transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-07-2007

Lufthansa poate cumpara Alitalia daca se imbunatatesc conditiile de vanzare

Lufthansa poate cumpara Alitalia daca se imbunatatesc conditiile de vanzare
 Alte stiri la aceasta categorie

Directorul financiar al companiei aeriene germane Lufthansa, Stephan Gemkow, a afirmat ca firma pe care o reprezinta ar putea fi interesata de achizitionarea unor actiuni la Alitalia daca statul italian face modificari in privinta conditiilor de vânzare, informeaza cotidianul spaniol "Cinco Dias", citat de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"In cazul in care aceste conditii vor fi modificate am putea fi interesati. Este inca devreme si o operatiune de acest fel necesita o autorizare politica si asigurari ca nu vor avea loc confruntari cu sindicatele", a precizat Gemkow, citat de La Republica.

Presa italiana a anuntat ca a crescut numarul celor interesati de Alitalia dupa ce ministrul italian al Economiei, Tommaso Padoa Schiopa, a deschis posibilitati atât pentru noi conditii de vânzare cât si pentru negocieri private. Procesul de vânzare a pachetului de actiuni detinut de stat la Alitalia a inceput cu patru grupuri, dar toti ofertantii s-au retras, considerând ca unele dintre conditiile impuse de Ministerul Economiei erau destul de rigide.

In prezent, in afara de interesul manifestat de Lufthansa, si compania rusa Aeroflot a anuntat ca "asteapta mai multe informatii despre noua faza de privatizare", a explicat "La Republica". Si Air France-KLM, dar si si fondurile americane Texas Pacific Group, sunt in asteptarea unei decizii din partea statului italian.

Grupul AP Holding al omului de afaceri italian Carlo Toto, actionar principal la Airone, a semnalat, de asemenea, ca este dispus sa depuna din nou o oferta daca statul italian modifica anumite conditii.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar