transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-10-2007

Paul Dawson, Experience Director Conchango - la Internetics 2007

Paul Dawson, Experience Director Conchango - la Internetics 2007

Juriul Web Graphic din cadrul Internetics 2007 se mareste prin alaturarea lui Paul Dawson, Experience Director Conchango. Conchango a fost cotata drept agentia de web design numarul 1 in Europa, in 2006, potrivit Forrester Research, iar Paul Dawson se ocupa de design si branding interactiv, customer experience si strategie digitala pentru clientii Conchango. Paul Dawson s-a alaturat Conchango in 1999, acesta lucrand in industria internet si multimedia din 1995.

"Viziunea mea a fost sa creez o singura echipa capabila atat de design cat si de dezvoltare, pentru ca numai daca le intelegi pe amandoua poti crea lucrari memorabile. Acest aspect este mai adevarat acum decat niciodata, si pentru ca datele demografice care tin de online se schimba este mai important ca niciodata sa fii capabil sa folosesti diverse interfete pentru utilizatori si diverse toolkit-uri de development in moduri care sa raspunda atat nevoilor utilizatorilor cat si ale companiilor", explica Paul Dawson.

Paul Dawson lucreaza la nivel strategic cu o serie de companii precum Virgin Atlantic, Tesco, Nectar, Virgin Mobile, News International si Associated Newspapers. Pe 31 octombrie, Paul Dawson va sustine doua seminarii in cadrul zilei de conferinte Internetics 2007, care va avea loc in sala Paris a Hotelului Novotel. Primul seminar, care va deschide ziua de conferinte, se intituleaza "Creating designs that will Captivate not Intimidate users".

In acest seminar, Paul va vorbi despre influentele pe care WPF si alte tehnologii le vor avea asupra asteptarilor clientilor, dar si despre faptul ca atunci cand exista tool-uri de design puternice, este important sa te asiguri ca design-ul tau este potrivit audientei si target-ului tau si nu faci design doar de dragul lui.

Paul va vorbi despre cateva tehnici si metode de a verifica ca design-ul in WPF este mereu potrivit target-ului, analizand din mai multe unghiuri modul in care designerii si developerii lucreaza cu WPF si Silverlight.

Cel de-al doilea seminar sustinut de Paul, "Killer Digital Reading Experiences", va vorbi despre publishing-ul online si despre cum marii publisheri si marile titluri de publicatii pot schimba experienta cititorilor folosind tehnologii Microsoft. Acesta va arata cum consumatorii si advertiserii reactioneaza la aceste schimbari. Paul Dawson este invitatul Microsoft in cadrul Internetics si solutiile tehnice la aspectele prezentate de el vor fi detaliate intr-o conferinta sustinuta de Andrei Iacob, dezvoltator Grapefruit Design, intitulata "Implementing captivating designs on the Microsoft platform".

In programul zilei de conferinte Internetics este cuprinsa si o prezentare care va detalia metodele de cercetare si rezultatele Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI), lansat recent de BRAT. Prezentarea va fi sustinuta de Arina Ureche, Director General BRAT si de Adrian Motirlichie - Director de proiect SATI. Programul detaliat al zilei de conferinte va fi afisat pe site-ul www.internetics.ro, unde se va putea face si inscrierea online la evenimentele din cadrul festivalului.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tassilyn
I much prefer informative atcirles like this to that high brow literature.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar