transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-01-2007

EGGER si-a creat echipa de conducere pentru fabrica sa din Radauti

EGGER si-a creat echipa de conducere pentru fabrica sa din Radauti
 Alte stiri la aceasta categorie

Dupa ce la finalul anului 2006, EGGER, producatorul de placi din material lemnos, cu sediul in St. Johann, Tirol (Austria), a anuntat in cadrul unei ceremonii inaugurarea lucrarilor de constructie a primei fabrici de placi din material lemnos EGGER din Romania - Radauti, compania a anuntat si echipa de conducere creata astfel: Mihai Sandru - Director Vanzari/Marketing, Ioan Lucian Banciu - Director Tehnic si Georgios Natsos - Administratie/Director Financiar.

In prezent, intreaga echipa din Radauti este formata din 20 de angajati, numar ce va creste pana la aproximativ 400 de angajati pe parcursul implementarii primei etape de constructie. "Increzatoare in valorile sale de baza, EGGER functioneaza ca o companie de familie, punand accent pe instruirea de profesionisti la nivel inalt. Noii directori vor participa la un program individual de instruire cu colegii lor de la EGGER in colaborare cu fabrica EGGER din Unterradlberg (Austria), pentru a oferi noilor directori experienta si cunostinte profesionale de cea mai buna calitate", se precizeaza pentru ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Sunt extrem de entuziasmat sa pot contribui la diseminarea unei practici puternice si durabile in Romania. Impreuna cu noii mei colegi, dorim sa cream o echipa intreaga cu oameni din Suceava, care sunt profesionisti dedicati si cetateni romani responsabili, respectand astfel valorile si standardele EGGER", a spus Mihai Sandru, inginer din Brasov.

Georgios Natsos, fost director al fabricii EGGER din Gifhorn, Germania, unde a fost responsabil tot de administrare si finante, a adaugat ca "EGGER poate oferi produse de inalta calitate pentru industria de prelucrare a lemnului prin forta sa de munca. Aceasta abordare este posibila numai prin concentrarea companiei asupra identitatii sale clare si culturii corporatiste".Urmatoarea etapa-cheie in dezvoltarea echipei din Radauti cuprinde recrutarea de personal pentru departamentele de logistica, infrastructura, IT si nu numai si asigurarea alimentarii necesare cu energie si materii prime pentru fabrica in curs de constructie.

"Dezvoltarea rapida a proiectului va adauga, fara indoiala, valoare regiunii si va avea un impact puternic nu numai asupra crearii de locuri de munca, ci si asupra intregii comunitati", a spus noul Director Tehnic.

Conform anuntului facut de companie in luna octombrie, constructia fabricii de la Radauti este planificata sa fie implementata in trei etape. In prima etapa, EGGER va investi 210 milioane de euro si va crea aproximativ 400 de noi locuri de munca sigure si pe termen lung. Sub supervizarea echipei austriece si a noii echipe de conducere, constructia este realizata de contractanti romani locali.

In prezent, terenul este pregatit pentru constructie. Au fost indepartati 120.000 mc de pamant si au fost adusi la locatie 250.000 mc de materiale de constructii; se afla in faza de constructie sistemul de canalizare a apelor meteorice cu un calibru de pana la 1,80 m, ca si bazinul pentru apele meteorice cu un volum de 26.000 mc. A inceput de asemenea constructia masinilor si a fundatiei.

In urmatoarele doua luni, se vor folosi 50.000 mc de beton si se vor construi 150.000 mp de anexe si 73.000 mp de hale. Primele comenzi au fost inaintate companiilor ALPINE/PORR Romania si LUPP Romania. Contractantii sunt COMINCO din Frasin/Vatra Dornei si ACI AG din Suceava, care au in prezent 110 muncitori constructori pe santier. Acordarea contractului pentru principalele lucrari de constructii va creste considerabil numarul de muncitori in urmatoarele cateva saptamani.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar