transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-11-2007

Platforma online ReductoStart a adus 4000 de programari la medicii de specialitate

Platforma online ReductoStart a adus 4000 de programari la medicii de specialitate

Incepand din martie 2006 si pana in prezent, peste 4000 de persoane cu probleme de greutate au fost programate la medicii specialisti, parteneri ai programului ReductoStart, prin intermediul site-ului www.reductostart.ro.

Platforma online sustine programul ReductoStart – primul program educational desfasurat la nivel national care furnizeaza toate informatiile necesare evaluarii cauzelor si efectelor supraponderalitatii. Site-ul ofera atat definitii ale unor boli ale societatii moderne: obezitatea si supraponderalitatea, cat si informatii privind medicii specialisti parteneri in program. De asemenea, aici se pot gasi toate explicatiile necesare unui program de slabire, informatii complete despre diete, activitate fizica si alte metode pentru slabit, cat si un forum de discutii pe tematicile programului.

Prin intermediul site-ului www.reductostart.ro se poate calcula Indicele de Masa Corporala (IMC) care permite evaluarea greutatii in functie de inaltime, inlocuind parametrul de "greutate corporala ideala" ca si criteriu de apreciere al obezitatii. Valoarea indicelui se poate afla pe loc prin simpla introducere a greutatii si a inaltimii, persoana fiind considerata supraponderala daca indicele de masa corporala are o valoare mai mare de 25. In plus, pentru fiecare valoare in parte rezultata in urma calculului IMC-ului este afisat un mesaj cu recomandari referitoare la necesitatea si modalitatea de incepere a unui program de slabire.

Supraponderalitatea si obezitatea sunt boli grave ale societatii moderne care fac din ce in ce mai multe victime in intreaga lume, inclusiv in Romania.

Privita de cele mai multe ori cu superficialitate ca o problema estetica, obezitatea este de fapt o boala cronica, complexa, care se dezvolta progresiv. Obezitatea este un factor de risc pentru aproximativ 75% din bolile contemporane, complicatiile sale putand duce pana la declansarea sau agravarea afectiunilor cardiace, neurologice, a bolilor hepatice sau chiar a cancerului. in clasamentul european, Romania ocupa un alarmant loc 3 printre tarile unde bolile cardiovasculare declansate de obezitate sunt principala cauza a mortalitatii.

"Pentru a veni in sprijinul persoanelor cu probleme de greutate, Abbott Laboratories a initiat programul ReductoStart. Medicii parteneri ai programului ajuta pacientii sa scada in greutate printr-un proces complex care implica reducerea supraalimentarii, marirea consumului de energie, miscare, tratament medicamentos, toate acestea printr-un sistem controlat medical", se arata in comunicat.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar