transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-10-2007

Stii de la ING - campanie de promovare a pensiilor private de la ING Fond de Pensii

Stii de la ING - campanie de promovare a pensiilor private de la ING Fond de Pensii

ING Fond de Pensii a inregistrat peste 8.100 de apeluri primite si 24.000 de vizitatori unici pe site-ul campaniei, in mai putin de o luna de la lansarea campaniei de promovare. "Campania "Stii de la ING" s-a dorit a fi o campanie diferita, care sa satisfaca nevoile reale de informare ale publicului tinta si, cu siguranta, datele inregistrate au dovedit un interes extrem de mare", afirma reprezentantii ING Fond de Pensii.

 

Campania "Stii de la ING" incearca sa raspunda posibilelor intrebari care pot aparea pe parcursul celor patru luni de aderare la un fond de pensii private. "Prin aceasta campanie, am vrut sa aratam inca o data ca ING este o nume pe care te poti baza, ca in primul rand iti asculta problemele si iti raspunde la orice intrebare. Este o misiune pe care ne-am asumat-o inca de la inceputul activitatii noastre in Romania acum 10 ani si care va continua si de acum incolo, mai ales in aceasta perioada de 4 luni de aderare la un fond de pensii private", declara Carmen Soare, director de marketing.

 

"Campania a pornit de la ideea ca atunci cand auzi pentru prima data rostindu-se pensie privata este posibil sa te intrebi cum poate fi privata si obligatorie in acelasi timp. Sau cum poate fi obligatorie, daca exista deja o pensie obligatorie la stat. Pe masura ce afli tot mai multe despre pensiile private, incep sa apara si alte intrebari care cer un raspuns.

De exemplu, cat de sigur este fondul de pensii in care investesc sau cati bani voi primi la pensie, de ce pentru unii este obligatorie, iar pentru altii nu etc", spune Cornel Gologan, copywriter la Headvertising.

 

"Stii de la ING" este "campania cu cele mai multe executii media" pe care le-au avut Headvertising si Zenith, cele doua agentii responsabile de realizarea si implementarea ideilor. Campania a inclus mijloacele media: TV, internet, print, outdoor, lifturi sau machete in saloane cosmetice. Spoturile TV au format de "intrebare si raspuns". Intr-o zi de filmare au fost turnate 32 de spoturi, regizate de Hanno Hofer, cu sprijinul casei de productie Castel Film, adauga acesta.

 

"Pentru a scoate in evidenta expertiza pe pensii a ING-ului, pentru spoturile TV am apelat la un format de quiz show TV in care trei agenti de marketing ING raspund la intrebarile prezentatorului, interpretat de actorul Alexandru Conovaru. Abordarea s-a dorit a fi realista, agentii de marketing de la televizor sunt chiar cei care iti bat la usa cand alegi sa aderi la fondul de pensii private ING", detaliaza Cornel Gologan.

 

Campania apeleaza si la "mijloace inovatoare de promovare": insertii la manerele de sustinere din metrouri, post-it cu modalitati de contact pentru pensia ING pe prima pagina a ziarelor si un soft special de imbatranire cu ajutorul caruia poti afla cum vei arata la 70 de ani. Aplicatia se va putea accesa in curand la adresele www.cumaratlapensie.ro sau www.la-pensie.ro.

 

Un alt mijloc de comunicare va fi site-ul campaniei, www.consultanting.ro, pe care sunt listati mii de agenti de marketing ai ING Fond de Pensii. Clientii pot localiza rapid consultantii ING, cautarea facandu-se in functie de zona geografica (judet, oras), sex, varsta, dar si de alte criterii: reteaua de telefonie mobila, ID messenger si hobby-uri. 

"Clientul poate astfel sa aleaga si sa contacteze direct agentul cu care doreste sa semneze un contract de pensii private".

ING Fond de Pensii are peste 41.000 de agenti de marketing autorizati. ING Fond de Pensii urmareste atingerea unei cote de 30% pe piata de profil, adica 1 milion de contribuabili. La nivel global, ING este unul dintre furnizorii importanti de pensii, cu peste 150 de ani de experienta internationala si 75 de milioane de clienti in 50 de tari.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
C0P6sm Major thankies for the article.Thanks Again. Will read on...
cheap backlinks
N8ICLU Major thankies for the article post.Much thanks again. Cool.
Amanda
 ( 2011.04.13 12:08 ) : Man I like your comment and it is so flaubous and I am definetly going to bookmark it. I Have to say the Superb analysis this article has is greatly remarkable.Who goes that extra mile these days? Bravo!!! Just one more tip you shouldget a Translator for your Global Readers !!!
Agan
spune:Bun aotrcil, insa, va rog sa imi permiteti mentiunea ca review-urile nu inseamna descriere de produs. Sunt notiuni total diferite iar un incepator este derutat.Eduard Kleinrayn.ro
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar