transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-03-2017

Cea mai mare lansare de produse din istoria Xerox transforma procesele de lucru de la birou

Cea mai mare lansare de produse din istoria Xerox transforma procesele de lucru de la birou

Xerox, una dintre companiile care s-au bazat intotdeauna pe inovatie ca sa eficientizeze modul in care lucreaza oamenii a lansat, pe 29 martie, 29 de imprimante si echipamente multifunctionale cu tehnologia ConnectKey incorporata. Toate acestea beneficiaza de functii de mobilitate simple si sigure, conectivitate in cloud si acces la functii de crestere a productivitatii, precum si aplicatii. 

Noul portofoliu ConnectKey transforma echipamentele traditionale de imprimare in adevarati asistenti inteligenti si conectati pentru birou, care se adapteaza la nevoile in schimbare ale business-urilor moderne. Fluxurile de lucru personalizate, accesul usor la cloud si functiile de securitate pe mai multe niveluri sunt acum la fel de importante cum erau in trecut imprimarea, copierea si faxul.

Gama de produse include o varietate de marimi, viteze si functii care sa se adapteze atat la nevoile firmelor mici si mijlocii, cat si la cele ale marilor companii, oferind o experienta de utilizare omogena pentru intreg portofoliul de produse.

“Intelegem transformarile prin care trece un birou,” spune Jeff Jacobson, CEO Xerox. “Felul in care lucram a evoluat si a trecut de la computerul masiv la dispozitivul mobil. In acest context, am dezvoltat un portofoliu de asistenti pentru locul de munca, conectati la tehnologiile mobile si pentru cloud, care sa faciliteze aceasta evolutie pentru utilizatori.”

Noile produse fac parte din gamele Xerox VersaLink si Xerox AltaLink.

Gama VersaLink este creata pentru grupurile de lucru mici si include 19 imprimante si echipamente multifunctionale de imprimare (MFP). Seria AltaLink include 10 MFP-uri proiectate pentru grupurile de lucru si volumele de imprimare mai mari. Principalele avantaje includ:

Procese de business eficientizate – Gata de utilizare sau create special de catre partenerii autorizati, aplicatiile incorporate din Xerox App Gallery ajuta organizatiile sa creeze fluxuri de lucru personalizate pentru operatiuni specifice. De exemplu, indosarierea fiselor pacientilor, gestionarea contractelor imobiliare si facturile din retail pot fi simplificate si transformate in procese mai eficiente, folosind fluxurile de lucru digitale incorporate in echipamente.

Experienta de utilizare intuitiva – Multumita anilor de cercetare de la Xerox, cele 29 de produse au o interfata personalizabila, care se regaseste doar la solutiile Xerox pentru birou. Interfata cu utilizatorul este accesata de pe un ecran tactil asemanator unei tablete, care poate fi personalizat pentru diverse medii de lucru si pentru preferintele utilizatorilor individuali.

Optimizat pentru mobil si cloud – Fluxurile de date pot fi transmise cu usurinta de pe echipamente pe serviciile de stocare, cum ar fi Dropbox, Office 365 sau Google Drive. Angajatii mobili pot imprima wireless de pe orice dispozitiv.

Securitate totala pentru echipamente si informatii – Tehnologia ConnectKey ofera un nivel ridicat de siguranta pentru componentele sistemului si pentru punctele care s-ar putea dovedi sensibile. ConnectKey asigura protectie impotriva accesului neautorizat la echipamente, pastreaza in siguranta informatiile confidentiale cu ajutorul functiilor de criptare si de suprascriere de date pe HDD si filtreaza accesul la echipamente.

Create in urma colaborarii cu lideri din industria securitatii de retea, echipamentele cu tehnologia ConnectKey incorporata ofera un plus de siguranta, fiind ideale chiar si pentru cele mai sensibile medii de lucru.  MFP-urile AltaLink beneficiaza de un nivel suplimentar de securitate, multumita parteneriatului nostru cu McAfee. 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar