transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-11-2007

Sezonul croazierelor a adus peste 24.000 de turisti in Portul Constanta

Sezonul croazierelor a adus peste 24.000 de turisti in Portul Constanta
 Alte stiri la aceasta categorie

Portul Constanta a fost vizitat in 2007 de peste 24.000 de turisti, sositi la bordul a 77 de nave de pasageri maritime si fluviale, transmite corespondentul Rompres, citat de www.SMARTfinancial.ro.

Directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta SA (CNAPMC), Constantin Matei, precizeaza ca în acest an, în Portul Constanta, au sosit 42 de pacheboturi si 35 de pasagere fluviale, cresterea traficului navelor de croaziera fiind de aproximativ 30% comparativ cu anul trecut, când în octombrie au acostat în terminalul de pasageri 16 nave, luna considerata varful sezonului.

"Sezonul croazierelor va fi încheiat saptamana viitoare de catre pasagerul fluvial River Adagio, nava care a realizat anul acesta 12 escale în Portul Constanta".

"Este de remarcat faptul ca în 2007 terminalul de pasageri a fost locul de acostare a unora dintre cele mai mari nave de pasageri din lume, recordul fiind detinut de pachebotul Crystal Serenity, sub pavilion Bahamas, de 250 metri lungime. Impresionante au fost însa si Asuka II, pavilion Japonia, de 240,96 metri lungime - care a facut o calatorie în jurul lumii, sau Prinsedam, pavilion Olanda, de 204,02 metri", a precizat Matei.

Pe parcursul escalelor din Portul Constanta, pasagerii navelor de croaziera au vizitat atât obiectivele turistice din judetul Constanta, cât si Delta Dunarii sau Bucuresti.

CNAPMC a devenit, în luna octombrie, membru cu drepturi depline al Asociatiei Porturilor Mediteraneene de Croaziera, "MedCruise", organizatie care si-a manifestat interesul de a se implica în dezvoltarea turismului de croaziera în România si de a sprijini aceasta industrie în Marea Neagra.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar