transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-10-2007

Utilizatorii Cosmote isi pot plati facturile de telefonie mobila prin Citi

Utilizatorii Cosmote isi pot plati facturile de telefonie mobila prin Citi
 Alte stiri la aceasta categorie

Cosmote si Citibank Romania SA au anuntat ca abonatii Cosmote Romania pot achita facturile de telefonie mobila si prin serviciile de plata in numerar, UniKasa si Easy Payments, oferite de Citi, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Datorita acestui acord, toti utilizatorii Cosmote, indiferent daca sunt clienti Citi sau nu, beneficiaza gratuit de noile optiuni de plata cu numerar disponibile in peste 50 de locatii din tara.

"Extinderea gamei de facturi ce pot fi platite in retelele Unikasa si Easy Payments este parte a strategiei Citi de dezvoltare si promovare a conceptului de "centru de plati". Consideram acest nou parteneriat o realizare, care aduce cu sine simplificarea vietii abonatilor COSMOTE si reconfirma spiritul inovator prin care Citi deserveste permanent nevoile clientilor", a spus Cristela Georgescu, Director General Adjunct, Citibank Romania.

"Introducerea acestor noi optiuni de plata a facturilor prin intermediul retelei Citi, care ofera operatiuni simple, sigure si rapide, face parte dintre preocuparile noastre constante de a imbunatati serviciile post-vanzare oferite clientilor nostri din toata tara", a declarat Anca Ghimpeteanu, Manager Departament Credit Control, Cosmote Romania.

Serviciul Unikasa pune la dispozitia clientilor Cosmote puncte de plata a facturilor in 14 magazine DOMO din Bucuresti, Bacau si Constanta, la care se adauga cele 19 statii Agip din Bucuresti, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Pitesti si Targoviste. Serviciul Easy Payments este disponibil in sucursalele Citibank din Bucuresti, Bacau, Sibiu, Ploiesti, Brasov, Constanta si Cluj - 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana.

UniKasa permite tuturor utilizatorilor plata facturilor Cosmote intr-un mod simplu si la indemana. Platitorul trebuie doar sa prezinte factura la ghiseul UniKasa, casierul scaneaza codul de bare de pe aceasta, iar plata este inregistrata in sistem si confirmata prin chitanta primita de client.

Utilizarea sistemului UniKasa este gratuita.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building team
1aczqq Appreciate you sharing, great article post.Much thanks again. Really Cool.
link building
QUFoiM Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Really looking forward to read more. Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar