transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

inchirieri buldoexcavatoare

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-11-2008

Saatchi & Saatchi PR asigura comunicarea pentru AIG Life Romania

Saatchi & Saatchi PR asigura comunicarea pentru AIG Life Romania
 Alte stiri la aceasta categorie
Saatchi & Saatchi PR a castigat contul de relatii publice a companiei AIG Life Romania, in urma unui pitch organizat la sfarsitul lunii octombrie, la care au mai participat agentiile GMP PR, Mc Cann PR si Odyssey. Saatchi & Saatchi PR si-a completat astfel portofoliul de clienti cu unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata din domeniul asigurarilor, AIG Life Romania, pentru care va dezvolta si va implementa programe de relatii publice, oferind servicii de crisis management, corporate communication, media relations si events management.

"Castigarea acestui cont vine ca o confirmare a Golden Award for Excellence obtinut la PR Award 2008, la categoria Comunicare pentru administrarea riscurilor si oportunitatilor, una dintre cele mai dificile sectiuni din festival. Am stabilit impreuna cu echipa AIG o strategie coerenta, adaptata pietei locale in contextul crizei financiare, pe care suntem nerabdatori sa o implementam. Mai mult, suntem onorati ca vom fi agentia de PR care va fi alaturi de compania AIG Life la aniversarea a 10 ani de activitate pe piata de asigurari din Romania", a declarat Larisa Petrini, Managing Partner Saatchi & Saatchi PR.

AIG Life Romania si Saatchi & Saatchi PR nu se afla la prima colaborare, agentia oferind consultanta pentru acest client si in anul 2006, cand a asigurat servicii complete de relatii publice. "Am ales Saatchi & Saatchi PR in urma unui proces de evaluare pe parcursul caruia am primit propuneri de la cateva dintre cele mai apreciate agentii din piata. Strategia lor a fost competitiva si foarte aproape de obiectivele pe care AIG Life Romania vrea sa le indeplineasca in aceasta perioada", afirma Theodor Alexandrescu, CEO AIG Romania.

Dupa 10 ani de activitate, AIG Life Romania este lider pe piata romaneasca a asigurarilor.
Echipa locala de management a companiei este stabila, experimentata si se bucura de increderea clientilor si a actionarilor, precum si de respectul profesionistilor din industria financiara din Romania.

Pionieri ai pietei de PR din Romania, cu o experienta de 17 ani, echipa Saatchi & Saatchi PR a fost prima echipa de consultanti de relatii publice care a facut parte dintr-o agentie full service..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar