transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-10-2007

Peste 150 de participanti la Toolbox Online Communication

Peste 150 de participanti la Toolbox Online Communication

Peste 150 de reprezentanti ai departamentelor de marketing din companii romanesti si multinationale precum si specialisti in comunicarea online si relatii publice au participat la prima editie a Toolbox Online Communication. Evenimentul de new media a avut loc pe data de 16 octombrie 2007 si a fost organizat de Evensys.

Invitat special in cadrul evenimentului a fost Gianni Catalfamo, CEO Pleon Graffiti. Acesta a vorbit in prezentarea sa despre instrumentele folosite de new media, despre importanta internetului in comunicare, precum si despre o categorie noua de jurnalisti, mult mai interesati de informatiile virtuale decat de cele conventionale. Viitorul comunicarii, spunea Catalfamo, depinde de priceperea cu care oamenii de PR se vor folosi de oportunitatile deschise de new media.

Jurnalisti precum Victor Ciutacu ( Jurnalul National), Augustin Roman (Gazeta Sporturilor), Razvan Exarhu (Radio Clandestino), Victor Kapra (Ziarul Financiar), Laurentiu Ciornei (Evenimentul Zilei) sau Costin Ionescu (HotNews) au vorbit despre rolul Internetului in dezvoltarea mass-media online.

Alaturi de acestia, practicieni din domeniul media online sau marketing au abordat teme de interes pentru domeniul comunicarii. Profesionisti precum Dana Negoescu (Cosmote), Orlando Nicoara (MediaPro Interactiv), Sorana Savu (Premium Communication), Alin Zainescu (New Media Agency), Ionut Oprea (Blog Agency), Radu Ionescu (Kinecto), Razvan Varabiescu (Media Direction) au sustinut prezentari in cadrul carora s-au concentrat atat asupra rolului Internetului in comunicare.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kastari
Iorga: Nu contează după ce cuve2nt cheie cauți pe marlee Google … tot dai een prima pagină de un blog! - Asta se intampla dintro solidaritate mutuala. Eu unu daca vreua sa aflu mai multe despre ceva cu siguranta nu vreau sa o aflu de pe un blog, ci vreau o sursa obiectiva. Eu nu am nimik cu blogerii normali sa le spunem, ci doar cu cei care au un mucea d blog, slab de tot, si care sar de cur in sus daca faci cumva o gluma despre blogari, cum ca eu nu as sti c inseama asta, si incep ei sami spuna cat d cool is ei si k ei fac parte din comunitatea blogarilor. Deci dupa parerea mea mare aprte din vizitatorii d bloguri sunt alti blogari care se simt extraordinar de bine ca pot face trafic unu anumit guru din lumea blogarilor si k ajuta la raspandirea fenomenului . Dar eu ma intreba,. daca toata lumea ar avea un blog at ce am face? PS:cel putin la prima vedere pot sa spun ca nu il suport pe zoso.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar