transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2008

Creare Resurse Umane, o noua companie de HR

Creare Resurse Umane, o noua companie de HR
 Alte stiri la aceasta categorie
Creare Resurse Umane este o companie de HR aparuta pe piata din Romania la inceputul lui 2008. "Creare Resurse Umane este o companie ce ofera consultanta in afaceri si resurse umane. Scopul companiei este sa asigure jucatorilor din toate segmentele economiei romanesti succesul  profesional intr-o lume in continua miscare. In acest sens, Creare Resurse Umane ofera servicii atat in sectorul privat cat si in cel public: consultanta in afaceri, consultanta in resurse umane, formare personal, selectie de personal, servicii de outsourcing, gestiune personal temporar, servicii de plasare sau gestionarea programelor de formare profesionala, consultanta in materie de proiecte FSE si orientare profesionala", au precizat reprezentantii companiei.

Compania Creare Resurse Umane este infiintata de Pau Hortal cu studii de psihologie industriala si resurse umane dezvoltate printr-o experienta de 34 de ani in acest domeniu. In anul 1988, Pau Hortal a deschis in Spania propria companie - Creade, care a fost timp de 20 de ani in topul firmelor de profil spaniole si care, ulterior, a fost vanduta grupului Adecco.

"Romania a fost o descoperire pentru mine aproape acum 2 ani. Ceea ce a inceput ca o calatorie de vacanta s-a transformat intr-unul dintre proiectele mele profesionale esentiale. Cred ca motivul fundamental este ca vad in Romania Spania de acum 25 de ani si vad tinerii romani cu potential si posibilitate de a cuceri lumea", a precizat Pau Hortal, referindu-se la motivul pentru care a ales Romania pentru deschiderea acestei firme de resurse umane.


SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar