transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-09-2015

Miele prezinta prima masina de spalat rufe care initiaza online comanda de detergent

Miele prezinta prima masina de spalat rufe care initiaza online comanda de detergent

Miele prezintă în premieră la IFA 2015 noi produse si functii exclusive, printre care singurul sistem de dozare automată a detergentului conectat în retea, cafetiera la care pot fi preparate diferite tipuri de ceai, precum si o nouă tehnologie, ce va fi dezvăluită în cadrul expozitiei, dedicată pasionatilor de slow cooking. Compania Miele este prezentă la IFA 2015, ca de fiecare dată, în Hall 2.1 si are un stand de 3.000 mp.

Utilizatorul este avertizat via Internet când consumabilele se epuizează

Atunci când detergentii speciali UltraPhase 1 si 2 se epuizează, sistemul TwinDos, specific masinilor de spălat rufe Miele, va trimite un mesaj automat de avertizare pe dispozitivele purtabile ale utilizatorilor.

Din momentul în care masina de spălat rufe a trimis mesajul de avertizare, procesul de comandă a consumabilelor necesare a fost deja initiat. De la citirea mesajului si până la plasarea comenzii, utilizatorul are de parcurs doar trei pasi. Astfel, în mai putin de un minut, utilizatorii pot comanda detergentii, direct de pe smartphone sau tabletă, de pe Miele Shop si retailerii online parteneri.

Acest lucru este posibil prin intermediul noii functii WMH 721 WPS EditionConn@ct, prin care Miele conectează, în premieră, masina de spălat direct la Internet.

Conexiunea cu routerul de acasă se realizeză printr-o retea WLAN standard, eliminând necesitatea un hardware suplimentar. Utilizatorii au nevoie de aplicatia Miele EditionConn@ct, disponibilă gratuit pentru iOS si Android.TwinDos a fost introdus de Miele în urmă cu doi ani, odată cu lansarea celei mai noi generatii de masini de spălat Miele W1. Acesta este singurul sistem integrat din lume de dozare automată a detergentilor lichizi în două faze, care garantează curătare perfectă pentru rufele albe si cele cu pete foarte dificile, precum cele de grăsime. Masinile de spălat Miele dotate cu TwinDos sunt de asemenea mai ecologice, cantitatea de detergent necesară unui ciclu de spălare fiind redusă cu până la 30%.

Masina de spălat rufe Miele EditionConn@ct va fi lansată până la finalul anului în curs, ca parte a unui proiect pilot. Acesteia îi vor urma si alte serii de produse cu noua tehnologie, precum masinile de spălat vase.

Alte produse Miele lansate în premieră

Cafetiera CM7, dotată cu un program de curătare automată si posibilitatea de a selecta temperatura optimă de încălzire a apei pentru prepararea diferitelor tipuri de ceai;

Cuptoarele din gama CulinArt Gourmet, caracterizate de o serie de functii complexe la cele mai atractive preturi, vor fi dotate cu noile caserole Gourmet, expuse în premieră în cadrul expozitiei;

Noi electrocasnice vor întregi gamele curente de produse de gătit, masini de spălat vase, masini de spălat rufe si uscătoare;

Culoarea dominantă a noilor produse prezentate va fi alb, iar diagonalele si formele geometrice vor adăuga un aer dinamic si modern electrocasnicelor Miele.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar