transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-11-2007

www.basescu.ro - marketing electoral pe internet, campanie pentru Referendum

www.basescu.ro - marketing electoral pe internet, campanie pentru Referendum

Campania pentru Referendumul din 25 noiembrie 2007 s-a desfasurat inclusiv online, prin site-ul www.basescu.ro, informeaza ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro. Presedintele Romaniei ii indeamna pe romani sa vina la curatenie ("Hai la curatenie!") si sa spuna "Da pentru Uninominal" prin intermediul mediului online, acestea fiind mesajele principale ale campaniei publicitare.

Important de spus este ca fotografia lui Traian Basescu tinand o matura in mana stanga apare pe site in culorile Partidului Democrat - albastru si portocaliu. Site-ul contine mai multe rubrici, precum: Presedintele despre referendum, Avantajele votului uninomnial, Sistemele fata-n fata, Cum s-a ajuns la referendum, Galerie multimedia si un Forum.

Pe langa diversele mesaje de pe site transmise de Presedinte romanilor pentru a-i determina sa voteze la Referendum, se regaseste si jocul-concurs "Razboiul Curateniei" - titlu ce parodiaza cunoscutul film "Razboiul Stelelor". Primii 1000 de jucatori, afisati conform punctajului obtinut la joc, vor castiga cate un tricou cu mesajul "Hasta la Vista Lista!", inmanat chiar de Presedinte, pe data de 23 noiembrie, la orele 20.00, la sediul PD din Bucuresti. Mesajul "Hasta la Vista Lista!" apare, in plus, si pe alte canale decat cele online, acolo unde mesajul are ca target publicul tanar.

Galeria multimedia include clipuri video cu Presedintele aflat la diferite conferinte, emisiuni TV sau alte iesiri in public in cadrul carora vorbeste despre importanta Referendumului.

Campania online se bazeaza pe diferite forme de atragere a internautilor, apeland la avataruri cu Basescu, poze pentru bloguri sau imprimeuri pe tricou cu figura Presedintelui, care se afla pe o motocicleta si transmite mesajul "Hasta la vista Lista" - dupa modelul actorului Arnold Schwarzenegger din filmul Terminator.

Pe langa toate acestea, site-ul www.basescu.ro ii trimite pe cei care il acceseaza catre un numar de telefon unde acestia pot lasa mesaje pentru Presedinte. Cateva dintre mesaje sunt listate chiar pe site.

www.basescu.ro ofera publicului o forma scrisa virtuala a obiectivelor si motivatiei declansarii acestui referendum din 25 noiembrie 2007. Una dintre rubrici pune fata-n fata sistemul de vot uninomnial propus de Presedinte cu sistemul propus de Guvern. Dintr-un alt link, internautii pot afla motivele care au dus la acest Referendum, fiind postate online fragmente de articole din presa romana cu privire la "drumul" spre referendum.

 

Iulia Rosu (Redactor, SMARTfinancial.ro)

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar