transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-06-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - dezvoltare web

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-10-2007

extend - o noua solutie pentru integrarea datelor din depozit cu aplicatii de tip ERP

extend - o noua solutie pentru integrarea datelor din depozit cu aplicatii de tip ERP
 Alte stiri la aceasta categorie

Logicode a lansat recent o noua solutie software - extend, pentru integrarea datelor din depozit cu aplicatiile de tip ERP. Prin facilitatile pe care le ofera, "extend este o aplicatie simpla, economica, eficienta, care asigura culegerea, verificarea si transmiterea datelor din depozit in sistemul ERP al companiei", afirma reprezentantii Logicode.

extend permite realizarea operatiunilor specifice lucrului in depozit si culegerea datelor prin intermediul terminalelor mobile, echipate cu cititoare de coduri de bare. Aplicatia asista operatorul din depozit, culege si transfera datele aferente operatiunilor realizate in baza de date a sistemului ERP.

"Avantajul major al solutiei este ca extinde capabilitatile unui sistem ERP in zona operationala, prin culegerea informatiilor direct la sursa, adica in timpul desfasurarii operatiunilor din depozit. extend prezinta un raport cost-performanta foarte bun, solutia venind in intampinarea cerintelor tuturor companiilor care au implementat si utilizeaza un software ERP, dar care nu sunt multumite de functionalitatile pe partea de management al stocurilor pe care le ofera sistemul integrat", a declarat Ciprian Cosma, Director Executiv Logicode.

"Programul creeaza o punte de legatura intre terminalele mobile din depozit si sistemul de gestiune economica, asigurand integrarea datelor disponibile la nivel de depozit cu cele existente in sistemul ERP". "Prin facilitatile sale, extend este o solutie binevenita pentru companiile care folosesc un sistem ERP, deoarece raspunde unor provocari de business de care ne-am lovit de numeroase ori in relatia cu clientii nostri din ultimii ani", a adaugat Ciprian Cosma. Actuala versiune extend a fost dezvoltata pentru schimbul de date cu aplicatia ERP WinMentor, urmand sa fie lansate in viitorul apropiat versiuni extend care sa comunice si cu alte ERP-uri.Logicode este specializata in tehnologia codurilor de bare. Logicode ofera o gama larga de solutii de etichetare, marcare industriala si culegere automata a datelor, utilizand tehnologia codurilor de bare si RFID. Logicode este partenerul unor lideri de piata precum: Intermec, Markem, Datamax, O'Neil, Avery Dennison, Casio, CipherLAB, Seagull Scientific. Din iunie 2006, compania este Microsoft Certified Partner.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar