transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-11-2012

Noul Mers al Trenurilor 2012 - 2013, valabil din 9 decembrie 2012

Noul Mers al Trenurilor 2012 - 2013, valabil din 9 decembrie 2012

CFR Călători informează că, începând cu data de 9 decembrie a.c., va intra în vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor 2012-2013, care va fi valabil până la 14 decembrie 2013. Oferta de transport feroviar de pasageri a fost adaptată la cerintele pietei de călători atât prin optimizarea orariilor si a capacitătii de transport cât si prin asigurarea conditiilor minime pe categorii de trenuri, utilizându-se eficient resursele disponibile, se arata intr-un comunicat de presa al CFR Calatori.

Zilnic se vor afla in circulatie 1378 de trenuri, cu 60 de trenuri mai mult decât in planul de mers 2011-2012.

In Traficul intern s-a implementat mersul de tren cadentat pe rutele unde conditiile de circulatie si exploatare au permis acest lucru si unde traficul de călători este cu preponderentă de navetă: Bucuresti N.- Rosiori, Rosiori - Craiova, Constanta - Mangalia, Bucuresti N - Ploiesti, Ploiesti Sud - Urziceni, Buzău - Mărăsesti, Iasi - Ungheni Prut. Acest tip de mers al trenurilor semnifica rute regulate, la intervale de timp egale, astfel incat programul sa fie previzibil, la indemana navetistilor.

Pentru asigurarea mobilitătii si pentru desfăsurarea unui transport de pasageri competitiv, e necesară realizarea unei retele de transport complet integrate, care să pună în legătură diferitele moduri de transport. In acest sens, o solutie pe termen lung este introducerea acestui sistem de mers de tren cadentat, care să asigure legături frecvente între marile orase ale tării si capitalele de judet.In Traficul international s-au introdus doua noi trenuri cu destinatia Budapesta, de la Bucuresti Nord si de la Sighetu Marmatiei.

Prin încheierea unui Contract de Colaborare între operatorul national feroviar de pasageri din Romania – CFR Călători si MAV Trakcio - operatorul feroviar de tractiune din Ungaria, s-a urmarit fluidizarea traficului feroviar cu Ungaria prin reducerea timpilor de parcurs a trenurilor internationale utilizând o singură locomotivă între Bucuresti si Budapesta.

"Mentionăm faptul că în anul 2013 vor continua, pe de o parte lucrările de reabilitare a liniei pe coridorul IV PANEUROPEAN, demers ce va avea efect direct în diminuarea semnificativă a capacitătii de circulatie (până la 50% pe zonele cu lucrări) si, pe de altă parte se vor deschide noi santiere de lucru pentru reabilitarea podurilor dunărene pe tronsonul Fetesti-Saligni si a tronsoanelor de cale ferată: Curtici - Simeria, Simeria - Coslariu si Coslariu - Sighisoara. Relizarea acestor lucrări, absolut necesare pentru reabilitarea infrastructurii feroviare, va conduce la modificarea semnificativă a orariilor si rutelor trenurilor care circulă pe aceste tronsoane, în sensul măririi duratelor de parcurs si a limitării rutelor de circulatie (Ex : 1741/1742, 1633/1634, 1631/1632, 1823/1824 etc.)", se mai precizeaza in sursa citata.

CFR Călători va mentine ofertele comerciale existente, prin care acordă reduceri la transportul feroviar atât în traficul intern cât si în cel international (Minigrup 2-5, biletul dus-întors, cartea VSD, biletul de weekend, procurarea cu anticipatie a biletelor de tren, abonamente, facilităti copii, reduceri la cumpărarea online, reduceri la cumpărara cu anticipatie, cardul TrenPlus etc.). Distributia de bilete se va asigura prin canalele existente: on-line, statii si agentii, automate de vânzare.

Brosura „Mersul Trenurilor de Călători 2012-2013” va putea fi achizitionată din principalele statii si agentii CFR din Bucuresti si din tară la pretul de 13 lei. Deoarece continutul poate fi updatat, "rugăm călătorii să solicite informatii cu privire la mersul trenurilor de la statiile si agentiile CFR sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro", mai spun reprezentantii CFR Calatori.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar