transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-11-2007

Hugh MacLeod vine in Romania la NetCamp

Hugh MacLeod vine in Romania la NetCamp

Pe data de 5 decembrie 2007, Evensys organizeaza NetCamp, eveniment de strategii si tendinte in domeniul Internetului. Conferinta va avea loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti. Invitat special in cadrul conferintei este Hugh MacLeod, specialist de talie mondiala in blogging, marketing si Internet. Acesta va sustine o prezentare in cadrul NetCamp, participantii la eveniment avand sansa sa cunoasca una dintre cele mai respectate figuri ale marketingului mondial.

Hugh MacLeod este in prezent Marketing Specialist pentru Stormhoek, companie din Africa de Sud care activeaza in industria vinurilor. Experienta lui a facut ca profitul companiei sa creasca de 5 ori de cand Hugh a inceput sa lucreze pentru ei.

MacLeod este un profesionist care crede in influenta conceptului de “web 2.0” asupra publicitatii si marketingului. Este autorul a doua teorii care s-au bucurat de un succces enorm in mediul online, "How To Be Creative" si "The Hughtrain".Primul mare succes de marketing inregistrat de Hugh s-a datorat blogului englishcut.com, conceput de el pentru cel mai tanar designer englez, Thomas Mahon. Dupa primele sase luni, compania acestuia si-a triplat vanzarile.

Anterior, a lucrat ca advertising copywriter, pentru ca apoi sa debuteze ca blogger pe gapingvoid.com din anul 2001. Blogul lui Macleod este al doilea ca importanta din Marea Britanie si al patrulea din Europa. De asemenea, acelasi blog ocupa locul 31 in clasamentul mondial al blogurilor realizat de Technocrati.

Datorita experientei sale indelungate in domeniu, Hugh este invitat frecvent sa sustina prezentari atat in Europa cat si Statele Unite ale Americii. De asemenea, este consultant pentru companii care inregistreaza succese masive ca urmare a experientei si spiritului inovativ al lui MacLeod. Un astfel de exemplu este Microsoft, pentru care Hugh a creat conceptul de "bluemonster".

NetCamp isi propune sa raspunda la intrebarile pe care practicienii in domeniu le au privitor la noile oportunitati deschise de Internet. Evenimentul asteapta participarea practicienilor locali si regionali din sfera Internetului, telecom, software, media sau advertising, precum si a celor interesati de oportunitatile de dezvoltare oferite de mediul online. Pentru mai multe informatii referitoare la eveniment si program, se poate accesa site-ul www.netcamp.ro.

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa, mese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse.

Evensys numara in portofoliul sau evenimente precum Marketing360 (450 de participanti), Marketing Innovation Forum (250 de participanti), BrandCamp (250 de participanti), Digital Marketing Forum (300 de participanti), PR Forum (250 de participanti), TAXEU Forum (250 de participanti), Idea Forum (300 de participanti) si este organizatorul primului club de networking destinat investitorilor in Real Estate - Real Estate Investors' Society (REIS) (200 de membri), Toolbox| Shopper Marketing ( peste 200 de participanti), Masterplan 2007 ( 300 de participanti).

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar