transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-11-2008

Echipa Ogilvy Public Relations are un nou PR Manager - Carmen Bistrian

Echipa Ogilvy Public Relations are un nou PR Manager - Carmen Bistrian
 Alte stiri la aceasta categorie
Cu o experienta de trei ani în corporate communication si consumer marketing, Carmen Bistrian (27) s-a alaturat echipei Ogilvy Public Relations începând cu luna septembrie a acestui an.

Anterior numirii sale în functia de PR Manager Ogilvy Public Relations, Carmen a gestionat programe de comunicare corporate pentru Gaz de France si Liebrecht & WooD, a gestionat comunicarea marcilor din portofoliul Sabon si a colaborat cu fundatia United Way în campania de strângere de fonduri "Liciteaza cu suflet" - în cadrul agentiei Saatchi&Saatchi PR. De asemenea, a fost implicata în programele de responsabilitate sociala ale companiilor Inbev România si Coca-Cola, a participat la lansarea marcii Tnuva pe piata româneasca si la lansarea unor noi branduri L`Oreal, în cadrul echipei McCann PR.

Carmen s-a întors de curând din Franta, de la o bursa de comunicare si relatii publice obtinuta într-un program dezvoltat de Uniunea Europeana, stagiu despre care afirma: "Programul Eurodyssee mi-a confirmat ca piata serviciilor de PR din România este o piata europeana si mi-a întarit convingerea ca trebuie sa interactionam cu specialistii în comunicare si relatii publice din cât mai multe tari".

Absolventa a sectiei Limbi Moderne Aplicate a Universitatii Babes-Bolyai, Carmen vorbeste fluent engleza, franceza si spaniola.

Fondata în 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti este biroul din România al Ogilvy PR Worldwide, companie internationala cu renume în domeniul relatiilor publice, parte a grupului WPP. În România, agentia face parte din grupul Ogilvy si ofera servicii specializate de corporate communication si consumer marketing, având o echipa de consultanti cu experienta larga în relatii publice. Orientata catre managementul reputatiei clientilor sai, echipa Ogilvy PR asigura servicii complexe de comunicare interna, comunicare B2B, comunicare cu liderii de opinie, CSR, crisis prevention si crisis management. Portofoliul sau cuprinde marci si companii prestigioase precum British American Tobacco Romnaia, Petrom, ING Bank, Heineken Romania, LG Electronics, Colgate-Palmolive, Sonae Sierra, Friesland Foods, Diageo, DuPont..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar