transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-10-2007

Peste 600 de voluntari au ajutat la constructia Parcurilor Viitorului

Peste 600 de voluntari au ajutat la constructia Parcurilor Viitorului
 Alte stiri la aceasta categorie

Petrom a organizat Ziua Voluntarilor în Parcurile Viitorului din Moinesti (10 octombrie), Pitesti (16 octombrie) si Bucuresti (18 octombrie). Aceste zile speciale au reunit, pentru o cauza nobila, voluntari din randul comunitatii locale, autoritati, personalitati publice, jurnalisti si angajati Petrom. Prin aceste actiuni de voluntariat, Petrom si-a dorit sa-i implice pe toti partenerii acestui proiect, care sunt, de fapt, si beneficiarii parcurilor.

In fiecare oras au participat peste 200 de voluntari. Acestia au curatat parcurile, au ajutat echipele de constructie la întinderea gazonului si a pietrisului si au plantat zeci de copaci si arbusti. La evenimente au participat primarii si autoritatile din fiecare oras.
Tudor Pendiuc- Primarul orasului Pitesti, Vasile Ailincai - Primarul orasului Moinesti si Nicolae Ontanu - Primarul Sectorului 2 din Bucuresti au condus câte o echipa de voluntari si au contribuit la constructia parcurilor din orasele lor.

La Ziua Voluntarilor din Bucuresti, Attila Korodi, Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, a plantat un mesteacan pe muntele creat artificial în Parcul "Lunca Florilor". Mariana Gheorghe, Directorul General Petrom, Marie Rose Mociornita, Corina Dragotescu si Mircea Toma au lucrat, de asemenea, în echipele formate împreuna cu locuitorii si elevii scolilor din zona.Mona Nicolici, CSR Communication Manager Petrom: "In toate cele trei parcuri, numarul de voluntari a depasit asteptarile noastre. Oamenii s-au implicat si au înteles ca eforturile noastre sunt îndreptate catre ei. Iar prezenta voluntarilor Petrom în acest proiect reprezinta modul nostru de a arata ca ne pasa si un semn ca, daca vrem, putem schimba lumea în care traim, facând-o ceva mai buna".

Attila Korodi, Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile: "Prin prezenta mea în parc, alaturi de Petrom, as vrea sa dam semnalul ca si alte companii ar trebui sa se implice în proiecte de responsabilitate sociala. Ceea ce este foarte important în acest caz este ca proiectul parcului a fost realizat de tineri, care si-au folosit stiinta si talentul în beneficiul comunitatii".

"In loc sa merg la sala azi, am zis ca mai bine plantez un copac. Am plantat un copac si ma simt foarte bine. Dupa cât de rau m-am enervat, vazând ce se întâmpla cu parcurile din Bucuresti, faptul ca se poate repara din dezastru, ma face sa ma simt mult mai bine. Si felicit compania Petrom pentru initiativa", a spus si Mircea Toma, Presedintele Asociatiei Pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar