transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-09-2015

Au inceput inscrierile pentru Concursul de Inovatie Telekom, editia 2015 - You create. We connect

Au inceput inscrierile pentru Concursul de Inovatie Telekom, editia 2015 - You create. We connect

Concursul de Inovatie Telekom caută din nou solutii inovatoare din întreaga lume. Telekom Romania si organizatorii concursului invită startup-urile si dezvoltatorii de proiecte inovatoare să îsi înscrie aplicatiile până pe data de 15 octombrie pe www.telekom-innovation-contest.com, la una dintre cele trei categorii ale concursului. Competitia oferă oportunitatea de a participa la expozitia dedicată inovatiei care se desfăsoară la Budapesta (Innovation Expo), startup-urile având astfel posibilitatea de a interactiona cu experti din organizatia de business a Deutsche Telekom.

Înscrierile se pot face până pe 15 octombrie, startup-uri si dezvoltatori de solutii inovatoare din întreaga lume fiind invitati să-si depună proiectele. Proiectele pot fi înscrise în trei categorii, definite în functie de ariile de interes Deutsche Telekom: Smart Data Analytics, Future Communication sau Industry 4.0 / IoT. Având în vedere că Deutsche Telekom urmăreste să identifice proiecte în faza de maturitate, va trebui ca echipele să prezinte un prototip cel putin functional.

Innovation Expo Budapesta – „You create. We connect“

Pentru prima dată, echipele care se înscriu în concurs au sansa de a participa la evenimentul exclusivist care se desfăsoară în Budapesta, pe 12 noiembrie.

În cadrul „Innovation Expo” a fost creată o platformă care să faciliteze interactiunea dintre startup-uri si grupul Deutsche Telekom. În afară de spatiul expozitional din cadrul evenimentului, echipele sunt invitate să îi cunoască pe factorii de decizie pe segmentul Telekom dedicat companiilor, dar si pe partenerii si reprezentantii companiilor din grup. „Pentru Deutsche Telekom, startup-urile reprezintă o sursă importantă de initiative si suntem în permanentă în căutare de antreprenori. Suntem nerăbdători să vedem ce idei geniale vom descoperi la expozitia din Budapesta“, a afirmat Dr. Heinrich Arnold, Senior Vice President Innovation & Laboratories Deutsche Telekom si Global Head Telekom Innovation Laboratories.

Concursul de Inovatie Telekom, editia 2015

Prima editie a concursului de Inovatie Telekom a avut loc în anul 2013, la initiativa Telekom Innovation Laboratories din Berlin, T-Mobile Polonia si Magyar Telekom Ungaria. Din anul 2014, competitia este sustinută si de toate incubatoarele Deutsche Telekom - hub:raum din Berlin, Cracovia si Tel Aviv, alături de Kitchen Budapesta si UQBATE, un program destinat angajatilor.
 
Wild Card pentru startup-ul shopboostr

Editia de anul acesta a competitiei a fost lansată în cadrul Startup Night, cel mai mare eveniment dedicat ecosistemului de startup-uri din Berlin, pe 5 septembrie, la sediul Telekom din Berlin. Heinrich Arnold a inaugurat oficial competitia si a înmânat primul Wild Card. Echipele participante la Startup Night au avut astfel ocazia să se înscrie direct la Innovation Expo Budapesta. Expertii din juriu au desemnat câstigătoare solutia shopboostr din Berlin, iar CEO-ul si cofondatorul startup-ului, Dimitri Haußmann, a primit cardul. Solutia dezvoltată de shopboostr creste rata de conversie a magazinelor online folosind un sistem algoritmic complex bazat pe analiza datelor si a comportamentelor pentru a oferi produse individualizate si stimulente pentru achizitii.

Mai multe informatii si imagini cu câstigătorii si startup-urile participante vor fi disponibile în curând aici: www.telekom-innovation-contest.com

Telekom Romania sustine inovatia

Telekom Romania a sustinut, de asemenea, a doua editie a concursului international “Business Wall of Fame” initiat de Deutsche Telekom, dedicat descoperirii celor mai bune aplicatii menite să crească productivitatea companiilor. În plus, Telekom Romania este o parte activă a ecosistemului local de start-up-uri din zona de tehnologie si inovatie.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar