transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2008

Cartela Cosmote - premii lunare de 20000 euro si credit de comunicare

Cartela Cosmote - premii lunare de 20000 euro si credit de comunicare
 Alte stiri la aceasta categorie

In perioda 7 februarie - 7 aprilie 2008, pentru orice reincarcare realizată, Cosmote oferă utilizatorilor de cartele preplătite şansa de a caştiga în fiecare zi credit de comunicare în valoare de 10 euro şi două premii lunare de câte 20.000 euro.

Toţi utilizatorii care îşi alimentează contul de comunicare în perioada menţionată sunt înscrişi automat pentru tragerile la sorţi zilnice şi lunare, în baza unui sistem de puncte.

 

Pentru fiecare euro pe care îl reîncarcă, utilizatorii de Cartela Cosmote primesc câte un punct, ceea ce reprezintă o şansă pentru tragerea la sorţi.

La fiecare două reîncărcări efectuate în perioada concursului, utilizatorii primesc suplimentar 10 puncte. Astfel, cu cât numărul de reîncărcări creşte, cu atât şansele de a caştiga premii se măresc.

Concursul este comunicat prin intermediul unei campanii integrate, care include componente TV, radio, print şi Internet.

Cosmote România este operatorul cu cea mai mare dinamică a numărului de utilizatori în 2007, înregistrând un total de peste 3 milioane de clienţi până la sfârşitul anului trecut.

Conform rezultatelor financiare pentru primele nouă luni ale anului 2007, circa 85% dintre utilizatori folosesc serviciile preplătite.

Anul acesta, Cosmote va continua să lanseze produse şi servicii de calitate pentru toţi utilizatorii, investind în acelaşi timp în îmbunătăţirea continuă a infrastructurii şi a calităţii serviciilor sale, pentru a putea răspunde prompt nevoilor unui număr de clienţi în creştere.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Angga
Buna tuturor, Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: (anggadiman1@gmail.com) Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul. Nume: Suma necesară: Durată: țară: Scopul împrumutului: Venit lunar: Numar de telefon: Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com Vă privește cu toții.
Susana Bonita
O zi buna,   Dragul meu prieten sunt Susana Bonita Sunt aici pentru ca bunica doamnei Melissa, care îmi oferă împrumutul meu de $ 100.000,00 USD, sunt aici pentru a vă permite să știți că există oameni diferiți în viață Mulțumesc lui Dumnezeu că mi- Melissa, care îmi fac visele, internetul dragului meu prieten este plin de înșelătorie și acum poți obține împrumutul prin intermediul doamnei Melissa din Italia prin e-mail-ul personal; mrsmelissaloanfinance@outlook.com pentru mai multe detalii.
Susana Bonita
O zi buna,   Dragul meu prieten sunt Susana Bonita Sunt aici pentru ca bunica doamnei Melissa, care îmi oferă împrumutul meu de $ 100.000,00 USD, sunt aici pentru a vă permite să știți că există oameni diferiți în viață Mulțumesc lui Dumnezeu că mi- Melissa, care îmi fac visele, internetul dragului meu prieten este plin de înșelătorie și acum poți obține împrumutul prin intermediul doamnei Melissa din Italia prin e-mail-ul personal; mrsmelissaloanfinance@outlook.com pentru mai multe detalii.
Victoria Alberto
Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. am pierdut aproximativ 6.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80.000 euro, aproape că am murit, nu aveam unde să merg. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în martie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. mama bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi, și poate Dumnezeu să vă binecuvânteze în continuare. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui pe colegii români, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere. Mulțumesc.
ALICIA RADU
Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (aliciaradu260@gmail.com) APLICAREA DATELOR 1) Denumirea ........................... 2) Țara ....................... 3) Adresa ...................... 4) Sexul ........................ 5) Starea civilă ............. 6) Ocupația ................ 7) Numărul de telefon ........... 8) poziția în locul muncii ..... 9) venit lunar .................... 10) Suma împrumutului ......... 11) durata împrumutului ..... 12) Scopul împrumutului .................. 13) Data nașterii ........................ Mulțumesc.
Olivia Daniel
Buna, Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2% Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile? Căutați bani pentru a plăti facturile? Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare care te va profita? Și nu știi ce să faci. Oferim următoarele împrumuturi mai jos, Credite personale [sigure și nesecurizate] Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate] Împrumuturi combinate Credite pentru studenți Îmbunătățirea acasă Inventor Loans Credite auto Împrumuturi de consolidare, etc ... De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.
MARIA HEINZE
Buna, Sunt doamna Maria Heinze, creditor privat de împrumut care vă oferă o oportunitate de împrumut pe viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile și aveți nevoie de un împrumut pentru a vă mări afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ceva mai mult? suntem aici pentru a pune capăt tuturor problemelor dvs. financiare. Acordăm bani persoanelor care au nevoie de ajutor financiar și celor care au nevoie de bani pentru a-și plăti facturile și pentru a investi în afaceri. rata dobânzii este de 2% și vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că putem oferi asistență fiabilă și benefică și că vom fi dispuși să vă oferim un împrumut. Deci, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la: mariaheinze@marquezfinanceltd.com
LUIS CARLOS
Aveți nevoie de o împrumut dacă vi se aplică acum. Oferim împrumuturi și servicii financiare de orice fel. Împrumutul nostru variază de la afaceri la împrumuturi personale sau condiții pe termen lung sau scurt, cu dobânzi favorabile (2%). Procesul nostru de împrumut este foarte rapid și sigur, cu garanții. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, vizitați-ne la adresa noastră de e-mail; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) vă rugăm să ne comunicați suma împrumutului de care aveți nevoie și să doriți durata împrumutului. Noi sper sa ne mai auzim. Puteți trimite un mesaj la adresa de e-mail de mai jos. Luiscarlosfinance@outlook.com NOTĂ: toate e-mail-urile ar trebui să fie transmise la: Luiscarlosfinance@outlook.com
Wulan Sari
Buna, Sunteți locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Garanția Trust Trust oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. la tot personalul sau persoane, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor financiar de urgență imediat sau de stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, credite personale, credite auto, credite de afaceri / investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să gândesc la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice tip, puteți contacta doamna Loana George și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: sariwulan3600@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.
Olivia Daniel
Buna, Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2% Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile? Căutați bani pentru a plăti facturile? Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare care te va profita? Și nu știi ce să faci. Oferim următoarele împrumuturi mai jos, Credite personale [sigure și nesecurizate] Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate] Împrumuturi combinate Credite pentru studenți Îmbunătățirea acasă Inventor Loans Credite auto Împrumuturi de consolidare, etc ... De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.
Olivia Daniel
Buna, Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2% Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile? Căutați bani pentru a plăti facturile? Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare care te va profita? Și nu știi ce să faci. Oferim următoarele împrumuturi mai jos, Credite personale [sigure și nesecurizate] Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate] Împrumuturi combinate Credite pentru studenți Îmbunătățirea acasă Inventor Loans Credite auto Împrumuturi de consolidare, etc ... De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.
Alicia Radu
Buna, Sunt dna Alicia Radu, creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (aliciaradu260@gmail.com)
Credit Financier Home
* Oferă o rată de împrumut de 3% din dobândă * Asigurare pentru fără numerar Antreprenor * Garanție pentru bani Cu un scor bun de credit, Credit Financier Home oferă împrumuturi colaterale și împrumuturi necorespunzătoare persoanelor fizice sau asociațiilor de societăți sau cooperative în scopul beneficiilor industriale și personale. Adresa: Whatsapp: +15184181390 Mail direct creditfinancierhome@gmail.com
Augusta Ibramhim
Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor fals, dar vreau să știți că suntem o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de achiziție de împrumut pentru a ajuta diverse persoane fizice precum și organizații care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi diferitelor persoane și firme din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii. Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici să ne ocupăm de toate problemele tale financiare, lucru din trecut. Împrumuturile noastre pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile pentru o investiție de afaceri la o rată de 2%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și că vom fi dispuși să împrumutăm. Vă rugăm să ne contactați astăzi prin adresa de e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi. Suma maximă pe care o împrumută este de 520.000.000,00 în următoarele Moneda: Statele Unite, Euro și Marea Britanie DATA APLICATĂ 1) Numele complet: ........................... 2) Țara: ................................. 3) Adresa: ................................ 4) Statul: ................................ 5) Sex: ..................................... 6) Starea civilă: ........................... 7) Ocupația: ................................ 8) Numărul de telefon: .......................... 9) Poziția curentă a postului: .................................... 10) Venit lunar: ................................. 11) Valoarea creditului solicitat: ............................... 12) Durata împrumutului: .......................................... 13) Scopul creditului: ........................................ 14) Religia: .............................................. ............. 15) Ați aplicat înainte: ................................. 16) Data nașterii: .................................... mulțumesc
Wulan Sari
Buna, Căutați un împrumut? tu esti locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Garanția Trust Trust oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, afaceri / împrumut de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice tip, puteți contacta doamna Loana George și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: sariwulan3600@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.
Loana George
O zi buna, Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți gata să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi * Imprumut personal * Împrumut de afaceri * Împrumut de capital propriu * Împrumut de consolidare a datoriei Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: Mrs. Loana George (loanageorge11@gmail.com)
dr gomez
Dragă domnule doamnă, Vrei să-ți vinzi rinichiul? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza ruperii financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună pentru Rinichi. Numele meu este DR Gomez, un nefrolog în CLINICA LORENA KIDNEY. Ne-am specializat în Chirurgie Rinichi și ne ocupăm, de asemenea, cu cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator corespondent. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia, Indonezia, Ghana, Polonia, Spania. Dacă sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail: (DRGOMEZJOHNSON27@GMAIL.COM)
Augusta Ibramhim
Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor fals, dar vreau să știți că suntem o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de achiziție de împrumut pentru a ajuta diverse persoane fizice precum și organizații care au intenții de renovare, datorii Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi diferitelor persoane fizice și firme din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii. Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici pentru a rezolva toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Împrumuturile noastre pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile pentru o investiție de afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și că vom fi dispuși să împrumutăm. Vă rugăm să ne contactați astăzi prin adresa de e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi. Suma maximă pe care o împrumută este de 520.000.000,00 în următoarele Moneda: Statele Unite, Euro și Marea Britanie DATA APLICATĂ 1) Numele complet: ............................................. ............................... 2) Țara: .............................................. .................................. 3) Adresa: .............................................. .................................. 4) Statul: .............................................. ....................................... 5) Sex: .............................................. .................................... 6) Starea civilă: ............................................. ......................... 7) Ocupația: .............................................. ............................ 8) Numărul de telefon: ............................................. ....................... 9) Poziția curentă a postului: .................................... 10) Venit lunar: ............................................. ........................... 11) Suma creditului solicitat: ........................................... ................ 12) Durata împrumutului: ............................................. ........................... 13) Scopul creditului: ........................................... .......................... 14) Religia: .............................................. ........................................ 15) Ați aplicat înainte: ........................................... ............... 16) Data nașterii: .......................................... .. ...................
frank hanger
Bună ziua tuturor, aveți nevoie de un împrumut? aveți nevoie de asistență financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru orice motiv? pentru a începe o afacere bună, pentru a vă plăti facturile și a cumpăra o casă și o mașină, oferim împrumuturi ieftine și accesibile atât persoanelor fizice, cât și firmelor din întreaga lume, la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Contactați-ne astăzi la: lzzibestloan@yandex.com
Stevekew
Find out what you need to improve in yourself to become more effective!
Eric Financee
Aveți nevoie de împrumuturi pentru proiecte, investiții, împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi pentru locuințe, credite pentru studenți, credite de consolidare și împrumuturi pentru diverse proiecte? pentru cei care doresc să obțină un împrumut de la compania noastră ar trebui să ne contactați astăzi la (ericfinancee@gmail.com sau ericfinancee@outlook.com) și să vă împrumutați astăzi.
PYRAMID MEDICAL CLINIC
Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Esti tu Căutați ocazia de a vinde rinichi pentru bani din cauza Indicatorii financiari defalc și nu știți ce să faceți, așa că ne contactați Astăzi vă vom oferi o cantitate bună pentru rinichi. Numele meu este Dr. Melissa este un nefrolog în cadrul Centrului Medical PYRAMID. al nostru Clinica este specializată în chirurgia rinichilor și, de asemenea, încercăm să cumpărăm Și transplantul de rinichi cu un donator adecvat este în viață. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca esti Vă interesează vânzarea sau cumpărarea unui rinichi, vă rugăm să nu ezitați: Vă rugăm să ne contactați prin e-mail. EMAIL: pyramidmedicalcenter@gmail.com WhatsApp + 2349054872932 CENTRUL MEDICAL PYRAMID
PYRAMID MEDICAL CENTER
Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Esti tu Căutați ocazia de a vinde rinichi pentru bani din cauza Indicatorii financiari defalc și nu știți ce să faceți, așa că ne contactați Astăzi vă vom oferi o cantitate bună pentru rinichi. Numele meu este Dr. Melissa este un nefrolog în cadrul Centrului Medical PYRAMID. al nostru Clinica este specializată în chirurgia rinichilor și, de asemenea, încercăm să cumpărăm Și transplantul de rinichi cu un donator adecvat este în viață. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca esti Vă interesează vânzarea sau cumpărarea unui rinichi, vă rugăm să nu ezitați: Vă rugăm să ne contactați prin e-mail. EMAIL: pyramidmedicalcenter@gmail.com WhatsApp + 2349054872932 CENTRUL MEDICAL PYRAMID
BRADLEY GARRETT
Bine ați venit la Newworldfinance.ltd, apreciem comentariile bune care au fost făcute pe internet despre lucrările noastre bune și ne mulțumim tuturor celor care au luat un împrumut de la firma noastră. Acum să ajungem la ceea ce facem noi din nou. Ai nevoie de un împrumut de urgență? Un împrumut pentru a vă extinde sau a începe propria afacere? sau aveți nevoie de un împrumut pentru educație sau de a vă plăti datoria, cu o rată a dobânzii de 3%, care se potrivește unui client și vă veți bucura de serviciile noastre. Contactați-ne acum prin e-mail: newworldfinance.ltd@gmail.com sau newworldfinance.ltd@yahoo.com.
Mario carlos
VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI UN URGENT DE ÎMPRUMUT, O ÎMPRUMUT PENTRU ÎNCEPEȚI O NOUĂ LINIE DE AFACERI SAU DE A PLĂTIȚI DEZVOLTAREA CONTACTAȚI-NE ACUM. Sunt dl. Mario calos, împrumut Service Creditor, suntem o companie de credite legitime, înregistrate și garantate și acordăm împrumuturi persoanelor fizice, companii, instituții guvernamentale, biserici și organizații de afaceri și oameni de toate felurile. Aveți nevoie de un împrumut pentru orice scop? Sunteți într-o problemă financiară? Aveți nevoie de o soluție financiară? Serviciul finance.loancredits este soluția pentru toate problemele dvs. financiare,   împrumuturile noastre sunt ușor și rapid. Contactați-ne astăzi pentru acest împrumut pe care îl doriți, putem aranja orice împrumut care să se potrivească bugetului dvs., la o rată a dobânzii de numai 3%.   Dacă sunteți interesat, contactați-ne prin e-mail: finance.loancredits@gmail.com sau prin: finance.loancredits@yahoomail.com
Ivos Vlad Eugen
Salutare tuturor Eu sunt Ivos Vlad Eugen și sunt din România Constanța. Am fost în căutarea unui împrumut on-line și am fost foarte speriat că nu am aplicat niciodată un împrumut înainte și am loo foarte bine și căutând o companie adevărată acolo am găsit o companie numită Patricia Kingsman uite și am văzut ce au spus oamenii despre această companie A fost adevărat am decis să solicit un împrumut de la companie și am nevoie de un împrumut de 150.000,00 euro pentru a începe o afacere când am aplicat ea mi-a spus tot ce am nevoie să fac și am făcut-o și ea ma asigurat că în 8 ore timp am fost plecat Sa fiu cu imprumutul meu i-am spus bine si am asteptat in exact 8 ore timp primesc imprumutul meu de la aceasta companie ca scriu asta acum nu am fost niciodata scammed inainte si aceasta companie este minunata am asculta oamenii vorbind despre escrocherii dar eu Nu au fost niciodată scammed înainte și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Deci toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de la ei vă vor ajuta și timpul în care vă spun că veți primi împrumutul dvs., care este exact momentul în care veți primi împrumutul. Trebuie doar să scriu acest mesaj pentru toată lumea, astfel încât să nu solicitați un împrumut de la o companie greșită dacă aveți nevoie de un împrumut real contactați această companie și veți fi fericiți. Există poștă Adresa este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.
Ivos Vlad Eugen
Salutare tuturor Eu sunt Ivos Vlad Eugen și sunt din România Constanța. Am fost în căutarea unui împrumut on-line și am fost foarte speriat că nu am aplicat niciodată un împrumut înainte și am loo foarte bine și căutând o companie adevărată acolo am găsit o companie numită Patricia Kingsman uite și am văzut ce au spus oamenii despre această companie A fost adevărat am decis să solicit un împrumut de la companie și am nevoie de un împrumut de 150.000,00 euro pentru a începe o afacere când am aplicat ea mi-a spus tot ce am nevoie să fac și am făcut-o și ea ma asigurat că în 8 ore timp am fost plecat Sa fiu cu imprumutul meu i-am spus bine si am asteptat in exact 8 ore timp primesc imprumutul meu de la aceasta companie ca scriu asta acum nu am fost niciodata scammed inainte si aceasta companie este minunata am asculta oamenii vorbind despre escrocherii dar eu Nu au fost niciodată scammed înainte și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Deci toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de la ei vă vor ajuta și timpul în care vă spun că veți primi împrumutul dvs., care este exact momentul în care veți primi împrumutul. Trebuie doar să scriu acest mesaj pentru toată lumea, astfel încât să nu solicitați un împrumut de la o companie greșită dacă aveți nevoie de un împrumut real contactați această companie și veți fi fericiți. Există poștă Adresa este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.
Popovici Krisztina
Bună ziua Numele meu este Popovici Krisztina Sunt din Brașov România această companie Patricia Kingsman oamenii vorbesc despre este real nu am vrut niciodată un împrumut dar tocmai am spus că ar trebui să încercați această companie și a vedea dacă ceea ce spun oamenii este adevărat și am aplicat pentru o Împrumut de la ei ieri și tocmai am primit împrumutul meu astăzi de la Patricia Kingsman companie împrumut oricine dacă ați citi acest mesaj și aveți nevoie de un împrumut aplica de la această companie pentru că ei sunt de gând să vă ajute această companie este singura companie care oferă împrumut reale on-line. Împrumutul pe care l-am aplicat de la ei a fost de 75.000,00 lei și în 8 ore am obținut împrumutul meu, astfel încât prietenii mei să nu fie scamați dacă aveți nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica. Dacă sunteți interesat de împrumuturi acolo, adresa de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com și acolo numărul ceaplic este +2348165719944.
Nathanael martyna patryx
Toată lumea dacă aveți nevoie de un împrumut adevărat Patricia Kingsman este compania adevărată care acordă împrumuturi pe care nu le știe că fac acest lucru, dar compania este reală Nu vreau ca oamenii să fie scutiți pe internet de aceea spun acest lucru dacă aveți nevoie de un adevărat Împrumutul Patricia Kingsman este compania potrivită pentru a aplica de la.
Nathanael martyna patryx
Numele meu este Nathanael martyna patryx Sunt din România și locuiesc într-un mic oraș din Timișoara. Vreau să folosesc acest timp pentru a le spune tuturor pe internet că există o singură companie care oferă un împrumut real, iar această companie este Patricia Kingsman. Am căutat un împrumut online în ultimele 3 săptămâni acum și tot ce am de făcut este că creditorii mă scandalizează din banii pe care i-am avut Dumnezeu știe că eram atât de sărac și am vrut să-mi omor eu sinea dar acolo am văzut atât de mulți oameni mărturisesc despre Această companie pe care au dat împrumuturi la început nu am crezut cauza am văzut alte mărturii ale altui creditor și toate s-au transformat în escrocherii. Am spus sa ma aplice de la aceasta companie si sa vad daca este adevarat si imediat am aplicat mi-au spus tot ce am nevoie sa fac si am fost de acord si ma asigurat ca in 8 ore am fost de gand sa fiu cu imprumutul meu pentru ca ei au spus Utilizează serviciul de transfer rapid. Mai intai n-am crezut, dar am vrut sa imi dau imprumut inainte de ora 8 am primit o alerta de la banca mea si sa fiu de acord ca a fost imprumutul meu am fost foarte supt atunci cand l-am vazut si m-am rugat lui Dumnezeu pentru a ma indruma la compania dreapta Care mi-a ajutat astăzi pe măsură ce scriu acest lucru pe internet acum am primit doar împrumutul meu de la această companie și eu folosesc acest timp pentru a depune mărturie către alte persoane dacă aveți nevoie de un împrumut un împrumut nu vă lăsați păcălit aceasta este compania potrivită Se aplică de la. Adresa de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com, iar pentru dvs. cei care nu au o adresă de e-mail a companiei numărul de telefon este +2348165719944. Această companie este adevărată și minunată dacă aveți nevoie de un împrumut aplicat acum și așteptați pentru împrumutul dvs. pentru că veți fi mulțumit de această companie. Mulțumesc tuturor și rămân Nathanael martyna patryx.
Cristyna Cosmin Alin
Numele meu este Cristyna Cosmin Alin Sunt din Bucuresti Romania vreau sa folosesc de data aceasta pentru a scrie pe internet ca am primit fondurile mele de credit de 5 milioane leu roman de la aceasta companie numita Patricia Kingsman loan company la inceput nu am crezut ce Oamenii au spus pe internet, dar am decis să încerc și am aplicat pentru împrumut acum două zile și tocmai am primit un apel de la banca mea că nu există suma de 5 milioane leu românesc pe contul meu și imediat am primit o alertă din partea mea Banca Patricia Kingsman companie de împrumut ma sunat și ma întrebat dacă am primit împrumutul meu și le-am spus da, așa că au spus că ar trebui să aducă mai mulți oameni acolo companie, dacă cineva nevoie de un împrumut, astfel încât dacă aveți într-adevăr nevoie de un împrumut aceasta este compania Pentru a aplica de la ei sunt într-adevăr mare și cred acum că există o companie de împrumut reale care oferă împrumuturi și că societatea este Patricia Kingsman companie de împrumut, astfel încât dacă oricine dintre dvs. au nevoie de un împrumut de urgență și este important aceasta este compania dreptul de a aplica de la . Adresa de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com. În cele din urmă sunt foarte fericit și pot începe propria mea afacere acum. Vă mulțumesc din nou Patricia că sunteți minunat și că Dumnezeu să vă binecuvânteze pe dumneavoastră și pe compania voastră.
Robert Benson
Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o nouă afacere apoi nu mai căutați Numele meu este dl Robert suntem împrumutați Compania care oferă orice fel de asistență financiară pentru persoanele care au nevoie de ea și aici e corespondența noastră Să ne trimiteți un e-mail prin intermediul: robertbensonloanss@hotmail.com INFORMAȚII PRIVIND INFORMAȚII Numele complet: Gen: Starea civilă: Adresa: Oraș: Cod poștal: Țară: Data de nastere: Suma necesară ca împrumut: Durata împrumutului: Venit lunar: Ocupaţie: Scopul împrumutului: Numar de telefon valabil: Fax:
Împrumut garantat
Buna. Sunteți în căutarea unui creditor legit de împrumut, obosit de a fi refuzat de către bănci și de ipotecă, sunteți obosit căutați fonduri pentru finanțarea afacerii dvs., sau sunteți financiar jenat că nu vă puteți plăti Datoria și facturile, Un ajutor financiar? În timp ce nu vă grăbiți acum și luați-vă împrumutul garantat și negarantat astăzi la Dell Loan, oferim cel mai bun serviciu vreodată tuturor clienților noștri și vom lucra spre și dincolo de clienții noștri de a ajunge și așteptări, pe măsură ce Render out all kinds Din împrumuturi. La Solicitanții de împrumut, Persoane fizice, Organizații Cooperate, Companii și așa mai departe. Oferim împrumuturi în intervalul de 10.000.00 și 10.000.000.000. 00, Lire, Euro Max. Cu o rată a dobânzii de 3%. Deci, aveți nevoie de un împrumut astăzi pentru a vă finanța bugetul. Aștept e-mailul dvs. astăzi. Email (dellloan@aol.com) Beste Online Finance Frazione Castelletto, 38 de ani, 20080 Albairate, (Milano), Italia.
FRANCO
Pentru toate au nevoie de credite,am oferi împrumuturi la un maxim de 3000 de euro, de 800.000 de euro, cu 3% dobândă.Dacă aveți nevoie de împrumuturi, atunci puteți să mă contactați prin e-mail; francostaiop@gmail.com sau whatsapp; +393470597099
FRANCO
Pentru toate au nevoie de credite,am oferi împrumuturi la un maxim de 3000 de euro, de 800.000 de euro, cu 3% dobândă.Dacă aveți nevoie de împrumuturi, atunci puteți să mă contactați prin e-mail; francostaiop@gmail.com sau whatsapp; +393470597099
FRANCO
Pentru toate au nevoie de credite,am oferi împrumuturi la un maxim de 3000 de euro, de 800.000 de euro, cu 3% dobândă.Dacă aveți nevoie de împrumuturi, atunci puteți să mă contactați prin e-mail; francostaiop@gmail.com sau whatsapp; +393470597099
MedCluj Ion Damian
Numele meu este MedCluj Ion Damian si sunt din România Vreau să folosesc acest timp pentru a spune toată lumea de pe internet despre cum am primit împrumutul meu după ce a fost scammed de 3 ori am aplicat pentru un împrumut de la compania de împrumut Patricia Kingsman ieri am văzut oameni depun mărturie despre lucrările sale bune și cu privire la modul în care ea a ajutat oamenii, așa că am decis să aplice și ea mi-a spus ce trebuia să fac m-am speriat, dar am făcut-o în această dimineață acum am primit doar o alertă de la banca mea acolo există bani în contul meu și am verificat suma și a fost împrumutul meu sunt atât de fericit. Așa că vreau să folosească acest timp și spune toată lumea de pe internet că această companie este real, dacă aveți nevoie de un împrumut de la această companie este compania dreptul de a aplica de la care nu te Scammed ca mine, deoarece există escroci acolo aplică de la această companie și tu vei fi fericit. mail există patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Dorian Cezara Vasilache
Buna ziua tuturor numele meu este Dorian Cezara Vasilache si sunt din România Vreau să folosesc această șansă am acum pentru a scrie acest mesaj la internet dacă cineva dintre voi este în căutarea pentru un împrumut real, aceasta este compania dreptul de a contacta eu sunt un femeie de afaceri și am aplicat pentru un împrumut într-o companie legit 2017 și numele companiei este compania de împrumut Patricia Kingsman au fost ajuta pe oameni începând cu 2016 și suntem în 2017 și acum am primit doar împrumutul meu de la ei, deci, dacă cineva dintre voi au nevoie de un du-te de împrumut și se aplică de la ei, deoarece acestea sunt reale eu doar vă rugați oameni care au nevoie de ajutor cu un împrumut nu te scammed, care este motivul pentru care eu sunt, folosind această șansă de a scrie acest mesaj pe internet, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut legit împrumut se aplică de la această companie, astfel încât să obiceiul fiți înșelat atunci când se aplică de la compania greșită. mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com. au o zi bună pentru toată lumea și mă rog că toate fericit ca eu sunt astăzi
Sarah Alexandra Ionut
Numele meu este Sarah Alexandra Ionut Sunt din România tocmai am primit împrumutul meu de la o nouă companie de împrumut legit din 2017 și numele companiei care ma ajutat cu împrumut meu de astăzi este compania de împrumut Patricia Kingsman acestea sunt compania cea mai frumoasă împrumut i-au a venit vreodată peste cu am aplicat pentru un împrumut de la ei ieri și singurul lucru pe care am făcut a fost să plătească taxa de transfer care au spus că ar trebui să plătească și imediat am face plata în următorul timp de 12 ore, am fost cu împrumut meu rău că nu pot spun cât de mult m-au ajutat cu, dar este o sumă mare de bani, astfel încât toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, acest lucru este compania de împrumut dreptul de a contacta adresa de e-mail nu este patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Adina Iuliana
Salutare tuturor Numele meu este Adina Iuliana Sunt din România i-au fost în căutarea unui împrumut on-line și tot ce primesc este escrocii, dar am găsit această companie de împrumut numit Patricia Kingsman companie de împrumut și am văzut oameni on-line depune mărturie despre există fapte bune, așa că am decis să încerc dacă voi fi fericit, încă o dată, așa că am aplicat pentru un împrumut de 350,000.00 euro și creditor de împrumut doamnei Patricia Kingsman ma asigurat că în 12 de ore de împrumut meu va fi în contul meu bancar, astfel încât astăzi ca am fost de lucru am văzut banca mea mi-a scris mesaj că există unele fonduri de 350,000.00 euro în contul meu și mulțumesc Patricia Kingsman pentru că ea este real, astfel încât, dacă aveți nevoie de împrumut online, vă rugăm să nu fi scammed ca mine aplică de la aceasta companie, deoarece ea este singura companie reală care oferă împrumut on-line. mail Există patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Alexandru Stefan Viorel
Numele meu este Alexandru Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau credite și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despre înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Denisa Réka Irina
Buna ziua tuturor numele meu este Denisa Réka Irina si sunt din România am fost pe internet și am auzit oameni spunând că au fost scammed înainte și am nevoie urgentă de un împrumut, așa că am fost frică să se aplice pentru un lucru de împrumut on-line am văzut 3 oamenii depune mărturie despre compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman că au ajuns acolo împrumut de la ea nu am mai aplicat pentru un împrumut înainte și am fost atât de teamă că i se va lua scammed, dar am crezut ceea ce spune oamenii și se aplică de la această companie de împrumut și totul a fost bine și mi-au spus să trimită taxa de transfer, care va fi utilizat pentru a transfera împrumutul meu când mi-au spus că am fost atât de teamă că a fost un scammed, așa că am așezat și m-am gândit la asta și m-am întors la ei și le spun eu nu au făcut acest lucru înainte, dar doamna Patricia Kingsman a spus că ar trebui să încredere în ei că vor să mă ajute, așa că am făcut-o și m-am dus pentru a trimite taxa pe care au spus că ar trebui trimită pentru transferul de împrumut meu doar astăzi am primit o alertă de la spatele meu că există bani pe accou meu nt. Astăzi eu sunt foarte fericit nu am mai fost scammed înainte și am primit împrumutul meu o dată așa că acum sunt fericit și pe mine și familia mea ne-o să fie prea fericit, astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la această societate, fără a fost scammed, deoarece ea este reală și mare și mă rog lui Dumnezeu ar trebui să continue să-i folosească pentru a ajuta oamenii de acolo credite. adresa ei de mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Încă o dată am rămâne Denisa Réka Irina
Alexandru Stefan Viorel
Numele meu este Alexandru Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau credite și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despre înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Denisa Réka Irina
Buna ziua tuturor numele meu este Denisa Réka Irina si sunt din România am fost pe internet și am auzit oameni spunând că au fost scammed înainte și am nevoie urgentă de un împrumut, așa că am fost frică să se aplice pentru un lucru de împrumut on-line am văzut 3 oamenii depune mărturie despre compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman că au ajuns acolo împrumut de la ea nu am mai aplicat pentru un împrumut înainte și am fost atât de teamă că i se va lua scammed, dar am crezut ceea ce spune oamenii și se aplică de la această companie de împrumut și totul a fost bine și mi-au spus să trimită taxa de transfer, care va fi utilizat pentru a transfera împrumutul meu când mi-au spus că am fost atât de teamă că a fost un scammed, așa că am așezat și m-am gândit la asta și m-am întors la ei și le spun eu nu au făcut acest lucru înainte, dar doamna Patricia Kingsman a spus că ar trebui să încredere în ei că vor să mă ajute, așa că am făcut-o și m-am dus pentru a trimite taxa pe care au spus că ar trebui trimită pentru transferul de împrumut meu doar astăzi am primit o alertă de la spatele meu că există bani pe accou meu nt. Astăzi eu sunt foarte fericit nu am mai fost scammed înainte și am primit împrumutul meu o dată așa că acum sunt fericit și pe mine și familia mea ne-o să fie prea fericit, astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la această societate, fără a fost scammed, deoarece ea este reală și mare și mă rog lui Dumnezeu ar trebui să continue să-i folosească pentru a ajuta oamenii de acolo credite. adresa ei de mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Încă o dată am rămâne Denisa Réka Irina
Cristina Iulia Mihaela
Buna ziua tuturor numele meu este Cristina Iulia Mihaela sunt din România Tocmai am primit împrumutul meu acum de la compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman acestea sunt noi companie de împrumut legit din 2017 și nu a fost mult timp am primit împrumutul meu de la ei am primit împrumutul meu de la ei astăzi iar acum am posta acest mesaj eu sunt foarte fericit această companie este real mare, astfel încât oricine care au nevoie de un contact de împrumut de la această companie acestea sunt reale mare acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Andreea Ioana
Salutare tuturor Numele meu este Andreea Ioana si sunt din România vreau să vă spun tuturor solicitanților de împrumut că există doar o singură companie de împrumut real, care oferă împrumuturi și m-au ajutat cu împrumut meu numele companiei este compania de împrumut Macro și creditor de împrumut care ma ajutat cu împrumut meu numele ei este doamna Patricia Kingsman, deci, dacă aveți nevoie de un împrumut fără a fi scammed du-te la această companie acum și pentru a primi împrumut acolo împrumuturi este sigur și rapid acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât să doresc tot cele mai bune solicitanților de împrumut aceasta este compania reală care oferă împrumuturi. E-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com Ceea ce privește mea pentru tine toate
Patricia Kingsman
Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditorii împrumut legit de 2017 și ne place să ajute orice organism care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și mai sus, că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Patricia Kingsman
Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditorii împrumut legit de 2017 și ne place să ajute orice organism care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și mai sus, că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Patricia Kingsman
Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditorii împrumut legit de 2017 și ne place să ajute orice organism care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și mai sus, că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Patricia Kingsman
Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditorii împrumut legit de 2017 și ne place să ajute orice organism care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și mai sus, că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Patricia Kingsman
Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditorii împrumut legit de 2017 și ne place să ajute orice organism care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și mai sus, că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
D-na Patricia Kingsman
BUN VENIT Patriciei Kingsman patriciakingsman.loans2016@gmail.com obiectivele noastre este de a oferi servicii profesionale excelente. Ești un om de afaceri sau o femeie? Ești în orice mizerie financiară sau nu aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică frumos și mediu de afaceri? Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, Scopul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciile pe care le merită, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce ai nevoie într-o clipă. Reducerea plățile pentru a ușura presiunea asupra cheltuielilor lunare. Obținerea de flexibilitate cu care se poate folosi pentru orice scop - de la vacante, la educație, la achizițiile unice Va oferim o gama larga de servicii financiare care include: Credite personale, credite de consolidare a datoriei, Credite de afaceri, Educație Credite, ipotecare garantate de împrumut, împrumut fără garanții, ipotecare împrumuturi, payday off împrumuturi, student împrumuturi, împrumuturi comerciale, credite auto, Investiții Credite, Credite de dezvoltare, achiziție Credite, Credite de constructii, cu rată scăzută a dobânzii de la 2% pe anularea pentru persoane fizice, companii și organisme. Obține cele mai bune pentru familia ta și propria casa ta de vis la fel de bine cu schema noastră de împrumut general. Noi oferim toate tipurile de credite - se aplică pentru împrumuturi ieftine. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile de împrumut; INFORMAȚII IMPRUMUTAT 1) Nume complete: 2) Țara: 3) adresa: 4) Stat: 5) Sex: 6) Stare civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Venit lunar: 10) Următoarea Kin: 11) Suma creditului necesare: 12) Durata de împrumut: 13) Scopul creditului: 14) Data specifice de care aveți nevoie de împrumut: Dacă sunteți interesat de a obține un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrie cu cerința de împrumut. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com Cu stimă, D-na Patricia Kingsman patriciakingsman.loans2016@gmail.com Așteptăm cu nerăbdare să aud de la tine cat mai repede posibil Solicitanții interesați ar trebui să ne contactați prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
suba me
iHT1Rb Thankyou for this grand post, I am glad I observed this internet site on yahoo.
Michael Lee
TRUSTED LENDER (LEXIELOANCOMPANY@YAHOO.COM) My name is Michael Lee a citizen of Illinois, USA. i have been scammed by 7 different Internet international lender, they all promise to give me a loan after making me pay several fees which yield nothing and amounted to no positive result. i lost my hard earn money and it was a total of 23930USD. One day as i was browsing through the internet with tears on my eye i came across a testimony of man who was also scammed and eventually got linked to a legit loan company called MARTINEZ LEXIE LOAN COMPANY where he finally got his loan, so i decided to contact the same loan company and then told them my story on how i have been scammed by 7 different lenders who did nothing but to course me more pain. I explain to the company by mail and all they told me was to cry no more because i will get my loan in their company and also i have made the right choice of contacting them. I filled the loan application form and proceeded with all that was requested of me and to my greatest surprise my loan was granted to me without further delay and here i am today happy because Martinez Lexie Loan Company HAS GIVEN ME A REASON TO LIVE, so i made a vow to my self that i will keep testifying on the internet on how i got my loan. You are to contact this GODSENT LENDER via Email: Lexieloancompany@yahoo.com OR Text +18168926958
Eric Lawrence
Soția mea a fost suferă de cancer tiroidian, care a fost confirmat a fi etapa a patra, doctorul mi-a spus că a fost puțin el nu a putut, deoarece ea nu răspunde la tratament, dar un prieten de-al meu a venit să ne salveze prin comanda acest ulei de canabis de la Dr Mustafa sulita pe care a spus el a fost ajutat unele lupta pacient impotriva cancerului, de diferite tipuri, astfel ne-am decis să-i dea o șansă, până în prezent soția mea se îmbunătățește perfect foarte bine și în prezent, ea poate merge în jurul casei de una singură. M-am simtit necesar sa i las pe alții care suferă de această boală acută că, odată ce ai un ulei bun de canabis poate da într-adevăr una oa doua șansă de sunet de viață. din întâmplare, dacă se întâmplă să fie nevoie de acest canabis ulei de vă puteți contacta Dr Mustafa care a furnizat eu și soția mea cu acest e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com EL FIX PROBLEME ÎN URMA TUTUROR PESTE GLOBE ON: 1. Obținerea de iubitul sau soțul înapoi 2. antiglonț spirituală 3. Formarea 4. Bani vraja 5. vraja de viață lungă 6. Prosperitate vraja 7. Protecție vraja 8. Ia-o vrajă de locuri de muncă 9. A deveni un manager de vraja 10. Ia un împrumut imens, fără a plăti nici o taxă de vraja 11. Obținerea banii înapoi înșelătorie 12. Copii vraja 13. Sarcina vraja 14. Libertatea vraja 15. Dragostea vraja 16, vraja dispariție 17. vraja uman invizibil 18. Succesul sau treci vraja 19. Căsătoria vraja 20. vraja Avenging 21. Popularitate vraja 22. Uciderea vraja 23. Cancerul vraja 24. vraja putere supranaturală 25. nebunie vraja 26. Casa gratuit ce vraja împrumut 27. vraja Producere de filme și filme 28. Hiv / SIDA, vraja 29. Tuberculoza vraja 30. Loose greutate si vraja contactați-mă de oricare dintre aceste probleme ca am solutie la toate ... E-MAIL ESTE ADRESA MEA: dr.mustafa86@yahoo.com
sergeyshikunov
Introduceti mesajul .Sunteți în căutarea pentru asistență financiară, Te nevoie disperată de ajutor financiar? (Sergeyshikunov@yahoo.com) este aici pentru a vă aduce suma creditului solicitat de oferit. astfel încât tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de mai jos și să se întoarcă la noi imediat, vă vom da 100% garanție că împrumutul este bine fixat în această companie bine, vom da împrumuturi la o rată de% dobândă 2 umple atât liber, va fi capabil să ramburseze împrumutul. Ne da împrumuturi la un minim de 1000 $ la 1.000.000 $ la rata dobânzii de 2%. de asemenea, să ne contactați pentru orice tip de împrumut. Pentru mai multe detalii ne e-mail și se aplică pentru următorul împrumut. prin (sergeyshikunov@yahoo.com)   Tipuri de credite OFERIM   Imprumuturi personale Credite de afaceri împrumut auto casa de împrumut Împrumut pentru a plăti facturile ipoteci Împrumut de student   Pentru toate celelalte tipuri de împrumut, nu sa ne trimiteti un email cat mai repede posibil, cu următoarele detalii specificând suma care aveți nevoie ca un împrumut.   Cerere de împrumut   Numele complet ................ Suma necesară: ..... Durata când se va plăti înapoi împrumutul: ............. Scopul creditului: ............... Țară: ........... Stat ................ Adresa ................. Șase ...................... Individual ................. Tel: ................. Atunci când aceste date sunt doar cateva din compania mea, procesarea creditului va începe imediat. Contactati-ne prin e-mail (Sergeyshikunov@yahoo.com)   cel mai bine ceea ce privește familia și prietenii sergey shikunov..
lovely shez
q8JGvx Major thanks for the blog post. Really Great.
bdsm lovers
R6OGPy Im grateful for the article post.Really looking forward to read more. Will read on...
smith
Ai rău de credit și datorii? Ai nevoie de un împrumut?, Noi da încă oameni Scorurile de credit săraci / rău. noi cheltuim Ambele credite comerciale și personale Durata lungă și scurtă Decizia ta. Programul nostru de împrumut Rapid și de încredere, se aplică acum și să obțină cutie imediat înapoi. împrumut noastre variază de la $ 5.000,00USD minimă și maximă $ 50,000,000.00 USD rata dobânzii de 3% creditele noastre sunt bine asigurate, garantat 100% Și clienții sunt garantate de mare Siguranță Imprumutul FORMULAR DE CERERE DE MAI JOS: Nume? ................... Al doilea nume? .................. Inainte de rude? ........................ Adresa? ............... .. Persoanele în vârstă? ........................ .. Gen? .................. .. Numar de telefon? ............ .. Starea civilă? ............... .. Ocupaţie? ............... poziţie? ............... .. Venit lunar? ............ .. Valoarea împrumutului? ............... .. Scop pentru împrumut? ............... Durată? .................. .. Țară? .................. .. V-ați aplicat pentru împrumut inainte de? ............ înțeleg engleză? ............... .. EMAIL: Smithwilkinsonloanfunds@gmail.com
Pharmd466
Hello!
Pharmg894
Hello!
Pharma411
Hello!
Pharmk636
Hello!
Pharma362
Hello!
Pharmf824
Hello!
Pharmk985
Hello!
Johnb983
hi and thanks for the actual blog post ive recently been searching regarding this specific advice online for sum hours these days as a result thanks fkdbfdkcakaa
Cu stimă, Dl Michael Andrew
Ai nevoie de asistență financiară? A face tu căuta fonduri pentru a achita credite și datorii? Noi dăm afară de împrumut cu o rată a dobânzii de 1,00% Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: michaelandrewloanfirm@hotmail.com Va rugam sa ne scrie din nou cu informațiile de împrumut; - Numele intreg: - Suma creditului necesare: - Durata creditului: - Scopul creditului: - Oras-tara: - Telefon: - Cum ați auzit despre noi: Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: michaelandrewloanfirm@hotmail.com Cu stimă, Dl Michael Andrew Așteptăm cu nerăbdare să aud de la tine cat mai repede posibil.
click this
iXxzT2 You made some good points there. I looked on the internet for the issue and found most people will consent with your site.
jeni
Introduceti mesajul ...Bună tuturor, am fost de gând nebun când despartirea meu soț cu mine și mi-a lăsat pentru o altă femeie !! Toate mulțumită Dr. Otutu cea mai buna dragoste vraja de fugă online, care ma ajutat să aduc înapoi soțul meu astăzi și de a restabili fericirea în căsnicia mea .. Sunt jeni după nume i trăiește în Anglia. despărțiri meu soț cu mine și ma lăsat să fiu cu o altă femeie, și l-am vrut înapoi. Am fost atât de frustrat și nu am putut ști ce urmează să facă din nou, îmi iubesc soțul meu atât de mult, dar el a fost inselat pe mine cu o altă femeie, iar acest lucru îl face să se despartă de mine, astfel încât el poate fi capabil să se căsătorească cu celălalt doamnă și această doamnă cred că utilizarea vrăjitorie pe soțul meu să-l facă pe mine și copiii mei ura si acest lucru a fost atât de critică și necuvenite, eu plâng toată ziua și noaptea pentru ca Dumnezeu să-mi trimită un ajutor pentru a obține înapoi soțul meu !! Am fost foarte supărat și am nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care a sugerat ca Dr. Otutu poate ajuta sa ex înapoi rapid. Așa că, m-am simțit că ar trebui să-i dea un try. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o atunci a făcut o vrajă pentru mine. 72 de ore mai târziu, soțul meu ma sunat și mi-a spus că e dor de mine atât de mult, Oh, Doamne! Am fost atât de fericit, iar astăzi sunt fericit cu omul meu din nou, iar noi suntem cu bucurie trăind împreună ca o familie mare și mulțumesc puternic Dr.OTUTU vraja de fugă, el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea de pe internet, care Dr.OTUTU este cel mai bine de fugă vraja on-line, care i se va ruga întotdeauna să trăiască mult timp pentru a ajuta copiii săi în timpul tulburării, dacă sunteți aici și iubitul tău este de cotitură te în jos, sau soțul tău sa mutat la o altă femeie, nu mai plânge , luați legătura cu acest puternic Dr.OTUTU vraja de fugă pe e-mail lui la adresa: drotutuhealinghome@hotmail.com
Heron Baldin
Credeți că de a obține un ajutor financiar aveți nevoie în mod serios un împrumut de urgență, sunteți de planificare pe a începe propria afacere, te în datorii? Aceasta este sansa ta de a obține dorința, deoarece ne da afară împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumuturi de afaceri, precum și toate tipurile de împrumut la rata dobânzii de 2%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați imediat prin e-mail: (targo_bank@yahoo.com și targo1bank@gmail.com)
fericire
Sunt atât de fericit am primit 19.000 € împrumut de la dl Wilson de vitalcreditloans@yahoo.com, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut de urgență, contactați această firmă la vitalcreditloans@yahoo.com și de a lua imediat dvs. de împrumut, acestea sunt de încredere și de încredere..
fericire
Sunt atât de fericit am primit 19.000 € împrumut de la dl Wilson de vitalcreditloans@yahoo.com, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut de urgență, contactați această firmă la vitalcreditloans@yahoo.com și de a lua imediat dvs. de împrumut, acestea sunt de încredere și de încredere
Herminia Emiliana
Numele meu este Herminia Emiliana și vreau să folosească acest timp eu am să spun toată lumea de pe internet, că, dacă doriți să-și vândă rinichiul pentru bani, care nu este bun de vânzare rinichii dumneavoastră nu este cel mai bun mod. Am fost o dată în nevoie de bani urgent și am decis să vândă rinichiul, atunci când am fost pe cale de a vinde rinichi meu am văzut o doamnă pe internet care depun mărturie cum despre ea a fost ajutat și faptul că ea a fost de vânzare cu privire la rinichi ei prea, dar ea a văzut-o companie de împrumut on-line, care dă orice sumă de împrumut, așa că am decis să aplice pentru un împrumut de la această societate în loc de a pune viața în risc pentru bani. Am fost într-adevăr nevoie de bani, așa că am aplicat pentru împrumut și numele societății femeia numită a fost compania de împrumut Patricia Kingsman, așa că am aplicat pentru un împrumut suma de 500 de sute de mii de dolari și am primit un răspuns înapoi de la compania despre acolo termeni și condiție, așa că am fost de acord. A doua zi am deschis e-mail meu mi-au spus că totul despre împrumutul meu este sigur și gata de transfer, astfel mi-au spus să fiu sincer și să le promit că voi plăti înapoi împrumutul așa cum am spus și am fost de acord și le-am promis. A doua zi am primit o alertă de la banca mea că au fost niște bani transferați în contul meu și când am văzut suma era 500,000.00 euro am solicitat și astăzi sunt atât de fericit ca Dumnezeu să binecuvânteze această doamnă Patricia Kingsman care mi-a dat viață înapoi în loc să vândă rinichiul am aplicat pentru împrumut și astăzi sunt atât de fericit pentru toată lumea este bine să dp la fel și se aplică pentru un împrumut de la această companie decât de vânzare rinichi, deoarece ai vinde rinichi ar putea ucide pe oricine. Aproape am uitat adresa de e-mail acestei companii este patriciakingsman.loans2016@gmail.com mulțumiri tuturor Vă doresc toate cele bune.
Cruzita ercilia felipina
Bună ziua tuturor Numele meu este Cruzita ercilia felipina sunt din România și eu sunt în vârstă de 40 de ani, vreau să spun toată lumea de pe internet care doresc să-și vândă lui sau rinichiul care, că nu este cel mai bun mod de vânzare rinichi Dumnezeu a dat la tine pentru bani nu e bun și ar putea duce la moarte. Am fost o dată ca tine am nevoie de bani urgent și am vrut să-și vândă un rinichi, dar atunci când am fost pe cale în căutarea de a vinde rinichi meu am vazut-o companie de împrumut legit, care oferă orice sumă de credite și am crezut că vânzarea de rinichi meu si aplica pentru un credit M-am așezat și rațiune cu privire la aceasta și am decis să aplice pentru un împrumut și valoarea creditului am fost în căutarea a fost foarte mare, m-am întrebat dacă ar putea să mă ajute cu suma am fost în căutarea și am aplicat pentru împrumut și i-am spus le povestea mea și au decis să mă ajute numele companiei care ma ajutat cu împrumut este compania de împrumut Patricia Kingsman, astfel mi-au oferit împrumutul între timp de 8 până la 12 ore și eu sunt atât de fericit trebuie să spun că sunt cel mai fericit om în lume, astfel încât prietenii mei este mai bine să se aplice pentru un împrumut de la această companie decât de vânzare rinichi dvs. care nu este bun adresa de e-mail acestei companii este patriciakingsman.loans2016@gmail.com aplică pentru un împrumut de la această companie decât de vânzare rinichi și să fie 100% sigur că vei primi dvs. de împrumut în condiții de siguranță de la această companie, deoarece eu sunt fericit astăzi, din cauza acestei societăți i se repete acolo adresa de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Vă mulțumim și eu rămân
Ildikó Stefania
Buna ziua tuturor numele meu este Ildikó Stefania si sunt din România i-au fost pe internet și am auzit oameni spunând că au fost scammed înainte și am nevoie urgent de un împrumut, așa că am fost frică să se aplice pentru un lucru de împrumut on-line am văzut 3 persoane depune mărturie despre compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman că au ajuns acolo împrumut de la ea nu am mai aplicat pentru un împrumut înainte și am fost atât de teamă că i se va lua scammed, dar am crezut ceea ce spune oamenii și se aplică de la acea companie de împrumut și totul a fost bine și mi-au spus să trimită taxa de transfer, care va fi utilizat pentru a transfera împrumutul meu când mi-au spus că am fost atât de teamă că a fost o scammed asa ca m-am așezat și m-am gândit la asta și m-am întors la ei și spune-le i-au niciodată făcut acest lucru înainte, dar doamna Patricia Kingsman a spus că ar trebui să aibă încredere că ei vor să mă ajute, așa că am făcut-o și m-am dus pentru a trimite taxa pe care au spus că ar trebui să trimită pentru transferul de împrumut meu doar astăzi am primit o alertă de la meu spate că există bani în contul meu. Astăzi sunt foarte fericit nu am mai fost scammed înainte și am primit împrumutul meu o dată așa că acum eu sunt fericit și pe mine și familia mea ne-o să fie prea fericit, astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la această societate, fără a fost scammed, deoarece ea este reală și mare și mă rog lui Dumnezeu ar trebui să continue să-i folosească pentru a ajuta oamenii de acolo împrumuturi. adresa ei de mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.   Încă o dată rămân Ildikó Stefania
Gabriela Yunes
Salutare tuturor Numele meu este Gabriela Yunes Sunt din România i-au fost în căutarea unui împrumut on-line și tot ce primesc este de escroci, dar am găsit această companie de împrumut numit Patricia Kingsman companie de împrumut și am văzut oameni on-line mărturisesc despre acolo fapte bune, așa că am decis să încerc dacă voi fi fericit, încă o dată, așa că am aplicat pentru un împrumut de 350,000.00 Euro, iar creditor de împrumut doamnei Patricia Kingsman ma asigurat că în 12 de ore de împrumut meu va fi în contul meu bancar, astfel încât astăzi ca am fost de lucru am văzut banca mea mi-a scris mesaj că există unele fonduri de 350,000.00 euro în contul meu și mulțumesc Patricia Kingsman pentru că ea este real, astfel încât, dacă aveți nevoie de nici un împrumut online, vă rugăm să nu fi scammed ca mine aplică de la aceasta companie, deoarece ea este singura companie reală care oferă împrumut on-line. adresa de e-mail există patriciakingsman.loans2016@gmail.com
tvitoria vitoria
Numele meu este tvitoria vitoria si am primit doar împrumutul meu de Crăciun de la compania de împrumut Patricia Kingsman, deci, dacă aveți nevoie de un împrumut de Crăciun sau orice fel de contact de împrumut această companie și de a fi fericit ca eu sunt acum această companie este real și acest lucru nu este fals sau înșelătorie acestea sunt companii într-adevăr într-adevăr reale de împrumut este acolo o adresă de e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Maria ines Saez painevil
Buna ziua tuturor numele meu este Maria ines Saez painevil sunt din România am primit doar împrumutul meu acum de la compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman nu a fost mult timp am primit împrumutul meu de la ei am primit împrumutul meu de la ei de azi, iar acum ca am posta acest mesaj i sunt foarte fericit această companie este real, de mare, astfel încât oricine care au nevoie de un contact de împrumut de la această companie sunt reale mare acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Alexandreina Bea
Numele meu este Alexandreina Bea Sunt din România tocmai am primit împrumutul meu de la compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman ei sunt compania cea mai frumoasă împrumut i-au venit vreodată peste cu i-a aplicat pentru un împrumut de la ei ieri și singurul lucru pe care am făcut a fost achite taxa de transfer pe care au spus că ar trebui să plătească și imediat am face plata în următorul timp de 24 de ore, am fost cu împrumut meu pare rău că nu pot spune cât de mult m-au ajutat cu, dar este o sumă mare de bani, astfel încât toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, acest lucru este compania de împrumut dreptul de a contacta adresa de e-mail acolo este patriciakingsman.loans2016@gmail.com
melvincito rivero mitushio
Salutare tuturor    Numele meu este melvincito rivero mitushio si sunt din România vreau să vă spun tuturor solicitanților de împrumut că există doar o singură companie de împrumut real, care oferă împrumuturi și m-au ajutat cu împrumut meu numele companiei este compania de împrumut macro și creditor de împrumut care m-au ajutat cu împrumut meu numele ei este doamna Patricia Kingsman, deci, dacă aveți nevoie de un împrumut fără a fi scammed du-te la această companie acum și pentru a primi împrumut acolo împrumuturi este sigur și rapid acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com astfel încât toți doriți cei mai buni căutătorii de împrumut aceasta este compania reală care oferă împrumuturi.    E-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com    Ceea ce privește mea pentru tine toate
D-na Patricia Kingsman
Aplica pentru un împrumut de Crăciun astăzi ==================================== Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditori împrumut legit din 2016 și ne place să ajute orice organism, care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la 500,000.00 $ și $ 5,000,000.00 și, de asemenea, vom da împrumuturi în euro de mai sus că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate trimiteți ne un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Asa ca e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
D-na Patricia Kingsman
Aplica pentru un împrumut de Crăciun astăzi ==================================== Buna, Aici vine un împrumut la prețuri accesibile, care va schimba viața pentru totdeauna, eu sunt doamna Patricia Kingsman un creditor împrumut certificat, am oferi împrumut pentru sectoarele individuale și publice, care au nevoie de asistență financiară într-o rată scăzută a dobânzii de 2%. Bad credit acceptabil, Termenii și Condițiile sunt foarte simple si considerate.You nu va regreta nimic în această tranzacție de împrumut, deoarece i se va face sa zambesti. Am dna Patricia Kingsman, va face cel mai bun dintre serviciile mele pentru toți debitorii legitime. Niciodată nu vei fi dezamăgit de mine în această tranzacție, pentru că nu s-au născut pentru a fi un loser.Any clienti interesati trebuie sa ma contactati cat mai urgent prin e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com pentru veniturile suplimentare. Serviciile noastre includ următoarele: * Credite personale * credite de consolidare a datoriei * Credite pentru afaceri * Credite Educație * Credit ipotecar * Garantate de împrumut * Împrumut fără garanții * Ipoteca Credite * Payday off Credite * Student Credite * Credite comerciale * Credite auto * Investiții Credite * Credite de Dezvoltare * Achiziționarea de Credite * Credite de constructii Vă rugăm să completați formularul de cerere de mai jos și de a lua înapoi dacă este interesat și te vei bucura de a ști un creditor de împrumut cum ar fi D-na Patricia Kingsman. DATE Imprumutatului 1) Nume: Full 2) Țara: 3) abordează: 4) Stat: 5) Sex: 6) Stare civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Venit lunar: 10) Înainte de rude: 11) Suma creditului necesar: 12) Durata de împrumut: 13) Scopul creditului: 14) Data specifică aveți nevoie de împrumut: De îndată ce veți completa formularul de mai sus, vă voi trimite-mi împrumut Termeni și condiții de ASAP pentru ca noi să procedeze.  va fi așteaptă cu nerăbdare să aud de la tine, astfel încât să se procedeze. Cu respect,   E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
subanal
JJRLG8 Wow, awesome weblog layout! How long have you ever been running a blog for?
ramsey
Ai nevoie de ușor de calificare de afaceri sau credite personale de credit sau Rea de credit bun, nu face nici o diferenta cu noi. 3% din cereri sunt aprobate în termen de 72 de ore. Pentru a aplica, luați legătura cu noi prin e-mail: ramseydickson@outlook.com
OLIVIA DANIEL
Buna, Sunt dna Olivia Daniel, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa: (Oliviadaniel93@gmail.com)
James Robert
Angesichts der finanziellen Schwierigkeiten? Sind Sie in der Notwendigkeit eines Darlehens? oder Sie wurden von den lokalen Banken abgelehnt? Sie benötigen ein Darlehen aus irgendeinem Grund? Ihre Hilfe ist schließlich hier als Business Finance Darlehen für Angebote jeder, sowohl die Beschäftigten und Arbeitslosen, Einzelpersonen und Unternehmen, Wir bieten Darlehen zu niedrigen Zinssatz von 2%. Die Kreditnehmer sind interessiert kontaktieren Sie uns per e-mail: jamesrobert77400@gmail.com und erhalten Ihre Kredite heute. Unsere Dienstleistungen sind schnell und zuverlässig, so wenden Sie sich bitte kontaktieren Sie uns unter (jamesrobert77400@gmail.com) und genießen Sie unsere Finanzdienstleistungen anzubieten.
James Robert
Angesichts der finanziellen Schwierigkeiten? Sind Sie in der Notwendigkeit eines Darlehens? oder Sie wurden von den lokalen Banken abgelehnt? Sie benötigen ein Darlehen aus irgendeinem Grund? Ihre Hilfe ist schließlich hier als Business Finance Darlehen für Angebote jeder, sowohl die Beschäftigten und Arbeitslosen, Einzelpersonen und Unternehmen, Wir bieten Darlehen zu niedrigen Zinssatz von 2%. Die Kreditnehmer sind interessiert kontaktieren Sie uns per e-mail: jamesrobert77400@gmail.com und erhalten Ihre Kredite heute. Unsere Dienstleistungen sind schnell und zuverlässig, so wenden Sie sich bitte kontaktieren Sie uns unter (jamesrobert77400@gmail.com) und genießen Sie unsere Finanzdienstleistungen anzubieten.
Cahya Kirana
Mărire lui Dumnezeu, Cahya Kirana împrumut Firma este aici din nou, cu o ofertă promo mare, ce așteaptă, contactați-ne astăzi la e-mailul nostru cahya.creditfirm@gmail.com și să fie parte clientul nostru, care vor beneficia de acest mare promo, așa cum vom pentru a vă satisface cu cele mai bune din inima noastră, și de aceea ne dau afară împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 2%, astfel încât să-l facă până la satisfacția dumneavoastră în orice moment, de-a lungul anilor acum am fost în stare să ajute și de a salva o mulțime de oameni trăiește peste tot cuvântul cu împrumut nostru satisface, și suntem încă dispuși și gata să facă mai mult și mai mult, nu mater planurile de fraudă pe internet. Contactati-ne azi pe cahya.creditfirm@gmail.com noastre de e-mail așa cum o să vă satisface cu împrumut nostru satisface și cel mai bun în noi. Dumnezeu să ne ajute în toate.
Henry Clark
Atenţie!!! Ai nevoie de împrumut urgent? Noi dăm afară de împrumut pentru persoane fizice interesate care sunt în căutarea de împrumut cu bună-credință și cu rata dobânzii de 3%. Esti serios în nevoie de împrumut de urgență? atunci sunteți la locul potrivit. Noi dăm afară de afaceri împrumut, credit de nevoi personale, împrumut de Crăciun, și așa mai departe. Contactați-ne pentru solicitarea dvs. de împrumut pentru a satisface cererea și a stabilit de problemă financiară. contactați-ne astăzi prin e-mail: HENRYCLARK003@GMAIL.COM Vă mulțumim ca ne așteptăm răspunsul dumneavoastră. Henry Clark împrumut.
Cahya Kirana
Mărire lui Dumnezeu, Cahya Kirana împrumut Firma este aici din nou, cu o ofertă promo mare, ce așteaptă, contactați-ne astăzi la e-mailul nostru cahya.creditfirm@gmail.com și să fie parte clientul nostru, care vor beneficia de acest mare promo, așa cum vom pentru a vă satisface cu cele mai bune din inima noastră, și de aceea ne dau afară împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 2%, astfel încât să-l facă până la satisfacția dumneavoastră în orice moment, de-a lungul anilor acum am fost în stare să ajute și de a salva o mulțime de oameni trăiește peste tot cuvântul cu împrumut nostru satisface, și suntem încă dispuși și gata să facă mai mult și mai mult, nu mater planurile de fraudă pe internet. Contactati-ne azi pe cahya.creditfirm@gmail.com noastre de e-mail așa cum o să vă satisface cu împrumut nostru satisface și cel mai bun în noi. Dumnezeu să ne ajute în toate.
makarena
uMsyO6 If you want to grow your familiarity just keep visiting this web
Saint Toni
Bună ziua de împrumut solicitantului,   Sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri, credite, ipoteci, credite auto, student împrumuturi, credite de consolidare a datoriei, garanții pentru împrumuturi negarantate, capital de risc, etc. Sau aveți nevoie de un împrumut bancar sau sprijin financiar pentru unul sau mai multe motive. Sunteți în locul potrivit pentru a face față cu credite! Ne da împrumuturi la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati la; (Sainttoniloanfirm@hotmail.com)
julien garcia
CUM I GOT MEU DE LA DORINTA SUMA [SAMMYLOANCOMPANY@YAHOO.COM] Numele meu este dna JULIEN GARCIA. Eu locuiesc în Texas U, S, A și eu sunt o femeie fericita azi? și i-am spus meu de sine că orice creditor Asta salva familia mea de situația noastră precară, i se va referi orice persoană care este în căutarea pentru împrumut pentru el, eu mi-a dat fericire pentru mine și familia mea, am avut nevoie de un împrumut de S $ 250,000.00 pentru a începe viața mea peste tot ca eu sunt o mama singura cu 3 copii am întâlnit esta creditor om împrumut cinstit și de DUMNEZEU temându-se că ajută-mă cu un împrumut de S $ 250,000.00. Dolari, am este un om cu frică de Dumnezeu, dacă sunteți în nevoie de împrumut și vă va plăti înapoi împrumutul Vă rugăm să contactați-i spune-i că este dna Sharon, Că te referi la el. sammy de contact mr email: (sammyloancompany@yahoo.com) Vă mulțumesc.
julien garcia
CUM I GOT MEU DE LA DORINTA SUMA [SAMMYLOANCOMPANY@YAHOO.COM] Numele meu este dna JULIEN GARCIA. Eu locuiesc în Texas U, S, A și eu sunt o femeie fericita azi? și i-am spus meu de sine că orice creditor Asta salva familia mea de situația noastră precară, i se va referi orice persoană care este în căutarea pentru împrumut pentru el, eu mi-a dat fericire pentru mine și familia mea, am avut nevoie de un împrumut de S $ 250,000.00 pentru a începe viața mea peste tot ca eu sunt o mama singura cu 3 copii am întâlnit esta creditor om împrumut cinstit și de DUMNEZEU temându-se că ajută-mă cu un împrumut de S $ 250,000.00. Dolari, am este un om cu frică de Dumnezeu, dacă sunteți în nevoie de împrumut și vă va plăti înapoi împrumutul Vă rugăm să contactați-i spune-i că este dna Sharon, Că te referi la el. sammy de contact mr email: (sammyloancompany@yahoo.com) Vă mulțumesc.
Pharmk541
Very nice site!
Pharma368
Very nice site!
Pharmb545
Very nice site!
Pharmd49
Very nice site!
Pharma692
Very nice site!
Pharma235
Very nice site!
Johnk336
Definitely pent subject material, be thankful in support of picky facts . afbckddckdde
best pron
aoaXu2 Thanks for the blog post.Really thank you! Great.
cuck your mom
waAdDQ Many A Way To, Media short term loans kansas
porn movies
QLJFub I really liked your article.Much thanks again. Awesome.
porn movies
Really informative post.Much thanks again. Cool.
editor photo
OnTuIa It as amazing for me to have a web page, which is good in support of my knowledge. thanks admin
cocoservice
U7Vd0R Major thanks for the article post.Really thank you! Will read on
fiverr backlinks
eraHfJ I truly appreciate this post. I ave been looking all over for this! Thank goodness I found it on Google. You have made my day! Thx again.
OPLOJctmFtITADdVYFg
sZ5ZEh
sergey yakubova
bună ziua Esti un om de afaceri sau o femeie? Eşti în orice mizerie financiare sau de a face Ai nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Aveţi nevoie de un împrumut plata datoriilor sau de a plati facturile sau începe o afacere frumos? face ai un scor de credit mici şi sunt mai greu pentru a obţine capitalului împrumutat de la băncile locale / alte instituţii financiare? ai nevoie De împrumut sau de finanţare pentru orice motiv, contactaţi-ne cu compania constantă împrumut. Oferim aceste tipuri de credite: credit de nevoi personale. Afaceri de credit... Împrumut de companie... co.operate de credit... Cu foarte minim anual ratele dobânzilor mici de rată a dobânzii de 3%. Am aşteaptă răspunsul dumneavoastră urgentă, astfel încât să putem trece la treaba. Compania noastră corespondenţă cutie contact cu: -Mail E: constantloanfirm@gmail.com cu stimă Serghei.
crork
sepT5V Very good blog article.Really looking forward to read more. Will read on
Sonia
Alo, Aici vine un împrumut la prețuri accesibile, care va schimba viața ta pentru totdeauna, Sunt doamna Sonia F un creditor împrumut certificat, ofer împrumut pentru sectorul public și individuale care au nevoie de asistență financiară într-o rată a dobânzii scăzută de 3%. Rău de credit acceptabil, termenii și Condițiile sunt foarte simple și considerate.You nu va regreta nimic în această tranzacție de împrumut, deoarece i se va face sa zambesti. de contact prin e-mail: sonia_loaninvestment@outlook.com Va rugam sa completati formularul de cerere de mai jos și să se întoarcă în cazul în care interesat și va fi bucuros de a cunoaste un creditor împrumut ca doamna Sonia F INFORMAȚII Debitorului necesare. 1) numele și prenumele: 2) Țara: 3) adresa: 4) Statul: 5) Sex: 6) Varsta: 7) Stare civila: 8) Ocupatia: 9) Numărul de telefon: 10) Venitul lunar: 11) Apoi a Kin: 12) de împrumut suma necesară: 13) Împrumut Durata: 14) Scopul creditului: De îndată ce veți completa formularul de mai sus, vă voi trimite Termeni de împrumut mea și Condiții ASAP pentru ca noi pentru a continua. Eu voi fi cu nerăbdare să aud de la tine, astfel încât pentru a continua. Cu respect,
backlinks
wD2Cpd I was suggested this blog through my cousin. I am now not sure whether this post is written through him as no one else realize such distinctive about my trouble. You are incredible! Thank you!
crorkservice
FNF9k4 Fantastic article post.Much thanks again. Awesome.
ramsey
Ai nevoie de o urgentă de bani pentru a achita facturile și de a soluționa datoriile dacă da email:
seo service crork
l43pZC Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Magnificent. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.
crorkzz
EwXO5s Some really select posts on this site, saved to fav.
seo servicess
2S3iWO I truly appreciate this blog.Thanks Again. Will read on
links crorkzz
dQFxhD wow, awesome article.Thanks Again. Great.
crorkzz catz
tCU3Vt Very neat blog post.Thanks Again. Keep writing.
crorkservice fiverr
jw99RV I really like what you guys are up too. This type of clever work and coverage! Keep up the amazing works guys I've included you guys to my own blogroll.
crork alise
LWH8KH Terrific work! This is the type of info that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)
john
salut, ai nevoie de un împrumut pentru a achita facturile sau rezolva orice fel de problemă financiară, vă rugăm să contactați-mă acum prin e-mail: johnlutherloanfirm1@outlook.com i oferim toate tipurile de împrumut. mulțumiri
crorkz matz
q3JgEg Im obliged for the blog post. Really Cool.
crorkz
cu0iiW Thanks again for the article. Great.
cheap backlinks
CruqpB Im grateful for the blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.
cheap seo services
x605xV Thanks for the article post.Really looking forward to read more. Great.
cheap seo services
ZvGd0a Major thanks for the blog article.Really thank you! Will read on...
Jean
Bună ziua prieten, Ai un credit rău? Ești financiar jos. Dau împrumuturi la o rată scăzută a dobânzii de 2%. am da afară de împrumut pentru afaceri, Auto și credit de nevoi personale pentru a Bărbații și femeile care sunt în tranzacții de afaceri, Eu da afară de împrumut pe termen lung, timp de zece la cincisprezece ani de interese în acest lucru se poate la fel de bine spune-mi suma care aveți nevoie, astfel încât să pot trimite vă starea de nisip pe termen lung și rambursarea lunară că, dacă sunt realinia interesat în obținerea unui împrumut de la mine, sper să aici de la tine curând FORMULAR DE CREDIT DE APLICARE nume: adresa: Naționalitate: Țară: Zip / Cod: Data nașterii: gen: Starea civila: Suma necesară: Scopul pentru imprumut: Telefon: Termen împrumut / Durata: Venitul lunar net Salutari mulțumiri, de contact prin e-mail: jeanfinance98@gmail.com
Jean
Bună ziua prieten, Ai un credit rău? Ești financiar jos. Dau împrumuturi la o rată scăzută a dobânzii de 2%. am da afară de împrumut pentru afaceri, Auto și credit de nevoi personale pentru a Bărbații și femeile care sunt în tranzacții de afaceri, Eu da afară de împrumut pe termen lung, timp de zece la cincisprezece ani de interese în acest lucru se poate la fel de bine spune-mi suma care aveți nevoie, astfel încât să pot trimite vă starea de nisip pe termen lung și rambursarea lunară că, dacă sunt realinia interesat în obținerea unui împrumut de la mine, sper să aici de la tine curând FORMULAR DE CREDIT DE APLICARE nume: adresa: Naționalitate: Țară: Zip / Cod: Data nașterii: gen: Starea civila: Suma necesară: Scopul pentru imprumut: Telefon: Termen împrumut / Durata: Venitul lunar net Salutari mulțumiri, de contact prin e-mail: jeanfinance98@gmail.com
seo company
Ds7UYW Say, you got a nice blog post.Really thank you! Fantastic.
check it out
8rKcYo Major thanks for the blog post.Really thank you! Great.
check it out
n8b9uy Im obliged for the blog.Really looking forward to read more.
check it out
v421Z5 Very good blog.Really thank you! Keep writing.
nicu mirea
am fost sunat mai devreme ca am castigat la tragerea la sorti cosmote 10.000 euro spunandumi sa merg la sediu cosmote din bulevardul dacia nu mai retin nr. sector 1 cu cartela sim si buletinul pentru validarea premiului cu nr.sim 0784132587 astept raspunsul vostru va multumesc
stunning seo guys
isuI42 This is one awesome blog.Really thank you! Really Cool.
stunning seo guys
HUTxjx Muchos Gracias for your article post.Really thank you! Much obliged.
nice site here
dCgmUT Really informative blog article.Really thank you! Will read on...
seo service
lQOoLR I appreciate you sharing this blog. Great.
Mr Calvin
Buna ziua, Sunt un creditor privat bani inregistrata. Ne da împrumuturi pentru a ajuta persoanele, firmele care au nevoie pentru a actualiza starea lor financiară peste tot în lume, cu foarte minim ratele anuale ale dobânzilor la nivelul minim 3% într-un an, la 30 de ani perioada durata de rambursare la orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de 5.000 de euro la 100.000.000 euro. Creditele noastre sunt bine asigurate, pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Persoana interesată ar trebui să ne contactați prin e-mail: (calvinkingloanmanagementfirm@gmail.com). Oferta de împrumut.
Mr Calvin
Buna ziua, Sunt un creditor privat bani inregistrata. Ne da împrumuturi pentru a ajuta persoanele, firmele care au nevoie pentru a actualiza starea lor financiară peste tot în lume, cu foarte minim ratele anuale ale dobânzilor la nivelul minim 3% într-un an, la 30 de ani perioada durata de rambursare la orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de 5.000 de euro la 100.000.000 euro. Creditele noastre sunt bine asigurate, pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Persoana interesată ar trebui să ne contactați prin e-mail: (calvinkingloanmanagementfirm@gmail.com). Oferta de împrumut.
Mr Calvin
Buna ziua, Sunt un creditor privat bani inregistrata. Ne da împrumuturi pentru a ajuta persoanele, firmele care au nevoie pentru a actualiza starea lor financiară peste tot în lume, cu foarte minim ratele anuale ale dobânzilor la nivelul minim 3% într-un an, la 30 de ani perioada durata de rambursare la orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de 5.000 de euro la 100.000.000 euro. Creditele noastre sunt bine asigurate, pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Persoana interesată ar trebui să ne contactați prin e-mail: (calvinkingloanmanagementfirm@gmail.com). Oferta de împrumut.
Mr Calvin
Buna ziua, Sunt un creditor privat bani inregistrata. Ne da împrumuturi pentru a ajuta persoanele, firmele care au nevoie pentru a actualiza starea lor financiară peste tot în lume, cu foarte minim ratele anuale ale dobânzilor la nivelul minim 3% într-un an, la 30 de ani perioada durata de rambursare la orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de 5.000 de euro la 100.000.000 euro. Creditele noastre sunt bine asigurate, pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Persoana interesată ar trebui să ne contactați prin e-mail: (calvinkingloanmanagementfirm@gmail.com). Oferta de împrumut.
top seo guys
DCyGd5 Very informative article post. Want more.
take a look at it!
qiGn0U I think this is a real great article.Really looking forward to read more. Awesome.
check out these guys!
mF3NRN Very informative post. Fantastic.
cheap link building
D7K3Pp I appreciate you sharing this blog article.
online business
VwR0zS Major thanks for the blog post.Much thanks again. Cool.
seo service
kap38K Wow, great post.Much thanks again. Will read on...
marius
azi 08 02 2013 am citit ce sa scris despre panarama asta de excroaca de joumaa valentina cit de curind va ajunge la puscarie trebuie sa o prinda o daca cei de la jilava ce face o furacioasa si o curva nenorocita care se fute cu oricine a ajuns sa se futa ptr bani si cu un sirian care are garaj oriunde si cu oricine sa faca bani .sa e excrocheaza lumea cu anunturi mincinoase .ia dat cu suspendare ca e la prima abatere dar nu se va invata minte curva ......la puscarie cu ia
nicu
asa este excroaca asta de JOUMAA VALENTINA se ducea in vizita la puscarie la PETRICA VALENTIN si exact asta facea in adidasi pe talpa punea cartele si telefoane in adidasi si asa intra cu ele in puscarie la JILAVA povestea ca la vorbitor cind intra se descalta de adidasi si facea schimb cu iubitul ei si asa baga cartele de telefon si telefoane in puscarie si mai baga simuri de telefon la tivul de la imbracaminte offfffff cite excrocherii facea si face nii familia ei nu o mai suporta .saracul tatal ei facea si el la fel baga telefoane in puscarie o hoata si o inselatoare asta este JOUMAA VALENTINA MILICA o curva si o tirfa ordinara care a vrut sa desparta familii ,vai de capul ei de proasta
Mary
JOUMAA MILICA VALENTINA impreuna cu iubitul ei din puscarie care momentan se afla la puscaria JILAVA excrocheaza oamenii cu asemenea anunturi ,dar cum ulciorul nu mg de multe ori la apa JOUMAA MILICA VALENTINA a fost prinsa si se judeca procesul la RAMNICUL SARAT ,o femeie de rahat care sia abandonat copilul la sot si care e gravida cu un puscarias bonlav de SIDA ,,RUSINE SA-I FIE o pers ca ia care pe oriunde se duce profita de bunatatea oamenilor si le fura din casa ,asa am patit si eu.am avut incredere in ia si mia furat un colier de aur DUMNEZEU O PEDEPSESTE CA A AJUNS VAI DE CAPUL EI
Vasy
Astazi 05.01.2013 m-a sunat un indivit pe nume Razvan Stroe si mi-a spus ca nr. meu a fost selectat bla bla bla si am castigat 3000 de euro si imi cerea datele personale si un cont bancar evident ca i-am spus care esti ma de faci farsa ?Am crezut ca e un prieten si i-am spus ca nu ma intereseaza dupa care a inchis :)) Nr. dupa care a sunat: 0760892911
qok
buna ziua! am fost si eu contactat astazi 01 10 2012 de acest domn Razvan Stroie care mi-a vorbit asa frumos ca am castigat 5000 de euro si ca trebuie sa depun suma de 460ron pe numele unui notar pe nume Baicenu Petre din Bucuresti,tote bune si frumoase si u domnu director al lor pe nume Sebastian Dumitru.... dupa ce le-am zis ca am sunat la romtelecom deja ma-au lasat vorbind singur.
ana
Hello, atentie la ultimul tip de teapa tot de individul Razvan Stroe! M-a sunat si pe mine acest cretin cu o poveste cum ca as fi castigat 20.000 de euro la o tragere la sorti pt a sarbatori parteneriatul romtelecom-cosmote bla bla, ca sa platesc nush ce taxe si impozite la posta, etc etc imi cita niste legi idioate - l-am lasat sa se agite cam 15 min dar cand m-am plictisit i-am zis pas :D s-a enervat ceva! cand l-am anuntat ca o sa sun la romtelecom sa verific a zis ca nuuuuuuu....ca imi da el nr de la dpt de marketing (0760 954 083) ...da da, si porcii zboara :D dupa ce ca e un escroc atat de penibil, nici macar nu ii trece prin minte sa isi schimbe numele?? tot rzvan stroe isi spune?? doamne mare e gradina!
valerie Morgan
Stimate Domn / Doamna, Ne sunt certificate creditor de împrumut, am oferi credite garantate pentru persoane fizice si companii, la un interes scăzut, iar noi oferim credite pe termen lung şi scurt. Firma noastra a inregistrat o mulţime de descoperiri în furnizarea de servicii de prima clasa financiare pentru clientii nostri mai ales în zona de împrumut şi furnizarea de capital pentru persoane fizice şi companii. În regim de credite nostru are urmatoarele cuvinte cheie ", în conformitate cu împrumut de două săptămâni", fiecare client atât la nivel local şi internaţional au toate garanţia de a obţine un împrumut de la aceasta companie cu privire la modul de finanţare internaţională securizat larg pentru acest proces. Serviciul nostru a fost repozitionat si standardizat pentru a satisface cererea clienţilor într-un mod economic. Am adus industriile aflate în dificultate inapoi la viata si noi idei bune de afaceri din spate prin oferirea de fonduri pentru a parvenit lor. Cu toate acestea, metoda noastra va ofera sansa de a indica cantitatea de împrumut este necesar şi, de asemenea, durata vă puteţi permite. Acest lucru vă oferă o şansă reală de a obţine fondurile de care aveţi nevoie. Ar trebui sa fie interesat sa ma intorc la mine prin e-mail sau telefon pentru mai multe informaţii privind programul nostru de împrumut. În cele din urmă, Eşti în orice stres financiar sau aveţi nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluţiona datoria dumneavoastră sau achita facturile dvs. sau de a începe o afacere frumos? Nu aveţi un scor de credit scăzut şi vă este greu să obţină un împrumut de la băncile locale şi alte instituţii financiare? Oferta de împrumut la rata dobânzii de 2%, cu sau fără garanţie, atunci va trebui să discute cu care management.This nostru este de a ajuta indivizii atingerea obiectivelor financiare ale acestora, Ai nevoie de un împrumut sau de finanţare pentru orice motiv, cum ar fi: * Refinanţa, * Home Îmbunătăţirea, * Inventor Credite, * Auto Credite, * Consolidarea datoriilor, * Linia de credit, * În al doilea rând Ipoteca * Credite de afaceri, * Credite personale, * International Credite, * Credite de învăţământ. Pentru mai multe detalii raspunde imediat la acest e-mail: valeriefund2@gmail.com Telefon. +234-7053-485-762. Într-adevăr a ta, Doamna, Valerie Morgan
gabriela
si eu am primit un mesaj similar, am sunat la serviciul clienti si am fost informata ca singurul numar de la cosmote care informeaza cu privire la premii este0766121234. Celelate sunt teapa! Fraude !
oana
mie mia dat alalta ieri un mesaj de la cosmote ca am castigat 800 de milioane lei vechi si un telefon cu Taci scrim
Adrian
Si pe mine m-a sunat tot asta!
raul
si pe mine ma sunat azi 20-12-2011 un nr..0784683103 ca am castigat 3000 euro si un tel nokia ma tinut 0 ora la tel sa ma convinga ca sa cumpar o cartela reincarcabila de 20 de euro feritiva de el ca e teapa eu era sa mio iau aveti grija
buluceapetru
astept raspuns la numarul la care am fost sunat 0767420148 ca sa vad daca este adevarat
buluceapetru
am primit un telefon de la nr. de telefon 0761997022 cu info-line zl92b ca am cistigat 20000 euro .ce trebuie sa fac sa intru in posesia premiului?
paul
0785551164...alt numar
sandu
atentie feriti-va de nr. 0763895736,si de cel care se recomanda Razvan Stroe, de la super bingo metropolis o alta teapa cu cumparare de cartele reincarcabile
mitica
salut ...ce teapa de la cosmote am primit mesaj ca am castigat 20 000 euro si imi cereau 30 de milioane sa le dau nr era acesta 0785105514
marian12
Si eu am primit acest mesaj nu cred ca e adevarat dar am particvipat
irina
am primit si eu la fel astfel de mesaje si am ascultat povestea pana a ma duce la posta sa trimit o anumita suma ca sa intru in posesia banilor,,,dar am inteles ca e teapa bine ca nu am dat banii 800lei.,de ce nu se iau masuri ?
annamaria
si eu am primit un mesaj azi dimineata, ca super bingo metropolis m- a desemnat in urma tragerii la sorti castigatorul sumei de 10000 de euro de la 0751467164. am sunat la bucuresti si nici nu este adevarat. este o teapa.
Dan
Si eu am primit de la: 0784610177
Nicu
bai feriti-va de0762869464 acum 2 zile am "castigat" si eu 20000 de euro:-j
valentin TM,
Introduceti mesajul ...25.08.2011 Felicitati !! Cosmote v-a desemnat castigator prin tragere la sort al unui premiu de 20.000 euro ptr info-line sunati la nr 0786.387.461. cod unic ( ZL92B ) cosmote:
marian
Introduceti mesajul ...28.06.2011- "FELICITARI-1010!!! Cosmote v-a desemnat, castigatorul Premiului de 10.000EUR. Pentru detalii, apelati INFO-LINE-la 0763879511.cod.unic(ZL92B) COSMOTE/PREMII
raluca
0762890575 - un alt numar care trimite sms-uri :))
diana
azi am primit si eu un sms de la COSMOTE/1010 ca am castigat 10000 de euro fara sa particip la ceva concurs....
cristina
cel mai bine sunati la relatii cu clientii daca primiti un mesaj de genul...ei va informeaza sigur..asa am facut eu...am costatat in cateva secunde ca era tzeapa...
Loredana
Doamneeee citesc aici si ma minunez cati fraieri sunt in lumea asta...cum puteti da curs unor mesaje sau telefoane care va cer bani de taxe sa va dea premiul...mai ales ca nici nu stii cui trimiti si daca mai vezi ceva...INADMISIBIL frator...treziti-va din prostie sa nu ajungeti mai rau de atat...
Nume sau Nickname ...valy
Introduceti mesajul ...tepari nenorociti.orikum nu kad an plasa lor.munka cinstita e sanatoasa
Victimă
02.07.2011:FELICITARI!!!>COCA-COLA HBC A DESEMNAT NR. DVS CASTIGATOR AL PREMIULUI DE ~ 10.000  + 1 LCD TV, NR INFO~0785.959.655=>0800.080.800.COD (ZL92BK). alt nr:0785959662
Chris
28.06.2011- "FELICITARI-1010!!! Cosmote v-a desemnat, castigatorul Premiului de 10.000EUR. Pentru detalii, apelati INFO-LINE-la 0763879511.cod.unic(ZL92B) COSMOTE/PREMII."
kevin
0785979067 INCA UN NUMAR ADAUGAT LA LISTA NEAGRA A EXCROCILOR
Georgeta
08.06.2011 si eu ca si iry am primit mesaj de la r.0763879511,prin care mi se aducea la cunostinta ca am castigat 10.000euro, cu un cod unic de participant,iar pt detalii,sa apelez INFO LINE 0763879511,ceea ce am si facut;pt. a intra in posesia celo 10.000 euro,respectiv 42 000 RON,ar fi trebuit sa achit la Western sau la Oficiul Postal suma de 980 RON in cursul zilei de astazi;dar cum nu am trimis nici un sms de participare la concursul Cosmote,mi s-a parut suspect si am verificat validitatea mesajului primit cu ajutorul Internetului,dupa care am sunat la Serviciul Relatii Clienti al Cosmote,unde operatoarea de serviciu s-a prezentat (nume si prenume) si mi-a spus ca daca mesajul primit nu este de la serviciul direct Cosmote,inseamna ca este vorba de o frauda,sa nu comunic date personale,sa o ignor sau/si pot face plangere la Politie;nu stiu in ce masura acel Info Line 0763879511 se poate folosi de nr.meu de mobil in alte scopuri josnice;ca si SIM06,am fost intrebata daca doresc sa fie confidential sau sa apar pe pagina castigatorilor Cosmote;alegant varianta confidential,mi-a spus ca telefonul imi va fi monitorizat si ca nu trebuie sa vorbesc despre acest premiu decat cu membrii familiei, cu nimeni altcineva :)) tipul tepar are totusi o urma de umanitate,pt ca m-a intrebat in cat timp m-as putea imbraca sa ajung la Western sau Oficiul Postal pt achitarea celor 980 RON:)) i-am dat intalnire la ora 15.00 :)) de abia astept sa ma sune...celor ce au postat numerele de telefon frauduloase va multumesc,pt. ca asa am avut ocazia sa ma lamuresc si sa nu fac acte de caritate unor ...mai cred ca ar fi si de datoria Cosmote ca atunci cand lanseaza astfel de concursuri sa atraga atentia ,atat pe pagina lor ,cat si public,ca pot exista astfel de intentii frauduloase din partea unora...
Pop Cristian
IO tel.0762561588 prin Razvan a dat o lovitura de 1224 ron .Ce prost am fost!
iry
atentie si la 0763879511!
rzvbz
atentie si la nr 0786456585 !!!!
~mecutz~
io am primit de la 1010 dar tot nu imi vine sa cred :(
celi
si eu am primit ca si voi , acelasi mesaj cu 20000 , de la nr 0768264473
micko
Asta 0769472798 mi-a venit pana in Pasti si noroc cu blogu vs ca cine stie cat tp pierdeam si mai ales nervi.
alex
si eu am primit un astfel de mes dar eu nui cred las suna sal il injur dar nu ma cobor la nivelul lor
SIM06
si eu am primit mesaj de la cosmote cum ca as fi castigat 20.000 de euro de la nr. de telefon 0785486603 si cand am sunat sa vad care e treaba mi-a raspuns un tip care tot incerca sa ma convinga sa pun 3% (adica vreo 2600 de RON)din acesti bani in contul unui notar si abia apoi voi intra cica in posesia celor 20.000. foarte aiurea, in mod normal daca ai fi intr-adevar un castigator s-ar mediatiza acesti lucru,nu ar fi "confidential" cum spun dansi si nu ar trebui sa platesti nimic,doar trimit numarul de cont si atat. dar ca sa vezi ce ii poate prosti pe unii,par foarte credibili atunci cand iti vorbesc, aveti grija
asta mic
@atti, sa nu cumva sa le dai date personale sau ceva de genu. stai calm ca n-am castigat nimic. daca vrei sa te distrezi, suna-i si ulple-le frigideru' cu carne p.s. pune numaru si aici sa ne distram si noi cu papagalii
atti
am primit un sms ca am castigat 20.000euro la numarul meu de telefon:0785664838 si vreu sa stiu cum pot sá primesc si multumesc am apelat dar nu a réspuns nimeni
atti
am primit un sms ca am castigat 20.000euro la numarul meu de telefon:0785664838 si vreu sa stiu cum pot sá primesc si multumesc am apelat dar nu a réspuns nimeni
Anonim
Si in Galati acelasi lucru......azi am primit mesaj ca am castigat .....de la .....0764 72 87 47. Niste...FRAIERI. Nu-i luati in seama !!!
doll
ce noroc ca exista internetul! luam tzeapa de 80 de euro voucere 480 de lei ca am castigat 20000 de euro la extragerea de aseara de la antena 1 de pe 22.03.2011 adica. niste excroci care mint cu nerusinare!!!!!!!!!!! asta in ploiesti.
doll
0761 073896 stroe razvan
doll
0761 073896 stroe razvan
doll.
alt apel de la stroe razvan astazi 23.03.2011
A&G
aveti grija si de numarul 0764174370
maria
niste javreeeeee! atentie la nr.0767799035.de ce dracu nu se ia masuri impotriva acestor scursori ale societatii??????
harry
Se numeste Trusca Ioan Cristian din Deva Mesaj de la 0764025913 precum ca am cistigat 10000 euro si caci trebuie sa merg la orice banca care are Western union cu buletinul si cu un pix ,sa am la mine 640 ron cu care suma trebuia sa platesc un notar pentru a putea sa primesc cei 10000 de euro, un infractor.
teo
azi 09 03 2011 am primit un mesaj de la 0764025913 precum ca am cistigat 10000 euro si caci trebuie sa merg la orice banca care are Western union cu buletinul si cu un pix ,sa am la mine 640 ron cu care suma trebuia sa platesc un notar pentru a putea sa primesc cei 10000 de euro persoana care am contactato este asa zisul CATALIN MUNTEANU de la departamentul cistiguri antena1.Cica extragerea a avut loc ieri la antena1 la ora 19 si sa dat si pe antena international ce noroc ca exista internetul si am putut verifica altfel luam TEAPA DE 640 LEI salariul meu pe o luna intreaga.ATENTIE FERITIVA DE ASEMENI EXCROCI AR TREBUI SA SE SESESIZEZE CINEVA ,EU AM FOST SI LA POLITIE DAR DEGEABA.
teo
azi 09 03 2011 am primit un mesaj de la 0764025913 precum ca am cistigat 10000 euro si caci trebuie sa merg la orice banca care are Western union cu buletinul si cu un pix ,sa am la mine 640 ron cu care suma trebuia sa platesc un notar pentru a putea sa primesc cei 10000 de euro persoana care am contactato este asa zisul CATALIN MUNTEANU de la departamentul cistiguri antena1.Cica extragerea a avut loc ieri la antena1 la ora 19 si sa dat si pe antena international ce noroc ca exista internetul si am putut verifica altfel luam TEAPA DE 640 LEI salariul meu pe o luna intreaga.ATENTIE FERITIVA DE ASEMENI EXCROCI AR TREBUI SA SE SESESIZEZE CINEVA ,EU AM FOST SI LA POLITIE DAR DEGEABA.
anonim
alt numar cu tzeapa al lui razvan stroe 0765817397
kyng
auzi..cica am castigat 20k euro...llol...eu nu castig la pacanele 1 milion si catsig la 20k euro?? nr e...0785535639 !!!!!ar trebui infundata puscaria cu nenorocitii astia
Alex
Doua numere ale tzeparilor: 0764728582 0764725554
lupu antofe
Rk.2100.rx.Ro
Mei
Astazi 19 februarie 2010 parodia continua de la 'cosmote din varful dealului' prin amabilitatea imbecilului cu numarul de potcoava :0767699680 (asta e iar un amarat care nu are ce sa faca la ora asta)...sincer...imi vine sa rad cata prostie poata sa existe pe acesta planeta...culmea si unica planeta cunoscuta cu viata din univers...
Mei
Astazi 19 februarie 2010 parodia continua de la 'cosmote din varful dealului' prin amabilitatea imbecilului cu numarul de potcoava :0767699680 (asta e iar un amarat care nu are ce sa faca la ora asta)...sincer...imi vine sa rad cata prostie poata sa existe pe acesta planeta...culmea si unica planeta cunoscuta cu viata din univers...
nela
o mare vrajeala azi17 o2 2011 am primit mesajul :cosmote@-azi cosmote alaturi de tine te premiaza cu 20000euro pt fidelitate si loialitate.suna acum la info-line 0786994628 exp cosmote/premiiNU SUNATI
marcel
azi 16 .02.2011 am primit un mesaj ca in urma trageri la sortaleatoriu,numarul meu a fost desemnat cistigator al sumei de 10000 euro si mi-a dat un nr de telefon sa sun a raspuns un muist iar dupa ce l-am luat tare muistul se bilbia si mi-a dat seama ca sint tepari feritiva de asemenea zdrente de oameni merita la puscarie cu iei feritiva de nr de telefon 0751478162
ana
"VERDE STOP " SI ANTENA 1 te felicita !20.000E sunt ai tai .Pentru detalii INFO-LINE la nr 0764725554 am primit azi 10.02.2010 am sunat si mi-au zis sa sun in 5 min ca sunt in pauza de masa, am sunat inapoi,mi-a raspuns un barbat cica director la serviciu premii cosmote , mi-a zis ca am castigat prin extragere la sort si intrebandu-l ca nu cumva ii teapa a zis ca nuuuuuuu cand i-am spus ca in 2010 s-a dat un comunicat de presa prin care se comunica, despre mesaje de genu ca sunt o farsa a zis ca daca nu cred nu imi mai acorda premiul si mi-a inchis telefonul cand i-am zis ca eu nu cred ca ii pe bune ci ii o farsa. Nu ii primul mesaj de genu pe care l-am primit dar am sunat sa vad cat de cinici pot fii si cat de bine pot mintii. Ar trebui sa se ia masuri impotriva celor de genu, pentru ca unii au muscat-o si inca cu sume considerabile
rodica
0786562124-razvan stroe -operator antena1-un mare tzepar. nu cadeti in plasa. eu am primit azi sms cu marele cistig de la germanos si am verificat. sunt niste gunoie de oameni.pacat nu face nimeni nimic impotriva lor.
Virgi
Astazi 28.01.2011 m-a sunat pe telefonul fix un handicapat ,caci altfel nu-l pot numi, sa ma anunte ca am castigat la Superbingo 10.000 lei .In momentul cand i-am spus ca e o gluma proasta pt.ca eu nu am jucat niciodata la acest joc ,tipul s-a enervat si mi-a inchis telefonul.Nr de la care am fost apelata :0764899171
Cosmin
Ieri 27.01.2011 la ora 22:00 am primit un telefon de la nr : 0768629196 sa ma anunte ca am castigat 20.000 E la o extragere de numere.. ceva de genu..m`a intrebat daca pot sa stau 2 min la telefon si i`am zis ca da.. cand m`a intrebat numele i`am raspuns ca o sa ma duc eu la o "sucursala" cosmote si o sa verific .. va dati seama ca nu am fost ca nu exista bani castigati ..doar munciti din pacate
flory
Am primit si eu de 2 zile un mesaj de genul ca "felicitaricosmote v-a desemnat castigator al premiului de 20.000 euro.Pentru detalii contactati operatorul la 0768556469.cosmote premii si expeditorul cosmote!"nu am prea crezut dar am zis hai sa sun astazi...si ghicitzi...cika nr ocupat...vrajala ..avetzi mare grija inainte de a face un lucru, intrati umpik pe net si uitatziva pe la niste comentarii...
mihaela
aveti grija la nr 0786562124 se numeste razvan stroe cica operator la antena 1 si claudiu popescu la BRD si valentina milica joumaa notar cu CNP 2790807463040.am primit mesaj pe cosmote ca am castigat un premiu in valoare de 20000 euro si pt a intra in posesia lui sa-mi deschid cont la brd iar taxele sa fie platite prin western union faimoasei notare fara alte explicatii si totul sa fie confidential plus ca iti pune tel in urmarire si sunt f insistenti
danny
eu i-am spus ceva de masa ... si s-a atacat omu :)))
oana
Daca oamenii aia m-au pacalit as vrea sa-mi spuna cineva cui pot sa ma adresez sa-mi scrie la adresa oana_bianca_ciobanu@yahoo.com si cum pot sa-mi recuperez paguba. Am facut redirectionare de apel de pe numarul meu asa ca nu ma mai suna-ti ca o sa platiti cu suprataxa!!!
oana
Eu am primit de la Vodafone mesajul ca am castigat 10000 de euro irevocabil si cand i-am sunat mi-au zis ca numarul 0722517570 a fost desemnat castigator am sunat la ei si mi-au zis sa le trimit 620 de lei ca trebuie sa plateasca impozitul. Chiar as avea nevoie de banii astia ca sint studenta si miar prinde chiar bine da nu stiu daca am facut bine.
sokal
O alta tzeapa !Cosmote v-a desmnat castigatorul irevocabil al premiului de 20.000 euro...nr. telefon 0769472829 - m-am interesat imediat si mi s-a confirmat banuiala ca este tzeapa !Atentie tuturor celor care primesc asemenea mesaje: sunati mai intai la 1234 sa va confirme daca este adevarat !
georgyana
am primit si eu prin septembrie de la 0765805795 ca am castigat 20.000 euro cica sunt "castigator irevocabil al premiului", dar nu m-am lasat fraierita, dar la un timp de!, s-a aratat la stiri ca unul a luat teapa cu acelasi numar si acelasi mesaj pe care primisem si eu atunci, si azi 5 ianuarie 2011 am primit de la 0764862658 am mai primit un sms ca tot asa am primit ca numarul meu a fost extras castigator al marelui premiu de fidelitate a 20.000 euro.
Alex
Si eu am primit azi un mesaj ca am cistigat 20000 de euro va arat nr de telefon de pe care a venit mesajul 0769418370.
iris
RAZVAN STROE,telefon 0760761675 -antena1 si cosmote va ofera 10000euro.Nu crede-ti asemenea mesaje,sunt tepe,cum poti castiga un joc daca nu l-ai jucat sau mai bine spus cine-ti ofera ceva degeaba in Romania???/
anonim
ma pis pe mesajele lor de bulangii jegosi muistii dracu sa le dau la muie la toti care dau mesaje de asteea
cris
scuze, RAZVAN STROE
cris
si mie mi-a trimis acest escroc mesaj - tot cu Superbingo metropolis - nu am jucat niciodata! Atentie excroc RADU STROE - telefon 0760761675 - 17,12,2010
Bebe
am primit mesaj ca am castigat la Superbingo metropolis. Bineinteles ca e teapa, ca nici nu am participat la un asemenea concurs. Semnatarul este un anume Razvan stroe si nr de tel 0760761675. Sa nu cadeti in plasa!!!
nico
bai asta de la cosmote luati masuri cat mai repede..sunt uni oameni care ,cred de toate tampeniile anuntati pe fiecare intr-un sms sa nu bage botu la toti tampitii.daca nu se ia masura haideti fratilor toti sa ne adunam sa-i dam in judecata pe asta de la cosmote...eeee teeeeaaapaaaa
Alin
Numarul 0762527948 SMS cu Verde stop este corelat in SMS cu 0234354264 care apartine lui "joi, 5 iulie 2001 Carte de telefon Str. Principala - Ardeoani Str. Principala - Ardeoani - Bacau Numere de telefon din Str. Principala Adam Dumitru Strada STR. PRINCIPALA Nr. Bl. Sc. Et. Ap. Localitatea ARDEOANI Judetul BACAU Numar de telefon: 0234354186 Alte telefoane: Fax: Cod postal: 607015 Adam Ghe Ovidiu Strada STR. PRINCIPALA Nr. Bl. Sc. Et. Ap. Localitatea ARDEOANI Judetul BACAU Numar de telefon: 0234354242 Alte telefoane: Fax: Cod postal: 607015 Adam Laurentiu Strada STR. PRINCIPALA Nr. Bl. Sc. Et. Ap. Localitatea ARDEOANI Judetul BACAU Numar de telefon: 0234354308 Alte telefoane: Fax: Cod postal: 607015 Afloarei Dumitru Strada STR. PRINCIPALA Nr. Bl. Sc. Et. Ap. Localitatea ARDEOANI Judetul BACAU".
ATENTIE !!!! Nr de telefon sunt acuzate de tentativa de frauda !!!!
0763501013 0764899171
Baubau
Cine mai stie contu in care erati indemnati sa bagati bani ca daca avem contu putem afla cine sunt si cu o reclamatie prealabila la pol ii inchidem pe fraieri.
Dia
Tocmai am primit si eu acelas mesaj de la numarul de telefon 0763501108.
Atentie !!!!!!!!!!!!!
Numerele de telefon ex info/line 0764899171 pot fi cu supra TAXA !!!!! Castigati doar daca concursul respectiv este inregistrat la la nr gratuit de telefon 1234 din reteaua COSMOTE
CAMY
si eu am primit un mesaj asemanator cu "verde stop" iar cand am sunat inapoi mi-a raspuns "cosmote" BACAU si mi-a facut legatura la ANTENA1 -dep. premii apoi la un dn.director ca in final cand a vazut ca pun multe intrebari m-a intebat daca stiu comisionul. Acesta era de 2% din premiu =400euro sau 1770ron care se depun pina la ora 17.apoi se valideaza premiu.Sant convinsa ca este o mare TEAPA. ARE CINEVA ALTA PARERE SAU A PRIMIT VREUN ALT RASPUNS? NR. TEPAR 0762527948.
Alex
si eu am primit azi unu cu antena 1 si 20000 .... la nr Antena 1 0761316226 indexeaza-l gugalule
Nervoasa
nu deranjati nr de tel 0763501108 deoarece mi-sa spus ca dl Director se f..... la ora asta sa revin maine dimineata.Este o teapa!!!!
Suparica
Ziua buna ! azi ( 24.11.2010) ,am primit mesajul "VERDE STOP " SI ANTENA 1 te felicita !20.000E sunt ai tai .Pentru detalii INFO-LINE la nr . 0763 501 026 ...aveti grija e o mare ţeapă! Nr care a expediat sms este :0763 501 108 .Bafta
Mr Joe Best
Speciale Attn: Suntem aici pentru Scopul creditului Xmas şi cei mai puţin Privilegiat care nu au DE PRIMII fonduri, dar există speranţă atât suntem gata să OFERTA Credite acordate Persoane dornice Cine are nevoie de aceste fonduri pentru CEVA LA MAI BUNE Viaţa acolo. Deci tot ce trebuie să faceţi dacă sunteţi unul dintre cei NEVOIE DE Împrumutul este pentru a contacta această firmă cu informaţiile de mai jos SO CĂ WE Poate avea o idee despre care sunteţi şi ce trebuie NOTA, că toate RASPUNDE trebuie trimise la acest mail: jbtrustloancompany@gmail.com Informaţiile necesare 1YOUR DENUMIRILE ................. 2 Locaţia dumneavoastră ................. 3 ÎMPRUMUT NECESARE .............. 4 Durata (ANI ).............. 5 Telefon ....................... 6 FAX ........................... 7 Venit lunar .................... 8 OCUPAŢIA .................... 9 HOME ADRESA ............... 10 ŢARA ....................... . contact e-mail :......... Vă mulţumim şi ceea ce priveşte
ionut
sunt niste nemernici
Adnana
Mesaj de la 0765529532: "Azi esti castigator fara sa vrei! 20.000 Euro sunt ai tai instant. Suna acum la info-line 0761316226. Va multumim, Exp. Antena1@" Tupeu mare nu? Teapa clar! Nu va lasati pacaliti de aceste scursuri!
Mioara
Aveti grija ce date personale dati la necunoscuti despre aceste castiguri, cineva isi bate joc ori de firma ori de noi. La un moment dat se va sfarsi si aceste escrocherii. Multumesc.
Dianna
Lume buna :))vad ca astea "operatorii".......COSMOTE/PREMII ..nu se mai las de inselat pe altii...azi 10.11.2010 primesc si eu un mesaj.:))cica am castigat ...bal-bla...mii de euroo:)) si cica sa sun pentru detalii...Doamneeee!;)) nu se mai lasa de prostia asta .... astea trebiuesc batuti cu ceva in cap :)) nu va mai luatu dupa asa prostii ;))si nu va faceti sperante !!! VA POOP !!
val
atentie la nr. 0786991889
alex
atentie si la 0786905800
ilie
sunt sau nu castigator la aceste premii anuntate prin telefon la nr0786561034
dan
sunt dan si am primit un mesaj cu 20.000 e si vreau sa stiu daca e adevarat la nr de telefon 0786815035 sunt validat sau nu
anonim
e vrajeala
postolache
vreau premiu
Nick
0786905837 alt nr tepar
paul
Astazi dimineata la ora 08:46 am primit un mesaj care ma declara castigator a unui mare premiu de 100000 euro , binenteles ca nu m-am lasat pacalit , atentie numarul teparului este : 0763263388 . I-am trimis si un mesaj in care l-am anuntat ca este fericitul castigator al injuraturilor mele pe care nu le pot reproduce aici . Aveti grija nu va lasati inselati de taraturile astea ce fac umbra pamantului degeaba - nu exista bani castigati degeaba !!
eugen
azi dim la ora 05.57 , am primit un sms de la nr de tel 0760397634, ca am castigat 20 .000 euro . Sunt sigur ca e un tepar pt ca TRE SA SUN ALT OPERATOR LA NR DE TEL 0760847577 , ,, pentru detalii '' COSMOTE/ PREMII . NY ASA DEVII CASTIGATOR . ASTA E SIGUR . PRIMESTI UN SMS DE LA COSMOTE SI VERIFICI PE SITE-UL LOR .
eugen
azi dim la ora 05.57 , am primit un sms de la nr de tel 0760397634, ca am castigat 20 .000 euro . Sunt sigur ca e un tepar pt ca TRE SA SUN ALT OPERATOR LA NR DE TEL 0760847577 , ,, pentru detalii '' COSMOTE/ PREMII . NY ASA DEVII CASTIGATOR . ASTA E SIGUR . PRIMESTI UN SMS DE LA COSMOTE SI VERIFICI PE SITE-UL LOR .
GINEVRA
atentie!si nr 0769572274 e TEPAR!!!!
ionut
0763087892 si 0765529532 aceste 2 numere m-au contactat la diferenta de 2 zile...e aceeasi teapa, la unul era cu 20000 euro si la celalalt cu 5000 ron,aveti mare grija oameni buni!
Roxana
Introduceti mesajul ...0786560394...este numarul la care ar fi trebuit sa sun (daca as fi pus botu) pentru a ridica cei 20.000 euro. e o bataie de joc a unora care ar face orice pentru bani. E o MAREEEEEEEEEEE TEAPA!!!!!!
raly
da, nu credeti nimic din ce va spun nemernicii astia. si eu am patit-o azi.....si era asa convingator nenorocitul...........si l-am crezut. mi-a trimis un sms: Felicitari! cosmote va desemnat castigator al premiului irevocabil de 20.000 euro. pentru validare contactati operatorul la nr 0767207664 cosmote/premii. si am sunat....si a vorbit asa frumos si era asa convingator incat l-am crezut, mi-a cerut datele personale, cnp-ul dupa care m-a intrebat: aaaa sunteti utilizator de cartela reincarcabila? si i-am spus da. asta nu a fost nimic insa mi-a spus ca o sa deschida un cont pe numele meu si o sa vireze banii. sa ma prezint la banca cu buletinul, un carnetel si cu suma de 12.000.000 lei vechi sa platesc o chitanta sau asa ceva..........noroc cu voi ca am intrat si am vazut toate anunturile voastre......va multumesc caci datorita voua nu am pierdut acesti bani. nenorocitilor si pungasilor cautati-va de lucru nu mai excrocati oamenii!!!!!!
HONEYMOON
0764112603...INCA UN TZEPAR!!! TOT DIN ALA CU 20 000 EUR, AVETI GRIJA! V-AM PUPAT!
anomim
daa la inceput aflii ca tocmai ai castigat 20.000 de euro apoi iti spune ca daca vrei sa incasezi banii trebuie sa platesti impozitul pt bani si este cam 8 milioane de lei vechi . pe care trebuie sa te duci la banca si sa ii depui intrun contu al unui om care vrea sa va ia banii . apoi nu veti mai auzi de el vreodata . si cam atat este cu teapa asta . aaaaaa si am uitat daca va suna sau alt ceva nu ii dati date de pe buletin, strada, nume, etc... iar daca vede ca nu faceti cum zice el o sa va dea dracu`.
stanila mihai
am pprimit un msg ca am castigat 20000 euro este adevarat
iulia
buna azi am primit un sms ca am castigat 20.000 de euro,este adevarat sau este misto?ast un ras
ama
"Felicitari! Cosmote v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 20.000 EURO. Pentru validare contactati operatorul la nr 0767/207664 COSMOTE/PREMII" Pentru toata lumea: E O TEAPA!!!! Nu va cheltuiti banii si nu furnizati excrocilor date personale! Voi munciti si ei traiesc imparateste pe seama voastra. 03.09.2010 Numai bine!
elena
am primit un mesaj pe data 26.08.2010 ca am castigat cu cartela cosmote 20.000 euro si sa sun la numarul 0769829721. este adevarat s-au e o cacialma va rog sa-mi raspundeti la mesaj.va multumesc.
elly
buna,am primit azi 26.08.2010 sms de la operatorul cu nr 0769575042 pt ami ridica premiul de 20000 euro dela cosmote,vreau sa stiu dak e adevarata chestia asta,raspundetimi va rog....ms
OT
salut, am primit si eu in data de 16 august 2010 un mesaj de la nr. de tel 0761398300 ...... vrajeala ca ai cistigat 20.000 euro de la cosmote...... atentie si la acest numar bombardeaza cu mesaje. Dracu pe ei .......
black d
O alta mareata teapa de la 0760290216 : coca cola Compania coca cola v-a desemnat cistigatorul premiului de 20000 de euro.Felicitari. Apelati info line 0761896979 sau 0214139430. Nu raspundeti la asemenea porcarie......... Poate cineva se sesizeaza si cauta sa vada cine se ascunde dupa aceste numere de telefon si sa actioneze in conformitate cu legea pentru a stopa aceste escrocherii.!!!!!!!!!!!!!!!.........
nicolas
hello la toata lumea ! ieri dimineata in jurul orei 10:30 am primit si eu asemeni mesaju gen : esti castigator irevocabil -- bal bla - de la 0767786670 ! ce vreau yo sa fac e sa astept sa ceara banii si sa-l agat sa i zis sa vina personal sa i ia ! daca reusesc o sa l vedeti la t.v. si la urgenta ! va garantez ! cine ma cunostie - stie ce zic ! va poop
elena
bai nene azi am primit msj. ca am cistigat 10.000 de euro am sunat la un retardat si vezi doamne ca trebuie sa achit suma de 10 milioane ca sa-mi dea premiul sa se ia masuri domnilor m-a pus dracu sa sun si mi-am consumat si creditul era prea frumos sa fie adevarat da ce sai faci traim in ROMANIA si e posibil orice TEAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hai ceau si aveti grija la ESCROCI.
gabi
de la acelasi nr am primit si eu "mesajul castigator k 10000 de euro"
Eugen Braila
azi 29.07.2010 ora 10.00 AM mesaj castigator 10000 de euro irevocabil bla bla bla de la nr. tepuitorului 0767786670 , nu am mai sunat ....
dragomir
vreau sieu credit cum sa fac
Alex K.
"Felicitari!Cosmote v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 10.000 EURO.Pentru validare contactati operatorul la nr0765225116COSMOTE/PREMII"8:25 7/7/10 Acest mesaj l-am primit si eu,nu va incredeti in acesti nenorociti ce incearca sa va jecmaneasca.Si apropo,cacat cu ochi care esti"Cosmote v-a desemnat...."se scrie cu "va" legat,analfabetule,faci limba romana de ras,dar bine ca-ti fuge capul la prostii,sa ma cac la usa ta de sarbatori.
Daniela Neagu
Buna ! Dragi oameni , va rog din suflet numai credeti in aceste mesaje, sunt o pacaleala din putini bani pe care ii avem , niste nemernici vor sa ni ia si pe acestia. Aceelasi mesaj l-am primit si eu mai devreme , ca am castigat 20000 de euro si am si un nr de tel al celui pe care trebuie sa-l contactez : 0760802043
Daniela Neagu
Buna ! Dragi oameni , va rog din suflet numai credeti in aceste mesaje, sunt o pacaleala din putini bani pe care ii avem , niste nemernici vor sa ni ia si pe acestia. Aceelasi mesaj l-am primit si eu mai devreme , ca am castigat 20000 de euro si am si un nr de tel al celui pe care trebuie sa-l contactez : 0760802043
ana maria
Spanzurati e putin spus, merita schingiuti, chinuiti pana la durere profunda, sa-si doreasca sa nu fi trait. Mesaj pt tepuitori: Va pierdeti timpul! Poate va merge mintea la prostii dar va mirosim putoarea de la distanta!
ana maria
si eu am primit azi mesaj cum ca am castigat 10000 euro. nr de telefon al tepuitorului e 0763896948. normal ca nu am mai sunat desi as fi vrut sa rad putin de ei!
MiG
Am primit si eu un mesaj cu dorinte indeplinite chestii socoteli mdea ... 10.000 euro auzi la ei:)) Taramiash coaiele pe mormantu mamii lor care fac chestii de genu asta aveti grija sa nu puneti botu
ionica
26.05.2010 am primit un msj in care ma desemnau castigator al 10.000 de euro felicitari cosmote v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 10.000euro pentru validare contactati operatorul, la nr 0761351271 cosmote/premii. aveti grija sunt niste excrocii niste javre ordinare aveti grija nu puneti botu la vrajeala lor aveti grija la nr asta e teapa sigura 0761351271
gabriela
aveti grija cu nr.0764839688
iulianadavid
20 mai 2010 am primit de la nr 0768680489 acelasi mesaj cum ca am castigat 8000 de euro asta dupa ce acum 2 saptamani "castigasem" la superbingo 100000 lei numai ca dobitocii satului nu sh ca eu nu am cartela ci abonament si nici la bingo nu joc =))=))=)) pacat ca multi cred si ii fac sa castige fff multi bani.
TARGEO
pe 17 mai ,un mesaj de la 0768680489 ,m-a desemnat fericitul castigator al sumei de 8000 de euro,:), ce,naiba,au trecut la maruntisuri?:)
andreea
am primit si eu azi un msj de la "vodafone" cum ca as fi castigatoarea premiului cel mare de 20.000 euro si daca vreau banii sa-i contactez la nr:0731.997.434 sau 021.413.94.30..niste dobitoci
melinda
aveti grija cu numerele 0761350917sau 0214139130.ce fraieri!!!!!
melinda
pe mine ma costa 15 mil. acei 20.000 de euro cica tranzactia.era so iau serios
melinda
s-a schimbat placa
Dani
Astazi 08.05.2010 am primit un telefon de la un "operator Cosmote". Eram fericitul castigator pentru fidelitate al premiului de 5000 ron din campania "Lumea noastra esti tu". Mi-a transmis un nr. de cont bancar, un cod de validare si eu trebuia doar ca peste 2 zile intre anumite ore sa merg la ghiseul nr. 1 al BCR-ului sa-mi ridic banii. Aproape incepusem sa cred ca este adevarat cand imi spune "operatorul" ca mai trebuie sa-mi transmita un cod de confirmare dupa 15 secunde dupa ce le comunic codurile de reincarcare a 2 cartele de 25 euro fiecare, dar culmea....o cartela Cosmote si cealalta de Orange. Deja era limpede ca este teapa. Cosmote colaborator cu Orange? Am sunat la relatii clienti Cosmote si normal ca mi-au confirmat ca este o actiune frauduloasa. Le-am lasat si nr. care m-a contactat ( 0760351927) poate il dau si ei mai departe...dar cui... la Militie?????
marius
buna!! am primit un mesaj : cica am castigat 10000 de ron vreau sa stiu daka este adevarat ..a si cica este de la cosmote..plz raspuns dati raspunsul pe numarul care lam trimis 0766541898
marius
buna!! am primit un mesaj : cica am castigat 10000 de ron vreau sa stiu daka este adevarat ..a si cica este de la cosmote..plz raspuns
kosyna
asta e un mare tzepuitor fratilor nici un operator de teL . mobiLa sau vreo teLeviziune care se respecta nu ar cere contravaLoare la premiuL acordat nu dati curs La ceea ce va spun cei care va raspund la nr care iL sunati un nr care mi-a trimis mie msg este 0765188513
ioana
am primit un sms asemanator cu nr 0768674046
andrada
buna!! am primit un mesaj : cica am castigat 10000 de ron vreau sa stiu daka este adevarat ..a si cica este de la cosmote..plz raspuns
vik
ps nr. 0760769561
vik
fratilor nu puneti botul la vrajeala altora. tot ceea ce va transmite cosmote va fi pe numere proprii 1234 sau alte numere spe3cifice mesajelor si informarilor
giulia
am fost sunata de pe nr.0761278483...
cipicu
alt nr.0760769561 de tepar.mesajul cu 20000E ia fost trimis unei batrane................va dati seama ce era pe ea..............dar nu stia ca-i teapa
Cortexa2005
0760575953 alt numar de tzeapa!!
Felics
Felicitari! Vodafone v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 10.000E pentru validare contactati 0721476138 Expeditor Vodafone@PREMII. Mesaj primit de la 0725465188.
Felics
Felicitari! Vodafone v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 10.000E pentru validare contactati 0721476138 Expeditor Vodafone@PREMII. Mesaj primit de la 0725465188.
claudia
eu ce sa mai spun ca am primit acum 10 minute un telefon ,ca FELICITARI ! ati castigat un premiu de 2000 euro si un LCD .INFO-LINE tel:0768507279. nici nu zice-ti ca este criza . nu mai tampeni . ce o fi zis . lasa ,ca tine faza la cretini
cornelia
si eu am primit mesajul cu verde stop Antena 1 te premiaza cu 20000 euro .info-line tel. 0764/762872 Cosmote/premii.Cred ca est doar un fishing ordinar de clienti naivi.Atentie deci!
miku
SAL LA TOATA LUMEA si hritos a inviat azi 7 aprilie 2010 di de dimineatat la ora 8:02 m-am trezit cu un mesaj dar culmea la mine scrie ,,Verde Stop" antena 1 va premiaza azi cu 20000 euro pt detalii info-line0764762872 cosmote /premiimai nu stiu ce sa cred ca eu sunt si pe abonament si...eeeee in fine cine stie lasa asa
shtrunfiana
Sal la toata lumea.Ca sa vezi...este criza si cu totii suntem "fericiti castigatori" ai cate unui premiu in bani.Ha!Frate,trebuie sa ai mare tupeu sa faci chestii din astea.Bine ca macar o parte din noi suntem mai cu picioarele pe pamant si nu punem botul la orice tampenie care ne este trimisa de un anumit "operator".Azi,05.04.2010,ma trezeste un mesaj cu "felicitari!COSMOTE v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 10.000 E pentru detalii consultati operatorul la 0764956843".Hai sa o vedem si pe asta.Vine iepurasul cam tarziu.:)
Mr Blair James
Buna dimineata dragii mei frati si surori în Hristos, eu sunt dl Blair James, un creditor reputatie, legitim si acreditate de bani. Am bani împrumut pentru a crestini si încredere în oameni vrednici, la 3%, rata dobânzii de la un minim de 5000 de euro si de mai sus. orice persoana interesata ar trebui sa ne contactati la acest e-mail (blairfinancialcompany@gmail.com), cu informatiile Reclamanta de mai jos: Numele complet;Tara:Sumei necesare;Venitul lunar:
JIMI
0720885288 si 0214139430 ASTEA SUNT NUMERE PE PE CARE POTZI SA IEI TZEAPA, TE SI ANUNTZA CA AI CASTIGAT 20 000 EURO
alt alex
Primit de la 0726015630, azi, 15.03 2010, in numele vodafone, care se pare ca nu are serviciu de sesizari. Trebuie inchis pre-pay-ul escrocului.
magdak 05
am primit si eu azi un sms de la nr....076486132......sa ii dau multa muie la propietarul nr......aveti grija sa nu luati teapa....bani nu vin asa........sugeti pula bulangiilor
anonim
0764748905...noul nr cu kre va tepuiesc ajtia...aveti grija
cristinuta76
Felicitari................. asa incep mesajele cu teapa. Am primit pana acum 2 ,am fost sunata pt a oferii date personale dar ghinion, ca nu le merge, ......nr cu teapa 0761799611
tina
si eu am primit acest mesaj,si am dat adresa dupa care mia zis sa le trimit banii,noroc ca iam sunat pe cei de la cosmote,si miau zis sa stau calma,dar dupa mine ce vor sa fure frate,sunt studenta,cont in banca nu am,casa nici atat,ce mai vor ei nenorocitii,cum pot sa faca asa ceva sa insele lumea care este amarata,ce oamenii nenorocitii,0760357939 ar trebui spanzuratii,sa intervina politia cineva,ca nu se poate in halul asta
tot eu
meritati spinzurati si pus sare pe voi
belmegamaria
eu doresc ca acest premiu sa mi se acorde si sa fiu contactata de unde il ridic la nr de tel 0768779193
CLAU
MARIO are dreptate datii in mortii masi de jegosi :D stilul parazitii
CLAU
Fratilor un copil de 16 ani neimpliniti va spune(EU), "Cosmote nu da premii decat daca este un concurs, iar intrun concurs trebuie sa participi ca sa castigi" Va e clar acum celor care spun "cum fac diferenta dintre un mesaj castigator si unul fals?"
mario
am si de primit 20 000E dar de la un anume operator cica nr0767134811 nu le faceti pe plac eu nici nu ma complic da-tii mult.....respect
neli
si eu am primit sms de la nr 0760357939 tot cu castiguri de 10 000E
fan al telef. fix
0763995782 nr unuia de are multe mesaje gratuite,si se plictiseste la tara.ii bate curca cu ciocu'n usa si porumbu in geam,nici nu stie sa scrie,greseli gramaticale,si apoi aia de la cosmote au nr formate din 4 numere,nu cartela cu 10 numere,asa ca ...cumparai niste dildoaie matii ca noua nu ne trebe banii mati.
cristi
nu au ce sa le faca ca au cartele nu abonamente fraierii astia care trimit tampenii
ANGY
AM PRIMIT 1000 EURO SAPTAMANA TRECUTA SHI AM MAI PRIMIT SI AZI INCA 1000DE LA NR 0761980165.AM FOST OBLIGAT SA II REFUZ. NU I-AM TERMINAT DE CHELTUIT NICI PE AIA,CE AS PUTEA SA FAC SHI CU ASTIA? SHI ORICUM SUNT PUTIN FRUSTAT: DE CE TOATA LUMEA CASTIGA 10000 SAU 20000 SHI EU DOAR CATE 1000?.AM CAUTAT NR ASTA IN MESAJELE VOASTRE SHI NU L-AM GASIT.EU NU MA PRETEZ LA UMPLUT FRIGIDERE DAR DACA II FACE PLACERE CUIVA ,II VOI FACE CINSTE SHI II VOI MULTUMI. ALTE TARI SI-AU FACUT AUTOSTRAZI SI MULTE CHESTII UTILE IN TARA LOR CU OAMENI DIN ASTIA.NOI II TINEM IN LIBERTATE SHI DACA AJUNG TOTUSI LA RECE O DUC MAI BINE DECAT MULTI PENSIONARI CARE AU MUNCIT CA TAMPITII O VIATA INTREAGA
felix
in dimineata asta (22.02.2010) am fost si eu 'fericitul cistigator' nr de pe care s-a dat mesajul 0767134811 fratilor daca aveti posibilitatea va rog sa transmiteti toate urarile de bine acestor tepari
G
Azi la 6 dimineata deja clasicul: “Felicitari!Cosmote v-a desmnat castigator prin tragere la sort al unui premiu de 10.000euro ptr.info sunati la nr.0764955145 cod unic[ZL92B]Cosmote:” Centru mesaje: +40766000510 Cine face glume d-astea e si batut in cap. Trimite acelasi cod tuturor. Nu mai zic de greseli gramaticale cum e de exemplu: tragarere la SORT. Idioti!
cristea
FELICITARI!COSMOTEv-adesemnat cistigatorirevocabil alpremiului de20.000E pentru validare contactati 0214139130 sau 0767372557 ce ati crezut ca ma prosteste cineva,mai bine at-i merge la munca cei ce nu aveti ce lucra,Munca este sanatoasa,lenea dauneaza grav sanatati!!!!nici nu ma-m gindit sa sun,dar astept mesaj pe net,siastept si bani.FELICITARI!COSMOTE.rusine,ESCROCILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
eta
am primit si eu msj dar astia sunt bulangii au alt nr de tel 0761837349
marian cristian
KX8004P
marian cristian
KX8004P
Lucian
cum este sa fii trezit dupa 2 ore de somn de mesajul asta cu 20000 de E ? 076343906 . Incerc sa il sun sa ii transmit toate cele bune ca abia reusisem sa adorm cu masina de spalat la o ureche si copilul vecinului la cealalta .. :( da nu a raspuns
Pity
am primit si eu un mesaj cu 10000 de euro ,bineinteles nu l-am bagat an seama si le-am zis sa ma linga-n cur cand am cufureala .NU VA LASATI PACALITI "DAI DRAQ DE JEGOSI"
zagy
O zi buna, Sir / Madam. Obosit de cercetare pentru împrumuturi şi credite ipotecare? Aţi fost refuzat în mod constant de către bănci dumneavoastră şi alte instituţii financiare? Eşti despre pierderea de acasă, din cauza constrângerilor financiare? Suntem în afaceri de a oferi credite negarantate în avantajul tau financiar de a minim 3%. În cazul în care interesate, kindly provide eu următoarele detalii de mai jos. 1.Nume şi prenume. # 2.Address. # 3.Country. # 4.State. # 5.Occupation. # 6.Telephone Număr. # 7.Age. # Împrumut 8.Purpose. # 9.Marital Status. # 10.Sex. # 11.Amount necesare. # Durata 12.Loan. # Va vom contacta cu informaţii şi asistenţă a beneficiarilor de finanţare de încredere din valoarea creditului. Ca o recunoaştere a primi aceste detalii, un bine-dobânzilor calculate acumulate, planul de rambursare şi politica de plată sigure de protecţie pot fi divulgate în corespondenţei ulterioare. Vă mulţumim pentru patronajul dvs.! Aştept cu nerăbdare să auzim de la tine în curând.
grigo_breakeru
mare teapa de la nr 0763995782
dutu
am primit mesaj ca as fi cistigat 10000 ron de la tel 0764839688 cod unic 19909 rnb .......moiee
george
am primit un mesaj cum ca as fi castigat 20000 de euro,binenteles ca e teapa,faceti ceva ca poate altii cred numaru de pe care am primit este 0764956882.va multumesc
deea
de ce nu raspund cei de la Cosmote? Cei de le departamentul relatii cu publicul nu-i intereseaza?
iona
tocmai am primit si eu unu la fel acu o ora...nr este..0763576123
catalyna
tzeapa fratilor asta e noul nr. de la care o sa primiti mesaje..0764485906....nu va lasati inselati
isabela
o mare inselatorie. am primit si eu acest mesaj ca am castigat 20000 euro, a raspuns un tip care mi-a cerut datele si ma pus sa astept sunt niste oameni de nimic nu va lasati inselati nr tel de pe care a fost trimis mesajul este 0764485915
eu
FELICITARI!COSMOTE v-a desemnat castigatorul irevocabil al premiului de 20.000 euro pentru detalii contactati operatorul.MARE TEAPA !!!ALT NUMAR DE C...T 0764955165 FRAIERILOR NU VA MAI AJUNGE,PE CINE CREDETI CA MAI PACALITI?LUMEA E MAI DESTEAPTA DECAT CREDE-TI VOI!!LA MUNCA CU VOI NU VA MAI TINETI DE PROSTII OBOSITILOR,PE ACESTE PERSOANE AR TREBUII ....DEOARECE SUNT OAMENII NAIVI CARE INCA CRED IN ``MOS CRACIUN``NR DE TEAPA CU CASTIGURI 0764955165
Mioara P.
Mioara P. Sper sa nu fie teapa cu castigul de 20.000 euro astfel o sa-mi pierd toata increderea in cosmote!
calin
alt nr.. de teapa cu castiguri de 10000 de euro 0768602746 teparilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr m..e
lili vani
am primit acelasi mesaj ca am castigat 10000euro si l-am trimis inapoi la desrinatar sa fie si el castigator nu numai eu nr e la care s-a trimis este0765829663
LalE;x
:)) Teapa` :-j Oameni dusi mintaL =)
roza
ruligani nenorociti
roza
am primit de la escroci si eu mesaj ca sunt cistigatoare a 10000 euro nu va incredeti in mesajele primite de la scursurile societatrii ca altfel nu se pot numi. nu mai stiu cum sa-i pacaleasca pe oamenii simpli care nu cunosc aceste magarii care se fac ,astea sunt tepe, ma mir ca mai sunt persoane care intreaba daca e adevarat ordinari sunt peste tot in lume
mariana
nr.de teapa:0764956885,cod de teapa:zl92bcosmote@premii,eu i-am trimis inapoi"PULA"am procedat corect?
giulia
MESAJ proaspat " Ai castigat 10.000 EUR............" DE LA NR. 0764955167 Ce tupeu si ce nesimtit trebuie sa fii ca sa faci asemenea lucruri? Traim alaturi de hiene , care profita de saracia si bunul nostru simt ! Chiar nu poate opri nimeni acest atac la tot ce inseamna bun simt si demnitate?
georgiana 16 ani
Mult mai inteligent eu am primit mesaj pe adresa de Yahoo! Mail. Sunt foarte prosti ei cred ca pe mine ma pacalesc asa usor :)) pacat inca un om in minus. Pe mine m`au ratat :))=)) in mail`lul primit zice asa .... "In perioda 2 ianuarie - 7 aprilie 2010, pentru orice reincarcare realizată, Cosmote oferă utilizatorilor de cartele preplătite șansa de a caștiga în fiecare zi credit de comunicare în valoare de 10 euro și două premii lunare de câte 20.000 euro. Felicitari ai castigat: 10 euro credit. Pentru a intra in posesia celor 10 euro te rugam sa introduci codul de reincarcare: *444*3*0764522323# Convorbiri Plature Alaturi de Cosmote !" .. asta a fost mail`ul :)) ... deci doar un incepator nu si`ar fi dat seama k ala nu este un cod de reincarcare ci ... transferi credit pe numarul care observati k este scris in acel"cod de reincarcare"! si p deasupra au si greseli .. habar nu au sa scrie au scris "plature" in loc de " placute" si cosmote nu are asa mail`ul :)) a fost trimis prin Microsoft Outlook Express :))=))... sa fim seriosi nici nu a aparut reclama la Tv :)) ... k de obicei se face reclama si la Tv ... Idioti ...
Tinca Lolica
ZL92B Cod UNIC !!
eu
eu....0764917804..... super tare.......contacteaza-ma tu 0764955192
bebe
La multi ani pentru toti cei care a postat mesaje despre infractori astia care vor sa ne tepuiasca.Ei cred ca e sarbatoare si duminica in fiecare zi.
bebe
Eu am facut abonament de doua zile la cosmote si ma depistat imediat bulangii.Am primit de dimineata mesaj 30.12.2009,tot cu ai cistigat 20.000eu,a scris si partial un cont B.R.D si sa sun la info line la nr.0764899193.Eu i-am trimis acelasi mesaj.Si acum ca eu am cistigat si el a cistigat,l-am invitat sa facem un chef de chef ca tot vine revelionu.
Oachi
Boschetarii astia nu se mai satura. iar dau un telefon la numarul indicat sa le umplu frigiderul. Mizerii infecte care dau numere de cartela ca sa nu ii bage la zdup. Hai ca il sun sa fac mishto de el dupa care il spurc. Ultima data a fost foarte fun, ca vorbesc initial frumos, cer detalii si omu incepe sa fie foarte protocolar, se prezinta, incepe si abereaza chestie care abia ma abtin sa nu rad in hohote. Dupa care i-o dau pe decisiva si il spurc scurt 2-3 sec dupa care ii inchid sec, sau il spurc, ii las drept de replica dupa care ii bag fraza mea caracteristica: "asa vorbesti mah cu clientii operatorule? bagati-ai in ... de ZDREANTA" si ii inchid la papagal. Imi da o mica satisfactie asta :D
marian
numar teapa 0764869318
oli
0767485071
adriana
si eu am primit urmatorul mesaj akm 10 minute de la numarul 0764955192:,,Felicitari!COSMOTE v-a desemnat castigatorul irevocabil al premiului de 20.000 de euro pentru detalii INFO-LINE contactati la 0764955192
Andreea
si eu am primit urmatorul mesaj akm 10 minute de la numarul 0764955192:,,Felicitari!COSMOTE v-a desemnat castigatorul irevocabil al premiului de 20.000 de euro pentru detalii INFO-LINE contactati la 0764955192 ''
pula
va fut in gura de mincinosi
dorin
zl92b
elis
acum 20 min. am primit urmatorul mesaj: Felicitari! Cosmote v a desemnat prin tragere la sori, castigator al unui premiu de 10.000 e ptr. infol-line. si da urmatoarele nr.0214139130 /0764899178 , dar expediator este ,0764899178. OARE DE CE NU ANUNTATI POLITIA CA VA DEFAIMEAZA ??? Oricum eu nu am sunat , nu am timp de el
kasaku77
Candva la poalele cetatii din Deva exista o spanzuratoare, ar trebui sa existe si in sec.21, ca, eacesti escroci si trisori care trimit sms-uri false precum ca,ai castigat 20.000 de E sa fie spanzurati
Strongfist
am primit si eu urmatorul mesaj de la numarul de telefon 0767485071 care se da drept operator la Cosmote : " Felicitari ! Cosmote v-a desemnat castigatorul irevocabil al premiului de 20000 de euro , pentru detalii contactati operatorul la /0767485071/@COSMOTE PREMII@ rugamintea mea e sa nu dati curs acestor mesaje am sunat din curiozitate si individul respectiv m-a intrebat cum ma numesc si ce numar de telefon am , date pe care probabil si le-a notat , urmand ca eu sa-l resun peste 1 jumatate de ora. Urmatoarul pas in aceast escrocherie este solicitarea CNP-ului ( pentru validarea premiului =)) ) dupa care te indruma sa te duci la un reprezentant COSMOTE sa te interesezi de premiul respectiv . CU ultimele 6 cifre ale CNP-ului isi incarca reprezentantul COSMOTE cartela cu cat vrea muschiul lui, iar voi singurul premiu pe care o sa-l primiti o sa fie o factura babana de sarbatori . In contractul incheiat cu COSMOTE scrie " tare si raspicat " sa nu comunicati datele personale , anumitor persoane care incearca sa obtina castiguri pe seama necunoasterii . Aceasta fapta se numeste inselaciune si nu poate fi dovedita pentru ca cel care va suna nu poate fi depistat deoarece efectueaza convorbirile de pe o cartela reincarcabila . Nu faceti aceasta greseala pentru ca pierdeti banii si faceti un gunoi al societatii fericit .
teodorescu veronica
tocmai am primit un mesaj de la 0767485071 prin care ma anunta ca am fost desemnata a fi cistigatoarea a 20000 e.va rog sa-mi spuneti si mie si celorlalti abonati ce e cu acest nr
crisa
si eu am primit acelaSI MESAJ CA LUCRETIA de la acelasi numar de telefon....normal ar fi ca cei de cosmote sa blocheze numere de telefon ale acestor ecscroci
viorel
din toate sesizaril facute la COSMOTE nu au gasit o solutie pentru acesti escroci ca daca nu platesti factura o luna a doua gasesc ei solutii sa o platesti dar pentru ei nu au soluti,mai cu seama ca au si numerle de telefon
Anca
Am primit de doua ori mesajul in care mi se transmitea ca am castigat 10.000 de euro. Numarul de telefon este 0764899154.
IOAN
SI EU AM PRIMIT ASTAZI 14. 12. 2009 UN MESAJ PE COSMOTE CA AM CASTIGAT UN PREMIU DE 20.000 DE EURO,DE LA NISTE ECSCROCI CARE PROBABIL NU AU BANI PENTRU PORC SI PENTRU SARBATORI,DACA LE TREBUIE BANI LE DAU UN PONT, SA ISI IA CATE O FUSTITA SI SA MEARGA PE CENTURA, ACESTA ESTE NR.ECSCROCILOR,0764956824,NU LE LUATI IN SEAMA MESAJELE CACI SANT ECSCROCHERII.
Sandru Lucretia
am primit un mesaj de la nr.0767485071, ca sunt castigator a 20000 euro. rog cosmote sa raspunda ce-i cu nr. acesta de telefon
viorel
am primit si eu acel mesaj de cacao pe data de 14.12.2009 de la nr.0764899154 cum ca asi fi castigat 10000 euro dar spre surprindera mea am si cod unic de inregistrare. Hal de ROMANIA aceasta care se cearta pe putere care pe bani.
marius
...10.12.2009.....
marius
alt nr de tzeapa0764955192 ce sa le facem numai atat pot si ei saracii........
cip
dar am primit si eu msg dar cu 10.000 E :))).....
72
iote moju de 72 de ani ce nick are si qum iji pierde el timpu pa net... ma laji nn...
PATRONU COSMOTE
...Stiti bancu' ala: Doamne fa sa castig la loto, la care D-zeu ii transmite: pai joaca intai. Asa si voi: ati castigat un concurs la care n-ati participat. Da' asa e romanul, cand aude de bani... Cat de idiot tre' sa fii sa te intrebi: "de unde stiu daca am castigat?" Pai e simplu: trimite mesaju' vreunui preten din agenda si lasa-l p'ala sa-si bata capu'... Nu degeaba au ales aia cosmote pt jmekerie... In alta ordine de idei, gajiii trimit un nr de fix in msj.. efff usor pt politie sa vada cn sunt, la fel si pt cosmo, k doar sunt rtc... asa k...
balena boss
magari nui mai satura dracu de tepe luaiar boala si mie miau trimis nenorociti si sint om batrin am 72 de ani si isi bat joc de oameni
litzaboieru
nr tzeparilor.....0764899147.........si avem si nr de fix daca suntetzi curioshi......0214139430
Acidutzu
Felicitari!!Cosmote v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 20.000€ pentru detali info-line contactati operatorul la nr./076490796/cosmote@premii. Oare cum se reclama la 1234 servicii COSMOTE? Ati incercat? Eu n-am putut! Prima oara cand am primit un astfel de mesaj COSMOTE mi-a spus sa nu cred in mesaje decat daca sunt de la nr. 1234
Anka
Fleacuri.Si eu am primit pe telefonul meu cum ca am castigat 20000 de euro.Da cine crede?
GOGU
Asta sa intamplat pe 10 Noiembrie 2009 ora 6:15, cu 15 minute inainte sa scriu commentul asta. Poate ii trece prin cap vreunui politist sa se uite pe siteul asta...
GOGU
Felicitari!!Cosmote v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 20.000€ pentru detali info-line contactati operatorul la nr./0768160026/cosmote@premii Cand am auzit, eu trebuie sami cumpar cabinet de exact 20.000 de euro, am crezut ca e ceva divin. Si dau telefon, ma intreaba datele etc. Apoi imi vine ideea sa ma uit pe internet, cand vad imi dau seama. Pai astea sunt glume mah? Ar trebui sa le faca cineva ceva dobitocilor astora, nui de ajuns cai criza, mai ne trebuia si nenorociti dastia...
alphy
Nu mai trimite-ti mesaje din astea. Bunica mea de 80 de ani a primit unul si era sa faca infarct cand a auzit . Nu e de glumit cu mesajele asta . incetati cine ati fi voi !!
hi geta
sintem o tara de cacat unde cuvintul omenie nu exista
vnatika
a mai aparut un numar 0764899147,02141391300
lyly
am primit mesajul azi 24.11.2009 de la acelasi nr cu dany 0764955192
lyly
important este sa nu-i sunati inapoi pe numarul trimis de ei , ca le incarcati conturile din valoarea minutelor vorbite cu ei.....
lyly
astia nu inceteaza deloc..... prima impresie e super..... dar... urmeaza o mare dezamagire.... sa dai 20000 de euro atat de usor!!!!!!!!!! hai sa fim seriosi , si mie mi-a trimis mesajul de 4 ori., sunt politista .... asa ca nu ma las usor....
dany
daca chiar ar fii pe bune ar trebui sa scrie direct COSMOTE la cel care expediaza mesaj asa ca fiti atenti ca cei care ne dau mesaje ne cred fraieri,dar se inseala eu am primit vreo 4 mesaje de genul si ca sa ma conving am sunat la cosmote la relatii cu clientii si mi-au zis ca nu au concurs momentan asa ca e o mare TZEAPA
dany
Si eu am primit la fel mesaj cum ca as fii castigat 20000 euro azi 23 noiembrie 2009 de la nr 0764955192
Pardes
Am primit acelasi mesaj astazi 23 Noiembri 2009 De la nr de tel 0764955123. Satan SUBSCRIU
SATAN.
TEPARILOR ATI CASTIGAT O EXCURSIE IN IAD SA VA TRAG CU TEAPA IN CUR SI IN...
SATAN
GURA! . A DOUA VESTE BUNA E CA VA VAND EU LUBRIFIANT DAR VA COSTA 10000 EURO BUCATA!
SATAN
VA ASTTEPT
Vlad
S- a stricat promotia sau ce? Mie nu mi ofera decat 10.000 de euro :( vreau si eu 20!!!!! haha
jan
apropo nr este 0764751301se numesc labagiii si ccred ca toata lumea 3eeste un prosti dar se inseala asa ca muie fraieri si sa dati teapa lu mata
jan
sa suga ce a mai ramas si din pula mea fraieri totusi mie nu mia cerut mai nimic ma trimis sa ma duc la posta cu buletinul si culmea eram intro posta atunci si am intrebat si cand au auzit astia au inceput sa rada dar pe urma sa vezi lele ce leam unplut frigiderele .oare nu sau saturat sa ia atata muie de la toata lumea ?///???????
vlad
"Felicitari! COSMOTE v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 10.000E pentru detalii INFO-LINE contactati la 0764956893 COSMOTE@PREMII."

oameni buni, chiar asa de prosti ne cred astia care ne trimit sms de castiguri din senin? sunt curios daca careva a picat in plasa acestor dobitoci pana acum. ma indoiesc!
barry mark loan firm
Am un creditor certificate şi legitimă a împrumutului în pot ajuta cu un împrumut pentru a rezolva toate problemele financiare, fără nici o întârziere A lua legatura cu mine acum prin e-mail: borest.loanlenders@gmail.com Fonduri de împrumut Ofertă (aplica acum)
vergi
a primit fata mea sms cu felicitari cosmote v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 10.000 euro contactati la 0764956893 sigur e teapa
ciprianpavel
0764751301 teapa
ciprianpavel
0764751301
gogu credulu
nr teapa 0761544734
marius
sa sugeti pula qsms-urile voastre......credeti k fraeriti lumea??olo pt voi.....am primit sms de la nr 0764777493 niste lince pizda
Amy
30.10.2009 acelas mesaj dar de la alt nr.0764955187 ATENTIE este tot o tzeapa
niky
eu am primit acum mesajul 29.10.2009.tzeapa de la nr 0769819963
mafiabv69
bah sa va fut in gura cu organizatia voastra de cacat si sa ma suga de pula totii fukerii care trimt mesaje de genu nu fiti prosti ca nu sunteti hoti sunteti penibili
mata
vai mersi ... am castigat-o pe mata, si am un bonus pe surorile tale.
alina
0769991918 teapa!!!!!!!!!nu fiti fraeri!
lili maria
Eu am primit acest mesaj in 22. 10. 09, de la nr. 0761543763
laura
azi 23.10.2009; am primit si eu aceeasi pacaleala!!! de la nr.0769.459.796!!! feriti-va!!!!!
Boss
am primit si eu un mesaj de la tampitii astia :)) cei mai idioti oameni
gixi
si eu am primit astazi 23.10.09 acelasi mesaj cu castgul de 20000 euro,niste nesimititi care se joaca u nervii nostrii si asa greu incercati.nt tel:0769459796
MISS
CAT CREDETI CA O SA VA MAI MEARGA CU ATATEA TEPE...NU VA LASATI PACALITI .
ady
numar de tepe 0769459796
eny 28
si eu am primit azi 22.10.2009 un mesaj de pe nr de telefon 0761543763 :"Felicitari! COSMOTE v-a desemnat castigatorirevocabil al premiului de 20.000 euro pentru detalii INFO-LINE contactati 076154763.COSMOTE@PREMII"...............
ioana45
alt nr de pe care sunt trimise sms uri este 0764117874 Atentie!!!
claudia
hello lume.............si eu am primit azi dimineata acelasi sms ,.............chiar asa prosti ne cred aia care trimit incat sa credem???????...........chiar asa a ajuns tara asta sa fie plina de hotii?........aviz amatorilor.........de pe acest nr am primit sms 0767384873....bye bye
diki
salut azi 20.10.2009 si eu am primit mesajul ca am castigat 20000 euro dimineata la 2.45 cam bizar de la 0764649359
anonima
ciao! azi 19.10.2009 am primit si eu un mesaj care spune asa:"Felicitari! COSMOTE v-a desemnat castigatorirevocabil al premiului de 20.000 euro pentru detalii INFO-LINE contactati 0767023213.COSMOTE@PREMII"...............asta e Romania .........o tara plina de HOTI! sa le fie rusine!
dany658
am primit si eu acelasi mesaj de la nr.0762444955 si cu aceasta ocazie le f... tot neamu in gurita de la maimuta in coace
alex
azi 16.10.2009 am primit si eu acelasi mesaj de la nr de te: 0762444955 mi au cerut 4mil 500 lei vechi sa le trimit la posta pt k ei sa imi trimita cei 10 000 de euro prin brd....prin banca....nesimtiti mai pot fi unii...
dan
sa le dau la muie cu sms lor cn pune botu la vrejeala lor sunt cei mai prosti scz
kridals
acum cateva minute si eu am primit measjul cu castigul de 20.000 eur de la nr0761155510 si e o banala tzepa...niste cretini care nu au ce face...
cris
fac un apel la persoanele competent de la cosmote si de la justitie sa ia masuri impotriva acestor sarlatani care incearca sa fure prin imaginea cosmoteului .trebuie sa scapam de lichene.naivitate oamenilor apare cand e vorba de castiguri. doar o ducem rau . acesti jegosi fac dor sa fure din din naivitatea oamenilor . nu va lasati bani nu se castiga doar prin munca si furt. asta ii lumea de azi
I.SATANA
O MARE TEAPA
dragos
cea mai mare teapa posibila
pckutza_85
am primit msg de la 0761155510,am sunat,si mi-a raspuns unu razvan stroe ;ce m-a mirat este faptul ca avea date despre mine si sotul meu despre un abonament facut acum 1 luna(date de nastere,adresa,date despre inca un abonament tot la cosmote...)de unde stiu aceste date?eu doar am confirmat ce mi-a zis tipul acela la tel..
sebyk
acest mesaj l-am primit de 2 ori iar a 2 oara imi cerea vreo 800 ron.......k taxa pt acte.......ba da astia nu se mai opresc,chiar nu se ia nici o masura?????
pitimery
toti jegosi care trimit mesajul cu castigul de 200000 euro sunt niste ordinari!!!!!!!!!!!!!!!am primit acum 1 ora mesajul si bineinteles ca nu l-am bagat in seama!!!!!nr.0761155510.un frustat care are nevoie de multe injuraturi!!!!!!!!!!!!!!!!
laura
20000 de euro de la 0766896047.nu am revendicat premiul ca sa aiba ei hartie igienica pana la sarbatori:)
drak
imi bag pula in tot cosmoteul lor !!!!!!! kta abureala p ei buay , daca trimiteau sms-ul la vreo baba facea infarct in pana mea ... mi l-au trimis mie k nu aveau ce manca , asa ca le-am umplut frigiderul .... asa ca imi cer sqze pt vb de mai devreme si urmatoare dar nu pot decat sa-mi baaaaaaaaaaaaggggggggg PPUULLAA in concursul lor cu tot...bye
lyly
Ce ziceti daca am merge toti "castigatorii" intr-o vacanta in Dubai? Avem o gramada de bani, doar n-o sa-i punem la naftalina. Cred ca ne ajung pe 2 saptamani. Hai sa zambim si sa-i ignoram total pe acei nesimtiti care fac asemenea glume proaste. Ei sunt mai fraieri decat noi, ba chiar caraghiosi. Pacat ca avem asemenea specimene in tara. Pusy. Pa.
maryan
am primit acelasi sms in data de 16.09.2009 la ora 10:43 de la nr. de telf 0766896047 chipurile ca as fi castigator irevocabil al premiului de 20000 de euro: sa le fie rusine la acesti escroci care fac asa ceva, ar trebui urmarit nr. de telf. si depistati acesti excroci si bagati la zdup sa mai dea si de acolo daca se poate telf.,,la munca nu la intins mana jigodiilor care profitati de naivitatea oamenilor"
dya
acelasi sms am primit acum 16.09.2009, ora 10.15, oricum nu as fi crezut , acesti bani nu ii putem castiga asa usor , niste ordinari.
felmeri csaba
este teapa pe fata fratilor nu puneti botul si eu am primit exact acelasi mesaj ca si voi ar trebui sesizat politia dar deceaba ca la noi nu se face nimic
bianca
Se poate face o sesizare scrisa, la orice centru cosmote, la care se anexeaza o copie dupa B.I./C.I.. Eu am fost chiar si injurata. Haideti sa nu-i mai lasam sa castige bani nemunciti. Sunt niste ordinari!
laura
chiar acum am primit un astfel de mesaj:"Felicitari! COSMOTE va desemnat castigator irevocabil al premiului de 20000 euro. Pentru detalii INFO-LINE 0760028735, COSMOTE@PREMII.Va multumim. Mesaj primit azi 15.09.2009, ora 09.46.10." Ce parere aveti despre acesti prosti care trimit astfel de mesaje. Eu nu cred ca nu se poate face nimic> este un dezinteres total din partea firmei pentru ca si ei au de castigat din asta. Este ca si la reclama negativa a vedetelor . Nu le place dar se bucura din plin de castigurile rezultate din aceasta. Rusine sa le fie celor de la cosmote ca permit sa li se terfeleasca imaginea astfel .Eu am dat mesajul complet in ideea ca intervine cineva si poate se face ceva in acest sens.
ersilia grosescu
si eu am primit un mesaj asemanator.niste nenorociti....
oana
am primit acelasi mesaj de la 0763251924 ma intreb ,nimeni nu le poate face astora nimic?
danvio
am primit de la o765028663
andrei
astia sunt niste handicapati ordinar car le trebuie o lecti am primit si eu 10 mesaje intr-o ora oare sa am eu norocul asta prosti
gia
salut...am primit si eu dupa nr 0766896047(laba trista)
urs
salut...am primit si eu dupa numerele: 0763251924 si 0764093922....
dani
am primit un mesaj FELICITARI! COSMOTE va desemnat castigator irevocabil al premiului de 20000 euro pentru detalii INFO-LINE contactati 0766896047 COSMOTE@PREMII. NU PUNETI BOTUL SUNT NISTE FRAIERIIIIIIIII PROSTIIIIIII
Alyn
ehh frati si surori asta ii Romania noastra , plina de prostie si de o nesimtire iesita din comun ... ! si eu am primit sms deasta si culmea ca dupa cateva minute o primit si mamamea ! chiar atat noroc sa am eu oare 40.000 de euro in 10 min :))) hai mah... si exact acum pe criza asta ! oameni buni terminati cu prostiile astea ca nu au nici un farmec ! trezirea si la munca ca bani nu vin asa sub forma unui sms :P nr care ma contactat este 0760028735
marinela
cum se face ca astia de la cosmote,nu au anuntat ca exsta vre-un premiu la bataie,dar se trezesc idioti care sa jegmaneasca lumea de bani.FRATILOR NU PUNETI BOTUL LA ASEMENEA MESAJE.MESAJUL MEU SUNA LA FEL CA CEL DE MAI JOS SCRIS DE VOI DECAT CA ERA DE LA NR-0766896047
alina
Ieri dimineata am primit acest messaj: Felicitari!COSMOTE v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 20.000 euro pentru detalii INFO-Line contactati 0760028735 COSMOTE@PREMII...; Oare chiar asa de prosti ne cred unii, incat sa dam crezare unor cuvinte scrise la repezela? Too bad for them!
Rasvan
Si yo am primit un astfel de msg astazi 28.08 identic cu al vostru si tot un sarlatan era...nr era:0760 028 735
oana
si eu am primit mesajul cu FELICITARI,, ATI CASTIGAT 20000EURO.bineanteles nu am bagat in seama acel mesaj,,pur si simplu l-am ignorat..aveti grija si nu mai credeti in toate nimikurile..nu fiti nivi......sa imi bag pula in ei de boschetari....
dragos
bha si eu am primit msj dar nsh ce sa cred o fi vrajeala sa adevarat:-/
Mirela
am primit si eu acelasi mesaj , astazi 24 aug, ora 9:20, de la 0760194975.am cautat nr pe net si am dat de voi aici.Felicitari, se pare ca suntem toti castigatori=)) i-am trimis un mesaj inapoi si le-am urat toate cele "bune" la surori si mame. va rog frumos , cine mai primeste msj de la acest nr sa completeze un comm pe site-ul cinesuna.ro, acolo caut toate nr care ma deranjeaza, am postat si eu un comm acolo si am lasat si link-ul de aici ca sa vada toata lumea despre ce e vb de fapt
alex
Felicitari!COSMOTE v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 20.000 euro pentru detalii INFO-Line contactati 0767645491 COSMOTE@PREMII...vai samar ce idioti pot exista in lumea asta ma mir ca ii mai tine pamantul...decat ca faca astfel de tampenii mai bn merg d....c la munca nu la intins mana
ytza
22.08.2009 acelasi premiu de pe nr 0766896047.ash zice vreo doua dar nu ma injosesc la boschetari...
nicu englezu
ba tata eu scriu doar ca sa ma pis pe astia care trimit sms urile.azi am primit si eu un sms din asta.
ionelia_fcs
va bateti joc de oameni nenorocitilor....acelasi mesaj am primit si eu de la un lat nr...se dau drept operatori nici macar nu stiu sa vorbeask is niste copchii escroci nenorociti de oameni...nu puneti botu la asa cv va cer comisioane sa dati banii cat mai repede posibil...aveti mare grija...dak era cv adev era un singur catigator nu 10000 de oaneni is castigatori ai aceluiasi premiu...sa fim seriosi ramani astia nu stiu ce sa mai fak is mai hoti ca tiganii
danny_vdf
am primit si eu maretul mesaj cu 20 000 de euro ..i-am dat reply ca nu ma puteam abtine : irevocabil imi bag pl in mata in nevastata in fita si restul speciei feminine din familia ta ...platesc cu cei 20 000 de euro =))
danny_vdf
am primit si eu maretul mesaj cu 20 000 de euro ..i-am dat reply ca nu ma puteam abtine : irevocabil imi bag pl in mata in nevastata in fita si restul speciei feminine din familia ta ...platesc cu cei 20 000 de euro =))
danny_vdf
am primit si eu maretul mesaj cu 20 000 de euro ..i-am dat reply ca nu ma puteam abtine : irevocabil imi bag pl in mata in nevastata in fita si restul speciei feminine din familia ta ...platesc cu cei 20 000 de euro =))
mirela
am primit sms pe 04 04 2009 cu premiul fantastic de 20.000 de euro am zis sa intru pe sait mai intii asa am aflat ce au patit restu si nu am sa fac prostia sa sun
claudia20081989
ESTE O MARE VRAJELA
coca
oameni buni voi cei care primiti aceste sms-uri nu face-ti prostia sa sinati la acele nr de tel nu este nimic adevarat .sunt golani care vor sa-si incarce cartelele pe spatele d-voastra
ana
Am primit mesajul in 30.07.2009 de la 0760194975. Cred ca ar trebui sa faceti ceva in legatura cu acestea.
stefania
Daca am abonament, cum sa castig un premiu pt cartela cosmote?! E o farsa sau e ceva serios?!
eu
am primit si eu de la 076689047-0767645491 azi 28.07.2009 sunt nise tontoloci care se ocupa cu asa ceva
yo_cry
astazi 23/07/2009 am primit acelasi sms dar este o mare teapa fratilor nu mai sunati ca sunt niste pripasi astia care le trimit :)):)):))
ROXY
si eu am prinit sms dar eu cred ca nu au ceva de vacut .sa stiti ca e TEAPA
apostol irina
astazi am primit un mesaj ca am castigat 20.000 euro daca santeti o firma serioasa dece nu sunati si sa ne chemati la un sediu cat mai apropiat sa ne dati bani si eu din cate stiu ca daca castig ceva nu trebe sa platesc daca se continua asa am sa merg sa caut persoana care face aceste fraude ca sa plateasca el pentru fraudele facute pa si pusi
Edrienn
Acelasi mesaj de la 07464852387
radu
urmariti acesti oameni cre fac asa ceva dau nr cosmo nu se poate???????????????
radu
nu puneti botu fratilor este naspa premiu..............
alex stefan
Felicitari!COSMOTE v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 20.000 euro pentru detalii INFO-Line contactati 0212054343/0764735198 COSMOTE@PREMII....... am primit acest mesaj astazi 20.07.2009....si nu este primul mesaj pe care il primesc si am apelat nr de telefon si mia raspuns un barbat in care mia cerut datele mele personale...si iam zis un nume fals si mia cerut seria de al buletin si iam zis k nu sunt akasa si nu am buletinul la mine si mia inchis apelul...dak sunteti asa o firma de renume protejati operatori de impostori...oameni care trimita stfel de mesaje trebe inchisi...vrajeala totala cu mesajele astea...8-|w/e...
TUKU
astazi am primit si eu un mesaj cum ca am castigat 20000 de euro si mau tinut pe fir vreo 20 de minute si ca trebuie sa depun 8800 si ca imi va da o chitanta sa imi ridic bani de la brd numarul de pe care am fost sunat a fost 0764216856
turkys
0764329963am primit si eu de la nr asta mesaj nu e nimeni sa ii lege pe astia? bine ca platim abonamente
edit70
Asa o firma mare ne deschide un forum de discutii pe o frauda a milioane de oameni? NU-I CORECT! DOMNILOR!Faceti ceva si protejativa intr-un fel abonatii, ca de discutii cum ne fura ei cum ne furati voi si alti destepti NU AVEM NEVOIE! CE SA SPUN VA MULTUMIM PENTRU FORUMUL CREAT ,DAR ASTEPTAM SA NE PROTEJATI PENTRU BANII LUATI !
ani moldoveanu
Am primit si eu astazi 19 iulie 2009 ora8:23 un asemenea mesaj....Curios,fiind in virsta si bolnava,nu m-ia sarit inima din loc.Dar si mai curios este faptul ca desi am primit mesajul astazi ,el este datat din 17 iulie2009.Excrocii.....Inseamna ca printe lucratorii de la Cosmote sunt infractorii.... voi anunta POLITIA!.Si astia nu dau nici un raspuns la cele scrise aici!
florin 85
Felicitari!COSMOTE v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 20.000 euro pentru detalii INFO-Line contactati 0212054343/0764735198 COSMOTE@PREMII....... am primit acest mesaj astazi 10 07 2009 12.38 ce este cu mesajele astea ? teapa nu ?
iulia
Felicitari! COSMOTE v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 20.000 euro pentru detalii INFO-Line contactatii 0212054343 / 0764735198 COSMOTE@PREMII.... am primit acest mesaj azi, 10.07.2009 la ora 15.18.......
george
VRAJELI!
Costy
Felicitari! COSMOTE v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 20.000 euro pentru detalii INFO-Line contactatii 0767668142 COSMOTE@PREMII.... mesajul asta lam primit azi 10.07.2009 la ora 08:43:05 ....... Teapa sau adevarat? Cate premiii de 20000 de euro dau astia? Doua premii pe luna..............
vlad
voi ati auzit pe cineva sa castige? yo nu. de cate ori am sunat mereu imi ziceau sami fac un cont cu 50€ si sa le trimit lor nmarul de cont ca cic e o taxa de platit.
vlad
sal. yo am primit acest sms de 10 ori. cum seface de mereu sunt castigator? aveti grija cu conturile ca va ia bani din ele.
l8mpard1nh0
Felicitari! COSMOTE v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 20.000 euro pentru detalii INFO-Line contactatii 0767668142 COSMOTE@PREMII.... mesajul asta lam primit azi 07.07.2009 la ora 11:12:05 .......
bboy
0767668142 acelasi mesaj si de la nr asta
anca
acelasi mesaj si de la nr 0768373133.
andrei
aceeasi teapa si de la nr 0767257707
marius
...si eu am primit acelasi mesaj de la nr. 0761772101. Nu am sunat inca si nu stiu daca sa o fac, nu vreau sa-i dau satisfactie nenorocitului de la celalalt capat al firului sau sa-mi scape vreo injuratura! Voi ce ziceti?
marius
nu mai puneti botul la nr.0763430327 este tapa
adi
am primit mesaj de la 0761318424 . Sigur este un prost care nu are ce face
sumer
nu mai puneti botul la vrajeli
cris
sunt niste nerusinati nu spuneti nimanui datele personale si pe mine m-a sunat numarul 0768.268.130. ii fac reclamatie cris
MIOARA
e teapa mesajul cu premiul de 20.000Euro de la nr de tel 0769789614
ana
aveti grija la fel am primit si eu si sa dovedit a fi teapa,exact asa de ce nu sesizeaza cosmote politia?ar trb sa ii elimine pe asa nemernici...aveti grija fratilor sa nu deveniti tepuiti
liliana
aveti grija la nr de tel.0769974072, cica, com. deschidere cont 640 ron. castigator irevocabil 20000 euro
bela
sa va fie rusine ca pacaliti oamenii. de ce nu sesizeaza cosmote politia?
mihai
bn sunt mihai am cartela cosmote de cant a aparut qm se deskrk jocurile
emil
lla fel ca si lui 'andrea' mi s-a transmis mesajul ca sunt fericitul castigator al premiului de 20000 euro cu apelare la acelasi nr.de telefon 0212053434,bogatie frate,dau cu banii in parti-escrocarie pe fata,apara-ne Doamne de asemenea semeni.....
madalina
app ca sa para mai real voi cei careva ocupati de aceste tombole de ce nu puneti separat o lista d castigatori daca exista asa ceva
madalina
mda vad k mesajul asta cu 20 000 uro e celebru...nu auzisem d aceasta farsa pana nu am patit-o si eu...i-am spus celui de la telefon sa inceteze cu aceste glume "de cacat"...la care a avut tupeul sa ma intrebe sarcastic"cum ati spus doamna"? ; "de unde siti ca este o glume?nu ati auzit d extragere libera?" a zis sa revin peste o zi cu un telefon...bineinteles ca nu am mai revenit...nr este 0764277783
diana
de ce dracu va bateti joc de oameni? ai mai si felicitati? vreti sa faca infart?la criza asta?astpt raspuns
raluka
am primit si eu acelasi mesaj de la nr de tel 0767.826.779, pe abonament, deci e clar ca sunt escroci.....
mistretzul
atentie este teapa cu castigul de 20000 euro nu sunati si nu dati detalii personale intrati sau sunati la cosmote sa va convingeti!
ELENA
cum STYU ca am castygat 20000????
andrea
am primit mesaj :'felicitari!COSMOTE v-a desemnat castigator irevocabil al premiului de 20.000 e. pentru detalii.INFO-LINE 0212053434 sau 0761262844.COSMOTE/PREMII.
toothy
am primit un mesaj..de unde stiu dak kiar am castigat?
Cristina
Deja este a doua oara cand niste oameni fara scrupule au incercat sa ma pacaleasca.Fiti atenti la urmatoarele numere : 0763330197 , 0762076733 .
georgiana
bah numy credeti in posesia premiilor de 20.000 euro..sunt nijte numere false...v paklesc sa datzi banii degeaba cei 70 de euro punetzii nr p mana politiei or sa aiba ei grija de aceshti infractori..........[0765359356] bateti'va ji voi jok de ei aja qm isi bat ji ei jok d noi ;) b:X
croitoru ion
buna ziua...sper k nu este vrajeala acest mesaj a fii castigator a 20.000 euro...
raluca
buna ziua....tocmai am primit si eu un mesaj de la " cosmote_premii" in care scria ca sunt fericita castigatoare al premiului de 20000euro....nu stiu ce sa cred....sper sa nu fie o tzeapa....
miha
Cum stiu ca este adevarat ca am castigat 20000 de euro
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar