transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Creare magazin online

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2011

Dreptul de a Citi - OTP Bank Romania continua campania si in 2011

Dreptul de a Citi - OTP Bank Romania continua campania si in 2011 OTP Bank România continuă şi în 2011 campania naţională de responsabilitate socială, „Dreptul de a Citi”. Prima etapă a programului, derulată pe întreg parcursul anului 2010, a avut ca rezultat dotarea a 53 de şcoli cu mai mult de 30.000 de cărţi, redând astfel bucuria de a citi la peste 11.000 de copii.

Iniţiativa socială a OTP Bank România este sprijinită de Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, instituţie implicată în facilitarea accesului în şcolile defavorizate din mediul rural.

Prin această campanie, OTP Bank susţine şi în acest an o cauză cu un impact major asupra dezvoltării frumoase a oricărui copil: accesul la lectură. Astfel, OTP Bank începe anul prin dotarea a 6 noi şcoli din comunele: Cucerdea şi Lunca (judeţul Mureş), Mirceşti (judeţul Iaşi), Săhăţeni (judeţul Buzău), Săelele (judeţul Teleorman), Siculeni (judeţul Harghita). Toate cele 6 şcoli au fost incluse în programul „Dreptul de a Citi”, ca urmare a propunerilor primite din partea susţinătorilor campaniei.

Colectarea de cărţi va fi realizată, la fel ca în 2010, în toate unităţile băncii din ţară şi în Librăriile Humanitas, partenere în acest proiect. OTP Bank îi invită pe toţi să susţină această cauză şi să le ofere copiilor din zonele rurale defavorizate şansa de a descoperi poveştile copilariei.


„Credem cu tărie că fiecare dintre noi trebuie să contribuie la schimbarea în bine a mediului în care trăim. Noi ne-am dedicat unei cauze ale cărei rezultate am început deja să le vedem, după doar un an de campanie, dar, pentru a reda accesul la lectură tuturor copiilor din zonele rurale defavorizate, este nevoie de mult mai mult, atât din partea noastră, cât şi din partea societăţii civile".

"Campania are un impact foarte mare, iar numărul susţinătorilor este în continuă creştere. Îi încurajăm pe toţi să doneze în continuare cât mai multe cărţi şi să ne propună şcoli defavorizate care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank România.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est. OTP Bank oferă servicii universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 12 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de aproape 1500 de unităţi, prin intermediul reţelei de ATM-uri şi prin sistemul de canale electronice..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar