transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-06-2019

Tehnologia de top, in sprijinul afacerii tale

Tehnologia de top, in sprijinul afacerii tale

Una dintre cele mai mari realizari in domeniul tehnologiei este ca toate solutiile ultra moderne au devenit neasteptat de accesibile. Pentru utilizatorii individuali este comod si placut, pentru companii este "o mina de aur", in sensul ca au oportunitati majore de care trebuie sa profite la maximum! Solutiile software ajuta echipele sa fie mai performante si toate procesele de business decurg mai bine, mai rapid, mai eficient, deci... mai ieftin!

In prezent se pot folosi resursele Microsoft Office 365 in sprijinul oricaror afaceri, inclusiv in cazul afacerilor mici, cu echipe cu putine persoane, dar foarte competitive. Office 365 este deja folosit la scara larga in afaceri, avand avantaje majore. Este de fapt o platforma de servicii cloud care ofera produse familiare Microsoft cum ar fi Word, Excel, PowerPoint si OneDrive. Accesul poate fi realizat online sau local, iar plata este extrem de avantajoasa, fara un cost mare initial - se plateste un abonament lunar (angajament anual), la fel ca in cazul serviciilor de telefonie mobila sau internet.

Se pot alege abonamente in functie de nevoile firmei. Poate fi cazul doar de aplicatiile Office, precum si de stocarea si partajarea in cloud a fisierelor.

Sau poate fi nevoie de e-mail de business si alte servicii specifice mediului de afaceri. In cele mai multe cazuri, este nevoie de toate acestea, ce pot fi incorporate intr-un singur abonament Office 365.

Fiecare aplicatie are utilitatea sa. Access pentru Office 365 inseamna aplicatii atractive si functionale, intr-un timp foarte scurt. "Access este un instrument pentru crearea de aplicatii de business, usor de utilizat prin folosirea sabloanelor intuitive, diverse sau creand de la zero propriul scenariu. Este ideal pentru utilizatori individuali si echipe mic", se precizeaza pe website-ul smart-businesssolutions.ro.

Un alt exemplu este MyAnalytics, un tablou de bord personalizat ce permite realizarea unui rezumat al numarului de ore pe care le petreci in intalniri, pe baza e-mailurilor. In plus, ofera diverse sugestii cu privire la reducerea timpilor de intalnire neproductivi si a muncii suplimentare. Pentru a crea automat task-uri de rezolvat pe baza angajamentelor continute in e-mailuri, aplicatia MyAnalytics utilizeaza Artificial Intelligence. Astfel, manageriezi mai bine timpul tau de munca, folosesti toate datele pentru a-ti creste in final productivitatea in munca.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar