transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-07-2018 3.9767 lei 4.6512 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-11-2007

Reamenajarea unui parc bucurestean a generat un parteneriat public - privat complex

Reamenajarea unui parc bucurestean a generat un parteneriat public - privat complex
 Alte stiri la aceasta categorie

La initiativa Petrom, Vodafone Romania si Raiffeisen Bank s-au alaturat proiectului de reamenajare a parcului din fata Casei Presei Libere din Bucuresti. Cele trei companii vor investi peste 130.000 euro în reabilitarea parcului. Pe langa investitia financiara realizata de cele trei companii, Primaria Sectorului 1 va asfalta aleile din zona parcului si va oferi banci noi.

De asemenea, Agentia de Monitorizare a Presei va dona 32 de copaci, pe care îi vor planta voluntarii, pe 7 noiembrie. Aceste eforturi unite reprezinta un parteneriat de responsabilitate inedit între trei companii private, autoritati locale si o organizatie nonguvernamentala.

Parcul, cu o suprafata de 8000 m2, a fost construit în perioada anilor `50 si nu a mai fost reamenajat de atunci. În prezent, parcul a devenit zona de tranzit, fiind lipsit de functionalitatea sa recreativa.

Aceasta oportunitate de parteneriat a aparut odata cu demararea programului Primariei Sectorului 1, "Adopta un Spatiu Verde!".

Prin acest program, Primaria doreste sa reafirme importanta conservarii si extinderii spatiilor verzi si sa implice fiecare cetatean în rezolvarea acestei probleme.

Mariana Gheorghe, CEO Petrom: "Pentru noi, acest proiect completeaza seria de programe pe care le dezvoltam în domeniul mediului, în cadrul platformei de responsabilitate sociala Respect pentru Viitor. Ma bucura faptul ca am reusit sa realizam un astfel de parteneriat pentru o cauza buna: companii private, autoritati publice si un ONG. Este o dovada ca ne putem uni fortele pentru a face lucruri bune si frumoase, indiferent de profilul activitatii noastre".

"Bucurestiul trece prin transformari majore, iar nevoia de parcuri si de un aer mai curat este a noastra, a tuturor. Pentru Vodafone România, sustinerea acestui proiect, alaturi de partenerii nostri, este mai mult decât o noua initiativa de responsabilitate corporativa pentru un mediu mai sanatos. Este o oportunitate de a ne implica angajatii si cât mai multi membri ai comunitatii într-o actiune de voluntariat în urma careia capitala va recâstiga un parc", a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone.

Steven van Groningen, Presedinte si CEO Raiffeisen Bank: "In Bucuresti se construieste mult, spatiile verzi sunt din ce mai putine, iar aerul pe care îl respiram devine de nerespirat. Numai împreuna putem schimba ceva. Raiffeisen Bank s-a implicat în acest an în proiectul Dambovita Verde plantând copaci si arbusti de-a lungul râului. Astazi facem un nou pas important pentru redarea unui parc Bucurestiului. Împreuna cu partenerii nostri, ne-am propus sa facem din spatiul din fata Casei Presei un loc în care îti doresti sa stai pe o banca sau sa te plimbi”. 

"Spatiile verzi sunt si vor fi o prioritate pentru Primaria Sectorului 1. Diferenta între cei 11m2 de spatiu verde care revin fiecarui bucurestean si cei 26 m2 prevazuti de norma europeana se reflecta în aerul viciat pe care îl respiram zi de zi. De aceea s-a nascut proiectul "Adopta un spatiu verde!" la care astazi, aici avem parteneri trei dintre cele mai mari companii din economia româneasca si un ONG-cunoscut pentru proiectele sale din domeniul ecologic. Le multumesc tuturor si sunt convins ca multi alti bucuresteni le vor urma exemplul", a comentat si Andrei Chiliman, Primarul Sectorului 1.

Costel Popa, Coordonator de Programe, Agentia de Monitorizare a Presei: "Numai pom sa nu fii în România de azi! Daca padurile vor fi defrisate în ritmul actual, în 70 de ani acestea nu vor mai exista decât în povestile cu care ne vom adormi nepotii! De aceea, Agentia de Monitorizare a Presei s-a implicat în acest proiect, pentru a constientiza societatea civila asupra pericolelor pe care le aduc defrisarile".

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar