lista globala de criterii creata de ProLogis în 2007 si care combina cele mai bune practici din LEED, BREEAM si CASBEE..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar