transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-10-2007

Campanie de recrutare si training adresata studentilor pasionati de online

Campanie de recrutare si training adresata studentilor pasionati de online

Speed Promotion, in parteneriat cu ARBOmedia, Hotnews.ro, IQads, Marketeer.ro si New Media Agency lanseaza o campanie de recrutare si training cu totul aparte, care se adreseaza studentilor pasionati de online care doresc sa înceapa o cariera în domeniu, se precizeaza intr-un comunicat de presa citat de www.SMARTfinancial.ro.

 

"Ca toate domeniile cu o dezvoltare foarte rapida, online-ul simte lipsa acuta a oamenilor formati iar metodele clasice de recrutare nu livreaza rezultate satisfacatoare sau o fac într-un timp mult prea lung. De aceea am hotarât sa luam initiativa si sa gândim un sistem prin care sa recrutam viitorii angajati si sa ne asiguram, în acelasi timp, ca vor fi oameni foarte bine pregatiti în domeniu", a declarat Dorin Boerescu, Managing Partner Speed Promotion.

Astfel a fost creat www.vreausafacmarketingonline.ro - un proiect care îsi propune sa recruteze din rândul studentilor din facultatile de comunicare din Bucuresti 21 de tineri aspiranti care sa beneficieze timp de o saptamâna de training intensiv pe teme de comunicare si promovare online si de 3 saptamâni de practica pe proiecte reale în cadrul unora dintre cele mai importante companii din domeniu din Romania.

Dupa incheierea celor 3 saptamâni de munca, cei mai buni 11 participanti vor primi oferte de munca în cadrul companiilor partenere, pe posturi din cadrul departamentelor de online. www.vreausafacmarketingonline.ro este creat pe platforma unui blog care va fi actualizat zilnic pe toata durata competitiei, atât cu posturi ale organizatorilor cât si ale participantilor, pentru ca întregul proces de pregatire si recrutare precum si evolutia participantilor sa poata fi urmarite în timp real.

Promovarea proiectului se va face printr-o campanie de comunicare pe IQads.ro, Hotnews.

ro, forumuri de discutii si site-uri ale facultatilor vizate, promovare pe bloguri, iar singura sa componenta offline va fi o mini-campanie de panotaj la sediile SNSPA, FJSC si ASE din Bucuresti.

Proiectul www.vreausafacmarketingonline.ro este initiat de Speed Promotion împreuna cu ARBOmedia, Hotnews.ro, IQads, Marketeer.ro si New Media Agency, ai caror reprezentanti vor fi si trainerii participantilor la competitie. Candidatii vor putea afla totul despre marketingul online de la nume cunoscute în industrie precum Alin Zainescu, Bianca Vlaston, Calin Rotarus, Ciprian Stavar, Costin Radu, Dorin Boerescu sau Doru Panaitescu.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lovely
Sunt un munte de om (1.85 si 110kg) insa de cate ori recitesc poseetva acestui ingeras, plang ca un copil am si eu o fetita de 3 ani si spaima mea cea mai mare de fapt cred ca este spaima oricarui parinte- este sa nu i se intample asa ceva sunt momente cand nu adorm seara gandindu-ma la astfel de situatii m-a marcat enorm suferinta acestui copil, groaza si chinul parintilor si familiei sale mi se pare o cruce pe care uneori e atat de greu sa o porti numai Dumnezeu poate sti de ce se intampla asa ceva .uneori e peste puterile noastre sa intelegem. Am credinta puternica insa ca aceasta poveste va avea un final fericit ! Eva Maria merita acest final fericit. E un inger coborat pe Pamant sa ne invete pe noi ceilalti, cei din jurul sau agitati in cotidianul mizer de fiecare zi, ca putem fi oameni, ca putem sa ne oprim in astfel de momente si sa ne dam seama ca altele sunt lucrurile cu adevarat importante in aceasta viata familia, copii, sanatatea si fericirea lor, bucuria din ochii unui copil, sinceritatea, inocenta si zambetul acestora .Eva Maria va invinge aceasta boala ! Trebuie sa va repetati asta in fiecare zi, trebuie sa credeti asta cu adevarat, trebuie ca si Eva sa inteleaga (atat cat poate ea) asta autosugestia poate face minuni am un exemplu in cercul apropiat de prieteni.Si dragii mei credeti in miracole. Am niste prieteni foarte buni de familie a caror fetita de 7 ani a avut anul trecut in Mai un accident foarte urat de masina traumatism cranio cerebral practic avea o gaura de cca 10-12 cm2 in cap s-a recuperat 100% dupa mai putin de 1 an de zile in prima luna a fost oribil, parintii erau disperati dupa 2 luni avea intelectul si comportamentul unui copil de 2-3 ani acum, la aproape 1 an de la accident (in Mai implineste anul) este acelasi copil inteligent, vesel si dinamic pe care il stiam inainte. Medicii care au operat-o la spitalul din Tg Mures s-au declarat socati! Le-au spus parintilor ca este pentru prima oara in intreaga lor cariera cand asista la asa ceva. Recuperare integrala 100% cu atat mai mult cu cat a avut loc in mai putin de 1 an. Glumesc mereu cu parintii fetitei si le spun ca atunci cand va veni sfarsitul lumii voi sta langa fetita, pentru ca sigur nu voi pati nimic.Imi pot imagina ca perioada prin care treceti acum ca parinti este una extrem de dura este o perioada care poate dobori un psihic mai slab insa veti invinge!Cu toata dragostea unui parinte,Razvan.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar