transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-04-2008

Zapp si-a extins reteaua Hot Spot cu 60 de statii OMV

Zapp si-a extins reteaua Hot Spot cu 60 de statii OMV
 Alte stiri la aceasta categorie

Zapp si OMV au anuntat ca, incepand din aceasta saptamana 60 de statii OMV vor beneficia de puncte de acoperire Zapp Hot Spot, crescand numarul de locatii acoperite de tehnologia Zapp Hot Spot la peste 330 in Romania.

Zapp continua sa instaleze statii "Hot Spot", din anul 2004, in sute de spatii de tipul hotelurilor, cafenelelor precum si in alte centre comerciale sau publice de pe teritoriul Romaniei. "Cu acest nou proiect in portofoliu, Zapp ramane pana azi cea mai mare retea mobila publica ce ofera acces la servicii de date de mare viteza.

 


Noul serviciu disponibil in statiile OMV ofera acestora un avantaj competitiv in fata concurentilor de pe piata de distributie a carburantilor si a fost conceput pentru a aduce noi beneficii clientilor OMV, raspunzand nevoilor de comunicare ale acestora printr-un grad de mobilitate fara precedent. Cele 10 minute de internet gratuit prin Zapp Hot Spot sunt mai mult decat suficiente pentru clientii OMV care, in timp ce savureaza o cafea VIVA, pot sa acceseze internetul sau email-ul", se mentioneaza in comunicatul de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

In statiile OMV sunt disponibile si cele doua servicii oferite in parteneriat de Zapp si OMV: punctele de conexiune wireless "Hot Spot" si serviciul de plata al facturii Zapp. Serviciul Hot Spot este disponbil in 60 de statii de distributie carburant OMV, in vreme ce facturile Zapp pot fi platite in toate statiile OMV.
 
Pentru a oferi acces wireless, o statie de distributie carburant trebuie sa dispuna de o zona adaptata furnizarii de astfel de servicii, respectiv cafenea sau restaurant. In Romania, 230 de statii de distributie carburant au aceste dotari, Zapp avand instalata tehnologia Hot Spot in 90 dintre acestea, dintre care 60 sunt statii OMV.

Zapp este de fapt singurul operator mobil care ofera astfel de servicii in statiile de distributie carburanti, acoperind 40% din acest segment de piata.

Colaborarea recent incheiata cu statiile OMV este al doilea mare proiect WiFi derulat de Zapp dupa echiparea, in vara anului 2007, cu tehnologie Hot Spot si carduri pre paid de date a celor 100 de masini Fly Taxi care deservesc aeroportul international Henry Coanda.

Ca in oricare centru Zapp Hot Spot si in statiile OMV, accesul este gratuit pentru o perioada de testare de 10 minute, dupa care utilizatorii se pot conecta la Hot Spot prin intermediul cardurilor Zapp Internet Express. Cardurile express ofera acces la internet pentru 2 USD/ora, avand o valabilitate de 24 h. De asemenea, sunt disponibile spre vanzare in cadrul statiilor OMV si carduri in valoare de 10, 30 sau 50 USD, oferind acces la internet pentru 7, 23 sau, respectiv, 40 de ore. Acestea sunt valabile timp de 2, 4 sau 6 luni de la activare.

Zapp este singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de comunicatii complet integrate, telefonie mobila, fixa si date de mare viteza, dezvoltate pe o retea de ultima generatie CDMA2000 in banda de 450 MHz. Zapp a fost de curand achizitionat de Saudi Oger Ltd, grup care este de asemenea actionar principal al Oger Telecom, lider in servicii de telefonie mobila pe piete in curs de dezvoltare.

OMV este cel mai mare grup de petrol si gaze din Europa Centrala, avand rezerve de petrol si gaze de aproximativ 1,22 miliarde bep, o productie zilnica de aproximativ 321.000 bep si o capacitate anuala de rafinare de 26,4 milioane tone. in prezent, OMV detine peste 2.538 de statii de distributie carburant in 13 tari. Cota de piata a grupului in segmentul de rafinare si marketing in regiunea Dunarii este in prezent de 20%. OMV si-a intarit pozitia de lider de piata in zona centurii de dezvoltare europeana prin achizitionarea a 40,40% din Petrol Ofisi, compania turceasca lider in segmentul comercial si de vanzari. In iunie 2006, OMV a infiintat OMV Future Energy Fund, o sucursala detinuta in totalitate, pentru a sustine proiecte de energie regenerabila cu peste 100 milioane de euro, incepand astfel transformarea dintr-un grup de petrol si gaze naturale intr-un grup energetic al carui portofoliu sa includa si energie regenerabila.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mihai
ce relevanta are pentru acest articol OMV history?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar