transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2010

www.lumeacafelei.eva.ro - joc virtual Nescafe - premiu un Fiat Grande Punto

www.lumeacafelei.eva.ro - joc virtual Nescafe - premiu un Fiat Grande Punto Nescafe a lansat online, intr-un parteneriat special cu site-ul www.eva.ro jocul virtual www.lumeacafelei.eva.ro în cadrul căruia concurenţii îşi administrează propria plantaţie de cafea. Participanţii care vor parcurge toate etapele procesului de producţie a cafelei solubile până pe 22 aprilie 2010 pot câştiga marele premiu, un Fiat Grande Punto şi 2 aparate multifuncţionale Nescafe Dolce Gusto.

Pentru a se înscrie în concursul Lumea Cafelei, participanţii trebuie să îşi creeze cont pe site-ul www.eva.ro şi să parcurgă cele 7 stadii de dezvoltare a cafelei, de la plantarea bobului de cafea până la prepararea cănii de cafea.

O aplicaţie inedită a jocului este prezenţa unui specialist pe care utilizatorii îl pot cumpăra sau instrui. Există inclusiv o componentă de interactivitate, fiecare vizită a prietenilor pe pagina utilizatorului înscris în concurs aducându-i acestuia puncte în plus şi implicit mai multe şanse de câştig.

“Prin lansarea jocului virtual Lumea Cafelei în parteneriat cu site-ul Eva.
ro, Nescafe oferă consumatorilor o platformă online specială, interactivă, ce prezintă într-un mod inedit procesul de producţie a cafelei solubile. Astfel, concursul este o modalitate de a le explica consumatorilor cum se produce cafeaua şi le oferă posibilitatea de a avea pentru prima dată, chiar dacă virtual, o plantaţie de cafea. Până acum aproximativ 70.000 de useri s-au înscris în concurs şi ne aşteptăm ca numărul concurenţilor să crească, pâna la finalul concursului.”, declară Ana-Maria Stanca, Group Brand Manager Nestle Beverages.

„Lumea Cafelei a reprezentat pentru Eva.ro o provocare imensă. Parteneriatul cu Nescafe a solicitat la maxim creativitatea departamentului de marketing şi experienţa departamentului de dezvoltare. Rezultatele de până acum dovedesc încă o dată că în România se pot crea proiecte de succes. Nescafe, Zenith Media şi Eva.ro au reuşit să creeze un astfel de proiect”, declară Alexandru Iosef, project manager Eva.ro.

Premiile speciale ale concursului Lumea cafelei, cele două aparate Nescafe Dolce Gusto şi marele premiu, un Fiat Grande Punto vor fi acordate în lunile martie şi aprilie, prin tragere la sorţi. Proiectul Lumea Cafelei a fost dezvoltat de Nescafe în parteneriat cu Zenith Media şi www.eva.ro.

Echipa Nestle care a lucrat la proiectul Lumea Cafelei a fost formată din Ana-Maria Stanca, Group Brand Manager şi Silviana Mihalache, Senior Brand Manager. Din partea Zenith Media coordonarea proiectului a fost asigurată de Victor Avram, Interactive Media Planner. Din partea Eva.ro, au fost implicate în proiect departamentele de Marketing şi Dezvoltare ale Imedia Plus Group..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
9lm6oL Really enjoyed this article. Much obliged.
Maximo
cat valoreaza frate zoso.ro ? sa poti curapma 10 plantatii ?Nici patriciu nu isi permite. Mai bine ai curapma Antena3 ) ca aia valoreaza cat o oferta la cafea 2+1 prietenii stiu de ce.Apropo, de sofer nu ai nevoie ? ma fac virgin ma angajezi ? )In alta ordine, pentru iubitorii de Lavazza alta cafea mai NASPA nu exista, nici italienii nu o curapma de pe rafturi, pretul se mentine ca aia cu nisip in ea, adica 2 euro punga )Lavazza pentru roman e ca vegeta ( punga aia cu bucatarul si boaba) dupa revolutie, daca nu aveai termen de comparatie normal ca era cea mai buna din lume, ca si inghetata polar sau frucola )Pentri nostalgici, era un scandal la o fabrica de lapte pe timpul lu ceauseacu, mai tineti minte ? au prin vreo 2 care faceau baie in cazanul de lapte, de asta era buna polar ) 0 0
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar