transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-10-2007

Wine networking - promotie online Vinexpert

Wine networking - promotie online Vinexpert

Evinoteca.ro si Vinexpert organizeaza un concurs inedit cu premii, lansand cu aceasta ocazie conceptul de "Wine networking". La promotia ce se desfasoara in perioada 17 septembrie - 31 decembrie 2007 au drept de participare cetatenii romani sau straini cu resedinta legala in Romania. Varsta minima a acestora trebuie sa fie 18 ani.

Organizatorii campaniei promotionale vor oferi, prin tragere la sorti, 303 premii zilnice constand in sticle de vin Val Duna si 12 excursii de weekend (saptamanal, prin tragere la sorti) la Crama Oprisor (incluzand cazare si masa).

Pentru a putea participa la tragerea la sorti, participantii trebuie sa trimita unor prieteni (in numar de 2) si la adresa de e-mail concurs @ vinul.ro un mesaj ce contine intrebarea concursului. Intrebarea se gaseste pe www.vinul.ro/concurs.html, iar e-mailul trebuie trimis pana in ora 23.59 a fiecarei zile in curs.

"Fiecare castigator va fi anuntat, saptamanal, prin publicarea numelui si prenumelui, urmand ca acesta sa-si instiinteze si prietenii si apoi sa contacteze Organizatorul prezentului concurs intr-un termen de 72 de ore de la publicare", se precizeaza pe www.infopromotii.ro.Premiile zilnice constand in 3 sticle de vin - pentru participantul castigator si pentru alti 2 prieteni - vor fi acordate in ziua respectiva de catre Organizator, sticla de vin urmand a fi ridicata personal de fiecare castigator de la Galeria Vinexpert. Castigatorii sunt stabiliti prin tragere la sorti la fiecare 7 zile.

"Prin Wine Networking ne propunem sa strangem oamenii in jurul vinului pentru povesti si amintiri placute. Astfel, 303 de sticle de Val Duna vor merge la iubitorii vinului bun ca sursa de inspiratie si motiv de strans vechi si noi prietenii", afirma organizatorii promotiei pe www.vinul.ro/concurs.html.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar