transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-09-2015

O treime din platile online sunt facute de pe smartphone, majoritatea Android

O treime din platile online sunt facute de pe smartphone, majoritatea Android

În prezent, circa 30% din totatul plătilor online cu cardul realizate de consumatorii români sunt făcute de pe telefoane si tablete cu sisteme de operare smart, fată de 20%, rată înregistrată în aceeasi perioadă a anului trecut. Majoritatea lor sunt realizate de pe smartphone-uri si tablete cu sistem de operare Android, de către locuitorii Capitalei, arată datele NETOPIA mobilPay, liderul plătilor electronice si mobile din România.

Potrivit informatiilor NETOPIA mobilPay, rata de utilizare a dispozitivelor mobile pentru plătile online creste sustinut în România, ajungând să genereze, în prezent, circa o treime din totalul tranzactiilor procesate de companie. Prin comparatie, în septembrie 2014, achizitiile de pe smartphone si tablete generau sub 20% din plătile online intermediate de NETOPIA.

Din totalul tranzactiilor mobile procesate de companie în primele 8 luni ale anului, una din 5 a fost făcută  de pe tablete, iar restul de pe telefoane smart.

”Mobilitatea este o nevoie tot mai evidentă pentru românii din mediul urban. Observăm cum, de la lună la lună, tot mai multi aleg să plătească de pe telefon. E rapid, simplu, totul se întâmplă în ritmul si momentul ales de ei. Dacă acum câtiva ani, mobilul era viitorul, astăzi a început să fie prezentul.

Iar cifrele sunt cel mai bun indicator. Peste 40% dintre cei care plătesc cu telefonul sunt utilizatori fideli, care o fac cu regulariate”, declară Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.

Mai bine de 50% din plătile mobile realizate în România sunt făcute de locuitorii Capitalei, următoarele orase în care se plăteste frecvent de pe mobil fiind Cluj-Napoca si Timisoara, fiecare cu un aport de până la 5%. În ceea ce priveste suma medie cheltuită de pe telefon, acesta se ridică, în prezent, la 150 lei.

Referitor la dispozitivele mobile de pe care se realizează plătile, cele mai folosite sunt device-urile care rulează Android, în proportie de 60%, urmate de  dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS (35%) si, pe ultimele locuri, de cele care rulează Windows Phone, Blackberry si Firefox OS – (5%).

Când vine vorba de brandul de telefoane si tablete utilizate în realizarea tranzactiilor mobile, cele mai multe sunt Apple, urmate, pe pozitia a doua, de Samsung.

Datele NETOPIA mai arată că românii folosesc, în general, retelele WiFi de Internet pentru tranzactii, doar 30% dintre ei folosind date mobile pentru achizitii.

NETOPIA mobilPay este lider pe piata din România în ceea ce priveste plătile electronice si mobile. În iunie 2010, NETOPIA mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul unei competitii din Silicon Valley. Aplicatia românească s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expozitii dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al gigantilor din domeniul IT. mobilPay Wallet se numără si printre cele mai premiate solutii de plată din România, numită, printre altele, premiera anului la categoria „Solutii de plată nebancare” în cadrul Galei Nocash 2014. Tot anul trecut, aplicatia a obtinut primul loc la Mobile Awards România, la categoria Payment.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar