transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-11-2007

www.supertwixer.ro - Twix ofera cate un iPod Nano saptamanal pentru Super-Twixeri

www.supertwixer.ro - Twix ofera cate un iPod Nano saptamanal pentru Super-Twixeri

Twix se promoveaza printr-o campanie care ii vizeaza special pe internautii tineri, prin site-ul www.supertwixer.ro, informeaza ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Campania "Cautam Super-Twixeri" include un concurs cu castigatori in fiecare saptamana. Premiul pentru cel mai votat Super-Twixer de pe site este un iPOD Nano. Participarea in concurs se face pe baza uploadarii de poze sau filmulete video care sa demonstreze puterile de supertwixer pe care oricine le poate avea dupa ce mananca un twix, conform site-ului oficial al campaniei.

Participantii se pot inscrie la concurs cu un numar nelimitat de fotografii sau filme, se arata in regulamentul promotiei. O data afisate pe site, oricine viziteaza pagina web a promotiei poate vota o singura data poza sau filmul.

Regulamentul mentioneaza ca inainte de a fi facute publice, materialele vor trece prin filtrul unui juriu, iar pozele modificate pe computer, precum si pozele sau filmele descarcate de pe internet nu sunt acceptate.

Promotia vrea sa arate "puteriile de super-erou" pe care le ofera batonul de ciocolata Twix.

Campania de promovare se focalizeaza pe importanta prieteniei "Iti mai trebuie si o gasca cu care sa imparti un Twix sau mai multe", precum si pe distractie si dinamism.

In spatele promotiei exista si o poveste cu super-eroi creati special pentru acest tip de marketing. Meteor-Boy, Wind-Woman, Captain Eagel Eye sau Speed Dial Girl sunt personajele realizate dupa modelul benzilor desenate care ii inspira pe consumatorii Twix sa isi demonstreze puterile.

Promotia este organizata de Mars Romania si se desfasoara in perioada 15 octombrie - 9 decembrie 2007, la nivel national. In cadrul concursului se vor acorda opt premii constand intr-un IPod Nano, valoarea totala a premiilor fiind de 3595 RON.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar