transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-07-2007

Companii de turism din Romania vor avea domenii web .travel

Companii de turism din Romania vor avea domenii web .travel

Aproximativ 500 de companii romanesti din industria turismului vor avea, intr-un an, adrese web pe domeniul .travel, a estimat Ruxandra Nicolescu, directorul firmei Travel Maker, citata de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Companiile care isi desfasoara activitatea in turismul din România pot apela la domeniul electronic ".travel" pentru prezentare si promovare. Prin intermediul acestui proiect se urmareste cresterea increderii consumatorului online si ntroducerea companiilor din turism intr-o retea din care sa poata fi mai usor selectate de catre utilizatorii online.

Proiectul a fost introdus in tara de compania americana Tralliance Corp. "Firmele din turismul românesc nu s-au aratat foarte interesate de acest domeniu. ANAT nu a reusit sa vânda nici o adresa, pâna in prezent, desi a incercat sa promoveze proiectul pe site-ul institutiei", a adaugat Ruxandra Niculescu.

Pentru a detine o adresa ".

travel", companiile trebuie sa isi desfasoare activitatea legitima in domeniul turismului si sa primeasca, in urma unei solicitari, certificarea companiei Tralliance si a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), partener in derularea acestui proiect.

Pentru achizitionarea pe o perioada de un an a acestei adrese web, o firma trebuie sa plateasca minimum 99 de dolari. Pot fi semnate contracte valabile mai multi ani. Adresele web pot fi achizitionate prin intermediul firmei Travel Market, care ofera si consultanta.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Susan
Un sbiceut care ar trebui sa sensibilizeze multe inimi si pe chit pare de adevarat ,pe atit e de trist!!Este dureros ca in cei peste 20 de ani s-a ajuns la astfel de rezultate si cei care s-au perindat prin conducerea tarii in viziunile lor au neglijat lucrurile cele mai esentiale;sistemul educational si cel al sanatatii!!!Iar cangrena a ajuns sa se rasfringa asupra intregului sistem de conducere si astfel pacatele viziunilor dezvaluiesc rezultatele pe care le vedem si starea de pacat pe care o detinem!!!Eroii generatiilor se vede ca nu mai au putere de lupta pentru glia stramoseasca!!Iar cei inteligenti prin o politica aparte au reushit sa distruga ce a fost de mai mare valoare in aceasta tara!!!Iar incet ,incet ,daca cei din conducere nu vor avea viziuni reale o sa le fie greu sa iasa din capcana !Si soarta tarii noastre va ajunge ca si a grecilor .O tara poate sa fie cucerita prin multe metode si poate fi distrusa prin mari jonglerii politice si de aceea ar fi timpul ca fiecare roman sa inteleaga cum poate sa -si salveze glia stramoseasca ,fiinca din ciocoi si din boieri azi sau format multi bancheri !!!Bancheri cu iahturi si avioane ,cu vile si piscine fascinate ,uitind ca omul de rind ramine fara parte si fara carte!!!Si multe alte s-ar mai putea scrie ,dar e nevoie de un scriitor ca ;Sadoveanu,Caragiale sau un Eminescu cu versuri aparte .Poate totusi de la pacatele viziunilor trecute se va ajunge si la viziuni de biruinta si de succes pentru reabilitare si revenire la linia de plutire!!!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar